وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
خیربایننس هنوز روی تغییر آی پی حساسه؟ حتما باید آی پی وی پی اس واسه همیشه ثابت باشه؟
حتما vps نباید باشه !
موقع ورود فیلترشکن بزنید بعد وارد شدید ( موبایل ) دیگه راحت کارتون بکنید
خیربایننس هنوز روی تغییر آی پی حساسه؟ حتما باید آی پی وی پی اس واسه همیشه ثابت باشه؟
یه زمانی میگفتن بعد از تغییر آی پی وریفای لازم داره.خیر
حتما vps نباید باشه !
موقع ورود فیلترشکن بزنید بعد وارد شدید ( موبایل ) دیگه راحت کارتون بکنید
تابلو بازی ولی نکن دیگهیه زمانی میگفتن بعد از تغییر آی پی وریفای لازم داره.
استک کردی اقا جواد زیل ها رو یا نه ؟[ Photo ]
Non-custodial seed node staking is now LIVE; marking a new milestone in Zilliqa’s history
Competitive, lucrative staking will drive more value and utility into Zilliqa’s circular economy; Users can expect 6% + returns, depending on circulating supply being staked!
Users can earn gZIL rewards upon accruing $ZIL rewards; can take on a more participatory role in the network. Remember, for every 1,000 $ZIL earned as reward = 1 gZIL will be issued
Use stake.zilliqa.com OR our supporting wallets such as Moonlet to stake with ease.
You can also swap, trade and re-stake $ZIL and gZIL via our newly launched DEX Zilswap
Enabling staking is part of our larger plan to create a healthier, more competitive and sustainable Zilliqa economy. Together, let’s take Zilliqa TO THE TOP!
Non-custodial seed node staking goes live today; marking a new milestone in Zilliqa’s history
What’s new is that with non-custodial staking, Zilliqa token holders no longer have to stake their funds through an intermediary. They can deposit funds directly into the smart contract and receive rewards from the roster of seed node providers.blog.zilliqa.com
استک کردی اقا جواد زیل ها رو یا نه ؟
اوردر میزاری باید ببینی کی میفروشه بهت ))این یکی از بنرهایی هست که تو پی تی نمایش داده میشه , محض کنجکاوی رفتم سر زدم
مشاهده پیوست 1203318
در این لحظه که دارم این پست رو مینوسیم تتر داره روی 27500 معامله میشه !!
درصورتیکه جاهای دیگه از 29000 شروع میشه !
یه چرتکه زدم حتی با محاسبه کارمزد انتقال بازم تقریبا 700-800 تومن ارزونتر از جاهای دیگه در میاد
یکمی مشکوک میزه !
این نوشتی آهنگ گل میروید ز باغ اومد تو ذهنم XDبر طبل شادانه بکوب
این نوشتی آهنگ گل میروید ز باغ اومد تو ذهنم XD
اگه میخواست کنه هم دیگه کنسله، من دیروز یه مقدار بیتکوین خریدمآیا بیت کوین داره مثل 2017 پرواز میکنه دوباره ؟
خیلی وقت پیش ازین کارا کردم فکر کنم یکی دو روز طول کشید تا منتقل بشه دقیق خاطرم نیست.من یه اشتباهی کردم کارمزد کیف پول بلاکچین روی مینیموم ست کردم. دیشب تا حالا انتقالم کانفیرم نشده. چی کار کنم؟!
میشه لغوش کرد؟