وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
دوج و تحلیل کنید کی میرسه به ماه
از ایلان ماسک بپرس اینو :-دی
دوج و تحلیل کنید کی میرسه به ماه
سلام
یعنی شما آدرس گیرنده رو که وارد کردید، آدرس ارسال کننده هم بهش اضاف شد توی 2 خط؟
من والت نئولاینتون رو چک کردم فقط همون یک تراکنش رو دیدم که زده بودید به نئون، میشه Tx-id همون تراکنشی که میگید پریده رو بهم بدید؟
مرسی
یک زحمت میکشی ببینی دلیل این خطا چیه برای سواپ شبکه ترون
TRONSCAN | TRON BlockChain Explorer
TRONSCAN is the first blockchain browser in the tron community. It supports multiple login methods and provides a complete browsing and search experience. Experience the tron-ecology in the TRONSCAN blockchain browser.TRONSCAN是首款社区型波场区块链浏览器,它支持多种登录方式,提供完善的浏览和查找体验。体验波场生态尽在TRONSCAN波场区块链浏览器。tronscan.org
“Transaction Revert ”issues are caused:
1.Call throw
2.If you call the require parameter (expression) the final result is false.
3.If you call a function via a message, but the function does not end correctly
4.If you create a contract with the new keyword, but the contract is not created correctly
5.If your contract receives TRX via a public function without a payable modifier (including constructors, fallback functions, and generic public functions).
6.transfer() fails
7.Call revert()
8.Reach the maximum function stack depth 64.
9.For more information, please go to
https://developers.tron.network/docs/exception-handling
انرژی رنت کردم خیلی زیاد ! مشکل انرژی نبودمن تا حالا سواپ نکردم ولی به نظرم باید انرژی داشته باشی.
یه سری توضیحات هم خودش داده:
انرژی رنت کردم خیلی زیاد ! مشکل انرژی نبود
https://t.me/tronnetworkEN
بله سریع برگشت خوردتو تلگرام یه گروه فعالی دارن میتونی عضو بشی ازشون سوال کنی.. الان این تراکنش که Failed شده، برگشت هم خورده یا نه؟
کد:https://t.me/tronnetworkEN
بله سریع برگشت خورد
Square Puts 1% of Total Assets in Bitcoin in Surprise $50M Investment. Square, the payments company helmed by Twitter CEO Jack Dorsey, announced Thursday it has purchased 4,709 bitcoins, a $50 million investment representing 1% of the firm's total assets
اگر هیچ آشنایی ای با این بازار نداری قبلش خوب تحقیق کن و یاد بگیر بعد واردش شوعزیزان الان تو ایران بهترین ارز دیجیتال برای خرید کدومه
بنده مبتدی هستم در این حوزه ممنون میشم راهنمایی کنید
خرید دلار بنظرم دیگه ناکارآمده و سرمایه میخوابه
میشه لطف کنید نظر شخصیتون رو راجب اینکه کدومش برای کوتاه مدت بهتره(5-6 ماه)رو بگیداگر هیچ آشنایی ای با این بازار نداری قبلش خوب تحقیق کن و یاد بگیر بعد واردش شو
خوبی این بازار اینه که ایرانو غیر ایران نداره شما هم اگر برای طولانی مدت میخوای بیت کوین و اتریوم و اگر برای کوتاه مدت و ترید و ... میخوای فعلا برو اطلاعاتت رو بیشتر کن بعد خودت کم کم متوجه میشی
ببین فدات شم خیلی راحت من میتونم اسم چندتا ارز رو بیارم و بهت بگم ولی نظر شخصی من اسمش روشه "نظر شخصی" و این نظر شخصی خیلی چیزا روش تاثیر داره و این برمیگرده به اینکه مثلا من چند ساله تو این ارز دیجیتال دارم کار میکنم و طبق تجربیات خودم مثلا میام میگم بیت کوینمیشه لطف کنید نظر شخصیتون رو راجب اینکه کدومش برای کوتاه مدت بهتره(5-6 ماه)رو بگید
خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون دوست عزیزببین فدات شم خیلی راحت من میتونم اسم چندتا ارز رو بیارم و بهت بگم ولی نظر شخصی من اسمش روشه "نظر شخصی" و این نظر شخصی خیلی چیزا روش تاثیر داره و این برمیگرده به اینکه مثلا من چند ساله تو این ارز دیجیتال دارم کار میکنم و طبق تجربیات خودم مثلا میام میگم بیت کوین
ولی ممکنه برای شما بیت کوین اصلا به درد نخوره !
هرکسی باید طبق برنامه و هدف خودش انتخاب کنه مثلا یکی میشینه نمودارهای اتریوم رو بررسی میکنه میبینه توی 6 ماه گذشته سود داده و برای 6 ماه دیگه هم انتخابش میکنه ولی ممکنه این سود برعکس هم بشه یعنی ضرر بده
دقیقا خوبی این بازار هم همین نوساناتش هست و کسی که خوب یاد گرفته باشه ( هیچکسی نمیتونه ) میتونه از همین نوسانات و بالا و پایین شدن سود خوبی به دست بیاره و برعکس ممکنه خیلیا تو همین بالا پایین شدنا کل سرمایش نابود بشه !
برای همین تو پست قبلی گفتم بیت کوین و اتریوم چون این دوتا ارز مشخص کننده بازار هستن و بقیه کوین ها تاثیر گرفته از این دوتا هستن هرچند بعضیا نیستن و یا مثلا ارزهای جدید که لیست میشن بحثشون جداست همین فک کنم 2 هفته پیش بود یه ارزی لیست شد و حدود 1400% تو یه شب قیمتش افزایش پیدا کرد حتی منی که ادعام میشه چند ساله تو این بازارم ازش غافل شدم و این سود به این خوبیو از دست دادم هنوزم بعد این 2 هفته دارم خودمو سرزنش میکنم
در کل شما اول با بازار خوب آشنا شو اینکه من بگم کدوم ارز یا بقیه بگن کدوم ارز رو بخر نباید رو همین حساب کنی این بازار کریپتو هیچ چیزش مشخص نیست و قیمت هارو معمولا کسایی که بهشون میگن نهنگ دستشونه و بالا پایین میکنن
ولی نظر شخصی ای که میگی برای طولانی مدت فقط ارزهای معتبر و بالای جدول مثل بیت و اتریوم ...
خواهشخیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون دوست عزیز
جایی رو پیشنهاد میکنید برای خرید بیت کوین؟
خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون دوست عزیز
جایی رو پیشنهاد میکنید برای خرید بیت کوین؟
ost چرا یهو 188 درصد سبز شد ؟