• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوج و تحلیل کنید کی میرسه به ماه
h01126.gif

از ایلان ماسک بپرس اینو :-دی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام

یعنی شما آدرس گیرنده رو که وارد کردید، آدرس ارسال کننده هم بهش اضاف شد توی 2 خط؟

من والت نئولاینتون رو چک کردم فقط همون یک تراکنش رو دیدم که زده بودید به نئون، میشه Tx-id همون تراکنشی که میگید پریده رو بهم بدید؟

مرسی

یک زحمت میکشی ببینی دلیل این خطا چیه برای سواپ شبکه ترون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یک زحمت میکشی ببینی دلیل این خطا چیه برای سواپ شبکه ترون

من تا حالا سواپ نکردم ولی به نظرم باید انرژی داشته باشی.

یه سری توضیحات هم خودش داده:

“Transaction Revert ”issues are caused:
1.Call throw
2.If you call the require parameter (expression) the final result is false.
3.If you call a function via a message, but the function does not end correctly
4.If you create a contract with the new keyword, but the contract is not created correctly
5.If your contract receives TRX via a public function without a payable modifier (including constructors, fallback functions, and generic public functions).
6.transfer() fails
7.Call revert()
8.Reach the maximum function stack depth 64.
9.For more information, please go to
https://developers.tron.network/docs/exception-handling

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

Captive

لایک‌ها
16,664

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تو تلگرام یه گروه فعالی دارن میتونی عضو بشی ازشون سوال کنی.. الان این تراکنش که Failed شده، برگشت هم خورده یا نه؟

کد:
https://t.me/tronnetworkEN
بله سریع برگشت خورد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بله سریع برگشت خورد

مشکل revert این بود دد لاین یک دقیقه گذاشته بودم کردم 5دقیقه
مشکل حل شد

Captive

لایک‌ها
16,664
اسکوور square یکی از شرکتهایی که تحت مالکیت جک دورسی (مالک توییتر) است امروز در توییتر خود خبر از خرید ۵۰ میلیون دلار بیتکوین داد. در سال ۲۰۲۰ این چندمین شرکت چند ده میلیارد دلاریست که خرید عمده بیتکوین را رسما اعلام کرده است. کارشناسان بر این باورند که شرکتهای بزرگ دیگری در حال خریداری بیتکوین هستند که به دلایل مختلف هنوز رسما ان را فاش نساخته اند.

Square Puts 1% of Total Assets in Bitcoin in Surprise $50M Investment. Square, the payments company helmed by Twitter CEO Jack Dorsey, announced Thursday it has purchased 4,709 bitcoins, a $50 million investment representing 1% of the firm's total assets

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
عزیزان الان تو ایران بهترین ارز دیجیتال برای خرید کدومه
بنده مبتدی هستم در این حوزه ممنون میشم راهنمایی کنید
خرید دلار بنظرم دیگه ناکارآمده و سرمایه میخوابه

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
عزیزان الان تو ایران بهترین ارز دیجیتال برای خرید کدومه
بنده مبتدی هستم در این حوزه ممنون میشم راهنمایی کنید
خرید دلار بنظرم دیگه ناکارآمده و سرمایه میخوابه
اگر هیچ آشنایی ای با این بازار نداری قبلش خوب تحقیق کن و یاد بگیر بعد واردش شو

خوبی این بازار اینه که ایرانو غیر ایران نداره شما هم اگر برای طولانی مدت میخوای بیت کوین و اتریوم و اگر برای کوتاه مدت و ترید و ... میخوای فعلا برو اطلاعاتت رو بیشتر کن بعد خودت کم کم متوجه میشی

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
اگر هیچ آشنایی ای با این بازار نداری قبلش خوب تحقیق کن و یاد بگیر بعد واردش شو

خوبی این بازار اینه که ایرانو غیر ایران نداره شما هم اگر برای طولانی مدت میخوای بیت کوین و اتریوم و اگر برای کوتاه مدت و ترید و ... میخوای فعلا برو اطلاعاتت رو بیشتر کن بعد خودت کم کم متوجه میشی
میشه لطف کنید نظر شخصیتون رو راجب اینکه کدومش برای کوتاه مدت بهتره(5-6 ماه)رو بگید

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
میشه لطف کنید نظر شخصیتون رو راجب اینکه کدومش برای کوتاه مدت بهتره(5-6 ماه)رو بگید
ببین فدات شم خیلی راحت من میتونم اسم چندتا ارز رو بیارم و بهت بگم ولی نظر شخصی من اسمش روشه "نظر شخصی" و این نظر شخصی خیلی چیزا روش تاثیر داره و این برمیگرده به اینکه مثلا من چند ساله تو این ارز دیجیتال دارم کار میکنم و طبق تجربیات خودم مثلا میام میگم بیت کوین

ولی ممکنه برای شما بیت کوین اصلا به درد نخوره !

هرکسی باید طبق برنامه و هدف خودش انتخاب کنه مثلا یکی میشینه نمودارهای اتریوم رو بررسی میکنه میبینه توی 6 ماه گذشته سود داده و برای 6 ماه دیگه هم انتخابش میکنه ولی ممکنه این سود برعکس هم بشه یعنی ضرر بده

دقیقا خوبی این بازار هم همین نوساناتش هست و کسی که خوب یاد گرفته باشه ( هیچکسی نمیتونه ) میتونه از همین نوسانات و بالا و پایین شدن سود خوبی به دست بیاره و برعکس ممکنه خیلیا تو همین بالا پایین شدنا کل سرمایش نابود بشه !

