من افزایش داده بودم رو 21 خرید زدم مجددEGLD بالاخره اومد top 50
بایننس به کاربرانی که از ۱۴ تا ۲۱ دسامبر یک ترید و معامله انجام داده باشه، ۱۰۰ عدد توکن TwT داده
باید این ۱۰۰ تا رو قبل از ۵ ژانویه از بایننس به یک کیف پول دیگه که از این ارز پشتیبانی میکنه انتقال بدید (مثل تراست ولت) وگرنه از دست میره
راهنمایی جهت برداشت TwT
How To Claim Your Trust Wallet Token (TWT) Airdrop On Binance | Binance Blog
How To Claim Your Trust Wallet Token (TWT) Airdrop On Binancewww.binance.com
توضیحی نداده فقط گفته اگر تا 5 ژانویه برداشت نکنید از بین میرهچرا باید از بایننس بیرون بیاریم ؟
چرا باید از بایننس بیرون بیاریم ؟
توضیحی نداده فقط گفته اگر تا 5 ژانویه برداشت نکنید از بین میره
If you received the TWT airdrop, the TWT will be in your Binance spot wallet now. TWT is not listed for trading on Binance, so to use your tokens you must withdraw to a wallet that supports Binance Smart Chain. You must claim your airdrop by January 5th 2021 00:00AM UTC, or the tokens will be lost.
فکر کنم به خاطر این باشه TWT داخل بایننس لیست نشده
یک سوالتوضیحی نداده فقط گفته اگر تا 5 ژانویه برداشت نکنید از بین میره
خود ترون داری ؟ اگه خود ترون نداشته باشی تتر ترون نمایش داده نمیشهیک سوال
تتر شبکه ترون از بایننس زدم به لدجر
یک ساعتی طول کشیده نیومده
دلیلش به خاطر چیه ؟
انرژی و باندوید دارم
اما پاورم تو لدجر 0 هست
ترون داخل لدجر دارم ارهخود ترون داری ؟ اگه خود ترون نداشته باشی تتر ترون نمایش داده نمیشه
اگر ترون نداری حداقل 0.1 واریز کن اوکی میشه
پس قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه و اینقدر طول بکشه , من همین دیروز 20 دلار از بایننش زدم به لجر تقریبا 15 دقیقه ای رسیدترون داخل لدجر دارم اره
پس قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه و اینقدر طول بکشه , من همین دیروز 20 دلار از بایننش زدم به لجر تقریبا 15 دقیقه ای رسید
از سایت ترون اسکن تراکنش رو چک کردی ؟
به نظر چیزی ثبت نشده, اگه ثبت بشه باید این شکلی نمایش بده. ضمن اینکه به تب Transaction بری میتونی هش ترانسفر رو چک کنی ولی برای شما چیزی ثبت نشده !بایننس اینو داده
TRONSCAN | TRON BlockChain Explorer
TRONSCAN is the first blockchain browser in the tron community. It supports multiple login methods and provides a complete browsing and search experience. Experience the tron-ecology in the TRONSCAN blockchain browser.TRONSCAN是首款社区型波场区块链浏览器,它支持多种登录方式,提供完善的浏览和查找体验。体验波场生态尽在TRONSCAN波场区块链浏览器。tronscan.org
ولی انگار چیزی ثبت نشده از ترنسفر تتر به لدجر
بایننس نوشته درحال پردازشترانسفر از طرف بایننس کانفرم شده ؟ چون دیروز که منم میخواستم برداشت بزنم چند مرحله تایید گرفت هم از طریق ایمیل و هم از طریق کد دومرحله , هر دو اجباری بود
چند دقیقه طول میکشهمن درخواست تسویه TWT رو دادم الان به کیف پولم چیزی نیومده و توی بایننس هم گزینه withdraw این کوین رو برداشت و توی بخش History هم چیزی نیاورده
اره ولی از چند دقیقه بیشتر شدهچند دقیقه طول میکشه
95.5 ارسال میکنه
تقریبا 15دلار
ممنونپس هنوز از طرف بایننس ارسال نشده
کامل انجام بشه میزنه تکمیل شده و هش ترانسفر رو ثبت میکنه ولی قاعدتا نباید 1 ساعت طول بکشه
مشاهده پیوست 1214664
اره ولی از چند دقیقه بیشتر شده