وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
درودsync
مشکل سینک نبود
زدم نود هارو عوض کردم
دریافت شد !
همچین مشکل هم با نئو داشتم که تغییر نود ها دریافت شد
درودsync
آقا من یکی دو تا سرور زیر دستمه هزینه خاصی بابتشون نمیدم اما قیمت واقعی هر کدومشون چیزی حدود 800-900ت ماهانه هست.
میشه ازینا واسه ماین یا هر چیزی که یه پولی ازش دربیاد استفاده کرد؟ :-؟
مثلا همین مرورگر بریو رو الان خواستم استفاده کنم اما نمیدونم چرا سریع اکانتم رو بلاک کرد.
واسه من مجانیه اما اگر کسی بخواد بخره هزینه اش زیاده، اما آره گرافیک نداره سی پی یو سرورش قویه.ماین رو سرور مجانی ؟ گرافیک نداره که... شدنی نیست
بریو رو سرور من وصله مشکلی نداره
ovh france
واسه من مجانیه اما اگر کسی بخواد بخره هزینه اش زیاده، اما آره گرافیک نداره سی پی یو سرورش قویه.
حالا این بریو چقدری میشه درآمدش ارزش داره دوباره برم دنبالش؟
دوباره سر فرصت تستش میکنم. این مشکلش هم به نظرم میشه دور زد کاری نداره.حالا این جمله اول زیاد اهمیتی نداشت
در کل شدنی نیست
بهت پول نمیده بت میده ! قیمتش اخرین بار 2سنت بود
من گذاشتم یوتیوب پخش کنه هر 4ساعت یک تبلیغ باز میشه
فکرکنم نزدیک 20تا دریافت کردم
به یک مشکلی خوردم یوتیوب بعد یک ساعت میفهمید که پشت سیستم نیستی ! استاپ میکرد
صفحه رفرش نمیشد
ترفند میشد بزنی ! اما حوصله نداشتم ادامه ندادم
بده یه نرم افزار برات بنویسن موس رو هر ۱ ساعت حرکت بدهحالا این جمله اول زیاد اهمیتی نداشت
در کل شدنی نیست
بهت پول نمیده بت میده ! قیمتش اخرین بار 2سنت بود
من گذاشتم یوتیوب پخش کنه هر 4ساعت یک تبلیغ باز میشه
به یک مشکلی خوردم یوتیوب بعد یک ساعت میفهمید که پشت سیستم نیستی ! استاپ میکرد
صفحه رفرش نمیشد
ترفند میشد بزنی ! اما حوصله نداشتم ادامه ندادم
مثلا همین مرورگر بریو رو الان خواستم استفاده کنم اما نمیدونم چرا سریع اکانتم رو بلاک کرد.
از ایردراپ هااااااا درآمد داشتی ؟اینم اضافه کنم من کودن ( :دی ) بخشی از درآمدم حاصل ایردراپ ها رو آوردم تو بورس سرمایه گذاری کردمالان میبینم بیت رکورد زده میخوام زمین دهن باز کنه منو بکشه پایین
از ایردراپ هااااااا درآمد داشتی ؟من که تا الان هرچی شرکت کردم کوفتم گیرم نیومده
بیت کوین رو گذاشتی رفتی رو بورس ایران سرمایه گذاری کردی !
آها شما ایردراپ های سرمایه گذاری رو شرکت میکنی , من فکر کردم از ایردراپ های رایگان چیزی گیرت اومده ,آخه ایردراپ داریم تا ایردراپ :دی اونقدر باید تجربه داشته باشی که بدونی کدوم ایردراپ ها رو باید انبوه بزنیمثلا سال پیش insolar ایردراپ داشت فقط به 3000 نفر اول پرداخت میکرد حدود 300 تا رو من زدمبعضی ایردراپ ها رو هم باید صبر و حوصله داشته باشی مثلا همین xcash رو دو سال پیش انبوه زدم از یه سال پیش دارم ازش نوسان میگیرم و تعداد سکه هام رو چند برابر کردم به نظرم مستعد پیشرفته
یه چند مدتی هست به خاطر فی اتر ایردراپ درست و حسابی وجود نداره سعی کن ایردراپ هایی رو بزنی که بلاکچین اختصاصی دارن مثلا همین insolar اختصاصیه یا همین xcash و ...
آها شما ایردراپ های سرمایه گذاری رو شرکت میکنی , من فکر کردم از ایردراپ های رایگان چیزی گیرت اومده ,
نه باووووو من ایردراپ رایگان رو گفتم که کوفتم نرسیده
پس خوش شانس بودی , من که تا الان چیزی نگرفتم , البته من تازه شروع کردم , ایردراپ های طولانی مدت هم شرکت نمیکنم , هر کدوم که پرداختی نهایت تا دوهفته بعد باشهمن تا به الان به هیچ بنی بشری یه قرون پول ندادم پاشم بیام تو IEO شرکت کنم ؟نه هر چی درآوردم رایگان بوده
xcash هام رو 2 سال پیش از طریق ایردراپ دست آوردم از حدود 1 الی 1.5 سال پیش به این طرف دارم با نوسان گرفتن تعداد سکه هام رو افزایش میدم
ایر دراپ های خوب 2017-18 بودپس خوش شانس بودی , من که تا الان چیزی نگرفتم , البته من تازه شروع کردم , ایردراپ های طولانی مدت هم شرکت نمیکنم , هر کدوم که پرداختی نهایت تا دوهفته بعد باشه
لطفا یه والت نرم افزاری خوب برای ویندوز معرفی کنید که بیشتر ارز ها رو پشتیبانی کنه
من Atomoic استفاده میکنم بد نبوده تا الان. هم برای ویندوز و هم اندروید و آی او اس داره.
Atomic Cryptocurrency Wallet
Secure cryptocurrency wallet for Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar and over 500 tokens. Exchange and buy crypto for USD with credit card in seconds.atomicwallet.io