همین الان ایمیل موفقیت امیز بایننس رسیدتتر من دوساعته منتقل شد ! همیشه 1 دقیقه طول میکشید رو شبکه ترون :-دی
ببینیم کی تو کیف پول ظاهر میشه
همین الان ایمیل موفقیت امیز بایننس رسیدتتر من دوساعته منتقل شد ! همیشه 1 دقیقه طول میکشید رو شبکه ترون :-دی
مال منم دیروز کمتر از 15 دقیقه طول کشید , کلا هر دفعه تتر ترون میزنم بیشتر از 15 دقیقه نمیشه , عجیبه که اینقدر طول کشیدهممنون
انتظار داشتم یک دقیقه ای بیاد
2ساعت طول کشید تقریبا الان کانفرم شد
برای من توی لجر حتی قبل کانفرم شدن هم توی موجودی نمایش میده !همین الان ایمیل موفقیت امیز بایننس رسید
ببینیم کی تو کیف پول ظاهر میشه
مال منم دیروز کمتر از 15 دقیقه طول کشید , کلا هر دفعه تتر ترون میزنم بیشتر از 15 دقیقه نمیشه , عجیبه که اینقدر طول کشیده
جالب اینجاست وقتی هنوز کانفرم هم نشده باز تو لجر ثبت میشه !انگار یک مشکلی بوده
دوباره تراکنش انجام دادم تتر به لدجر از بایننس ! یک دقیقه طول نکشید کامل ارسال شد
نگران نباش تا 5 ژانویه فرصت برداشت داریمشاهده پیوست 1214681
مشاهده پیوست 1214682
این چرا غیرفعاله واسه من؟
-------------------------------------
ادیت:
مشاهده پیوست 1214683
اینم شانس مایه رفت تو کما.
من یکی دوتا کانال دارم هر روز ایردراپ های مختلف رو معرفی میکنن , تو اکثرشون ایرانی زیادهاساتید به نظرتون این ربات پرداختی داره؟ من تو پرداختی هاش اسمهای ایرانی هم دیدم.
@JSTAirdropBot
آخرین قیمت بیت کوین 40K !!
این الان یعنی واریزی دارن یا ندارن؟ کانالها رو هم اگه ممکنه بده جوین بشیممن یکی دوتا کانال دارم هر روز ایردراپ های مختلف رو معرفی میکنن , تو اکثرشون ایرانی زیاده
تا امروز که ایردراپ ها رو انجام دادم , نه ,این الان یعنی واریزی دارن یا ندارن؟ کانالها رو هم اگه ممکنه بده جوین بشیم