برای همین تو پست قبلی گفتم بیت کوین و اتریوم چون این دوتا ارز مشخص کننده بازار هستن و بقیه کوین ها تاثیر گرفته از این دوتا هستن هرچند بعضیا نیستن و یا مثلا ارزهای جدید که لیست میشن بحثشون جداست همین فک کنم 2 هفته پیش بود یه ارزی لیست شد و حدود 1400% تو یه شب قیمتش افزایش پیدا کرد حتی منی که ادعام میشه چند ساله تو این بازارم ازش غافل شدم و این سود به این خوبیو از دست دادم هنوزم بعد این 2 هفته دارم خودمو سرزنش میکنم

در کل شما اول با بازار خوب آشنا شو اینکه من بگم کدوم ارز یا بقیه بگن کدوم ارز رو بخر نباید رو همین حساب کنی این بازار کریپتو هیچ چیزش مشخص نیست و قیمت هارو معمولا کسایی که بهشون میگن نهنگ دستشونه و بالا پایین میکنن

ولی نظر شخصی ای که میگی برای طولانی مدت فقط ارزهای معتبر و بالای جدول مثل بیت و اتریوم ...

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
ببین فدات شم خیلی راحت من میتونم اسم چندتا ارز رو بیارم و بهت بگم ولی نظر شخصی من اسمش روشه "نظر شخصی" و این نظر شخصی خیلی چیزا روش تاثیر داره و این برمیگرده به اینکه مثلا من چند ساله تو این ارز دیجیتال دارم کار میکنم و طبق تجربیات خودم مثلا میام میگم بیت کوین

ولی ممکنه برای شما بیت کوین اصلا به درد نخوره !

هرکسی باید طبق برنامه و هدف خودش انتخاب کنه مثلا یکی میشینه نمودارهای اتریوم رو بررسی میکنه میبینه توی 6 ماه گذشته سود داده و برای 6 ماه دیگه هم انتخابش میکنه ولی ممکنه این سود برعکس هم بشه یعنی ضرر بده

دقیقا خوبی این بازار هم همین نوساناتش هست و کسی که خوب یاد گرفته باشه ( هیچکسی نمیتونه ) میتونه از همین نوسانات و بالا و پایین شدن سود خوبی به دست بیاره و برعکس ممکنه خیلیا تو همین بالا پایین شدنا کل سرمایش نابود بشه !

برای همین تو پست قبلی گفتم بیت کوین و اتریوم چون این دوتا ارز مشخص کننده بازار هستن و بقیه کوین ها تاثیر گرفته از این دوتا هستن هرچند بعضیا نیستن و یا مثلا ارزهای جدید که لیست میشن بحثشون جداست همین فک کنم 2 هفته پیش بود یه ارزی لیست شد و حدود 1400% تو یه شب قیمتش افزایش پیدا کرد حتی منی که ادعام میشه چند ساله تو این بازارم ازش غافل شدم و این سود به این خوبیو از دست دادم هنوزم بعد این 2 هفته دارم خودمو سرزنش میکنم

در کل شما اول با بازار خوب آشنا شو اینکه من بگم کدوم ارز یا بقیه بگن کدوم ارز رو بخر نباید رو همین حساب کنی این بازار کریپتو هیچ چیزش مشخص نیست و قیمت هارو معمولا کسایی که بهشون میگن نهنگ دستشونه و بالا پایین میکنن

ولی نظر شخصی ای که میگی برای طولانی مدت فقط ارزهای معتبر و بالای جدول مثل بیت و اتریوم ...
خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون دوست عزیز
جایی رو پیشنهاد میکنید برای خرید بیت کوین؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
خواهش

صرافی آنلاین خیلی زیاد هست میتونی ازشون تهیه کنی ولی تا حد ممکن سعی کن استفاده نکنی نه اینکه صرافی بد باشه ها ( خودم الآن صرافی دارم ) ولی صرافی ها دردسرای خاص خودشونو دارن مثل احراز هویت که باید کامل انجام بدی و مدارک هویتی بدی و مورد مهمتر اینکه کارمزد صرافی ها بالاست

سعی کن یکیو پیدا کنی و شخصا معامله کنید حضوری که هم خیالت راحت تر باشه هم کارمزد ندی

توی تلگرام و این چیزا هم هستن ولی خیلی مراقب باش کلاه بردار زیاده و مدارکتو به هرکسی خواستی بدی حتما روش واترمارک بزن

تو همین پی تی قسمت خرید و فروش بیت کوین برو هستن افراد معتبر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ost چرا یهو 188 درصد سبز شد ؟
من 488 تا ازش داشتم فقطض

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

اگر میخوای تریدر بشی بیت کوین رو از صرافی هایی مثل بایننس میتونی بخری
مثلا از یه صرافی ایرانی مثل hdpay بیای تتر ترون بزنی به بایننس و بیتکوین بخری و بعد ترید کنی روزانه

یا اینکه از همین صرافی hdpay بیت کوین و اتریوم و این ارزها رو بخری و بزاری یه گوشه که خیلی گرون شد بفروشی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
[ Photo ]
Non-custodial seed node staking is now LIVE; marking a new milestone in Zilliqa’s history

Competitive, lucrative staking will drive more value and utility into Zilliqa’s circular economy; Users can expect 6% + returns, depending on circulating supply being staked!

Users can earn gZIL rewards upon accruing $ZIL rewards; can take on a more participatory role in the network. Remember, for every 1,000 $ZIL earned as reward = 1 gZIL will be issued

Use stake.zilliqa.com OR our supporting wallets such as Moonlet to stake with ease.

You can also swap, trade and re-stake $ZIL and gZIL via our newly launched DEX Zilswap

Enabling staking is part of our larger plan to create a healthier, more competitive and sustainable Zilliqa economy. Together, let’s take Zilliqa TO THE TOP!

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بایننس هنوز روی تغییر آی پی حساسه؟ حتما باید آی پی وی پی اس واسه همیشه ثابت باشه؟

بالا