آدرس اینجا چک کندوستان میخوم از لجر ترون بزنم به تراست والت میگه آدرس ترون معتبر نیست ! چوطو میشه ؟
اونوقت چرا اول آدرسش L هست ؟ مگه نباید T باشه ؟
مشاهده پیوست 1215737
مشکل درست شد , حرف T اول آدرس رو جا انداخته بودمآدرس اینجا چک کن
tronscan.org
هچین چیزی میشه؟دوستان ، میخوام با پریوات کی والت بلاکچین.کام دسترسی داشته باشم به ارز روی هر والتی
خب پس پریوات کی برای چیه؟هچین چیزی میشه؟
دوستان ، میخوام با پریوات کی والت بلاکچین.کام دسترسی داشته باشم به ارز روی هر والتی
والت اتومیک قبلا داخل تنظیماتش import داشته برای پریوات کی ولی الان این امکان رو حذف کرده
ولت بهتری میشناسید که همچین محدودیتی نزاره تحریم هم نباشه؟
پرایوت کی برای این هست که اگر اطلاعات کیف پولت رو گم کردی , روی همون کیف پول بتونی موجودیت رو restore کنیخب پس پریوات کی برای چیه؟
این برای ایران حریمه بدون وی پی عن باز نمیشهHow do I import a private key? - Exodus Support
Learn how to safely and easily import private keys into Exodus. Whether you want to... Claim forked coins Import a paper wallet Or just give your portfolio a masupport.exodus.io
تا جایی که من فهمیدم کیف پول یه رابط کاربری هست با بلاکچین ، پول روی بلاکچین نگهداری میشه نه کیف پولروی همون کیف پول بتونی موجودیت رو restore کنی
درسته ولی من تا الان این مورد بر نخوردم , باید دوستان که اطلاعات دقیق تری دارن بگناین برای ایران حریمه بدون وی پی عن باز نمیشه
تا جایی که من فهمیدم کیف پول یه رابط کاربری هست با بلاکچین ، پول روی بلاکچین نگهداری میشه نه کیف پول
بازیابی خود نرم افزار کیف پول هم با 12 کلمه ای که میده نه پریوات کی
مگه نه؟ شاید اون کیف پول بخواد تعطیل بشه یا تحریم کنه
دات رو 5.2 ارزش خرید داره ؟
فکرکنم با همین حدودا لیست شده
من یه چند دلار در کیف btc کام دارم منتها مدتی هست اصلا نمیزاره ورود کنم و آی پی بلاک میزنهدوستان ، میخوام با پریوات کی والت بلاکچین.کام دسترسی داشته باشم به ارز روی هر والتی
لامصب این فی بیت کوین بدجوری داره فضایی میشه !!دوستان الان بخواید بیتکوین بفروشید روی کدوم شبکه میفروشید ؟
کسی توی ایران هستش که روی شبکه های ارزونتر دریافت کنه بیتکوین رو ؟
مشاهده پیوست 1215833
لامصب این فی بیت کوین بدجوری داره فضایی میشه !!
با این نرخ فی هیچوقت نمیتونه کنار گزینه های معمول پرداخت قرار بگیره ,
مثلا طرف میره کافه 20$ هزینه کافه شده 10$ ترانسفر فی بده !
مغز خر خورده مگه !
اگر حجمش زیاده نرخ های بهتری هم برای خرید و فروش توی سایت ها هستتبدیلش کردم به تتر ترون و فروختم به hdpay
اگر حجمش زیاده نرخ های بهتری هم برای خرید و فروش توی سایت ها هست
امن دیگهامنیت برام از همه چی موهومتر هستش
البته باید در حجم بالا تفاوت خرید و فروش دلار هم در نظر داشته باشیتبدیلش کردم به تتر ترون و فروختم به hdpay
0 درصد کارمزد