• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام دوستان
منم تازه وارد هستم تو ارزهای دیجیتال
تو این 2 3 روزه تو بیترکس که نگاه میکردم یسری کوین ها الکی قیمتشون میرفت بالا فکر میکنم یسری دلال نشستن اینارو بالا و پایین میکنن و سودش رو میبرن و میکشن بیرون میرن سراق بعدی
به نظرتون چه کوین هایی ارزش نگه داری دارن؟
من تو بیت کوین تاک میدیدم اکثرا نظرشون مثلا رو کوین Waves مثبت بود و پیشنهاد میدادن ولی اصلا تو این 10 روزه تکونی نخورده بعدش به نظر میاد همه اینها متاثر از بیت کوین هستن ولی کاش اینجوری نبود هر کدوم میتونست راه خودشون پیدا کنن نه اینکه با افت بیت بیان پایین یا بالعکس

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
انگار باز پایین اومدن قیمتها زیر سر چینی های پدرسگ بوده ... تو بیترکس لایت کوین تا 58 و اتریوم تا 268 پایین اومده بوده
کندل ها دارن سبز میشن

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
انگار باز پایین اومدن قیمتها زیر سر چینی های پدرسگ بوده ... تو بیترکس لایت کوین تا 58 و اتریوم تا 268 پایین اومده بوده
کندل ها دارن سبز میشن
بیت کوین الان چی شده تو چین ممنوع شده یا چیزه دیگست که قیمتش رو شکونده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خریدار ARK هستم

اگر دارید اطلاع بدید پیام خصوصی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کندلها باز قرمز شده. بیت ترکس، لایت کوین 60 دلار بیت کوین 3850 دلار
می گفتن رویدادهای سیاسی نمی تونه قیمت کریپتو ها رو تغییر بده. مثل نفت و طلا نیست .. پس چی شد؟ یه قانون چین قیمت بیت کوین رو 13 درصد پایین کشید.
---
تو کامنت نوشته شده چین میخواد قدرت اقتصادی رو از وال استریت بربائه .. اکسچنجرها رو بن نمیکنه. . این گزارش برای ایجاد ترس تو مارکت ایجاد شده و..

Last edited:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
میشه اکسچنج های مناسب رو معرفی کنید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین نزدیک کانال 3700 شده .. تا چند پایین میاد بخریم؟ .
...
تو همین 2 دقیقه از زمان زدن پست وارد کانال 3700 شد. بیت ترکس 3788 دلار

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
کندلها باز قرمز شده. بیت ترکس، لایت کوین 60 دلار بیت کوین 3850 دلار
می گفتن رویدادهای سیاسی نمی تونه قیمت کریپتو ها رو تغییر بده. مثل نفت و طلا نیست .. پس چی شد؟ یه قانون چین قیمت بیت کوین رو 13 درصد پایین کشید.
یک اصطلاحی انگلیسی زبان ها دارن که میگن FUD، یعنی Fear, Uncertainty and Doubt ، این وازه دقیقا با بازار کریپتوکارنسی و تکنولوژی بلاکچین صدق میکنه.
ترس، ریسک پذیری عوام رو میاره پایین..ترس و شک دو واژه به هم متصل هستند.
در حال حاضر خیلی از سرمایه گذار ها (نه سرمایه دارها) به دلیل ترس از دولت چین سرمایشون رو تبدیل کردند به دلار و ارزهای فیات.
اونها نگرانند که سرمایشون رو بیشتر از این از دست بدهند، پسکریپتوهاشون رو میفروشند.

اگر دقت کنید میبینید بیشترین تاثیر روی قیمت بیت کوین رو از ابتدای به وجود آمدن این ارز، خبرها و دولت ها (فاندامنتال آنالیز) روی بیت کوین گذاشتند و خواهند گذاشت.
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_bitcoin

بعد از اینکه چین قانونگذاریش در مورد اکسچنج ها و ICO مشخص شد، مطمئننا قیمت بیت کوین افزایش پیدا میکنه.
فعلا با افزایش موج فروش مواجهیم!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یک اصطلاحی انگلیسی زبان ها دارن که میگن FUD، یعنی Fear, Uncertainty and Doubt ، این وازه دقیقا با بازار کریپتوکارنسی و تکنولوژی بلاکچین صدق میکنه.
ترس، ریسک پذیری عوام رو میاره پایین..ترس و شک دو واژه به هم متصل هستند.
در حال حاضر خیلی از سرمایه گذار ها (نه سرمایه دارها) به دلیل ترس از دولت چین سرمایشون رو تبدیل کردند به دلار و ارزهای فیات.
اونها نگرانند که سرمایشون رو بیشتر از این از دست بدهند، پسکریپتوهاشون رو میفروشند.

اگر دقت کنید میبینید بیشترین تاثیر روی قیمت بیت کوین رو از ابتدای به وجود آمدن این ارز، خبرها و دولت ها (فاندامنتال آنالیز) روی بیت کوین گذاشتند و خواهند گذاشت.
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_bitcoin

بعد از اینکه چین قانونگذاریش در مورد اکسچنج ها و ICO مشخص شد، مطمئننا قیمت بیت کوین افزایش پیدا میکنه.
فعلا با افزایش موج فروش مواجهیم!
میگن وقتی همه دارن میفروشن بهترین موقع خرید هست .. تا چه حد پایین میاد؟ 3800 بخریم؟ البته اگه بشه. اکسنچنرهایی که ارز الکترونیکی دارن الان بالای 3900 هست. اکسچنجرایی که تتر دارن زیر 3800
مطمئناً باز بعد از چند روز قیمت بالا میره .. چند هفته پیش تا 3900 اومد رفت تا 5000

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
میگن وقتی همه دارن میفروشن بهترین موقع خرید هست .. تا چه حد پایین میاد؟ 3800 بخریم؟ البته اگه بشه. اکسنچنرهایی که ارز الکترونیکی دارن الان بالای 3900 هست. اکسچنجرایی که تتر دارن زیر 3800
مطمئناً باز بعد از چند روز قیمت بالا میره .. چند هفته پیش تا 3900 اومد رفت تا 5000
3900 یکی از نقاط ساپورت بود و حالا که شکسته شده به نظرم هدف بعدی 3600 هستش و حتی 3200 و 2800 هم میتونه برسه ولی به نظرم 3600 رو راحت بزنه

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ببینید 3900 یکی از نقاط ساپورت بود و حالا که شکسته شده به نظرم هدف بعدی 3600 هستش و حتی 3200 و 2800 هم میتونه برسه ولی به نظرم 3600 رو راحت بزنه
یعنی نخریم؟؟ قبلا که 3900 اومد خودم کریپتو داشتم گرون هم خریده بودم، نتونستم کوین ارزون بخرم الان فیات دارم می تونم کوین بخرم اما تردید دارم الان بخرم یا نه، می ترسم الان بخرم قیمت هی بیاد پایین و زیر 3000 و مثل بیت کوین کش مدت طولانی صبر کنم تا قیمت برگرده

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
تا 22 آگوست که پایان دوره قفل شدن روی سگویت هست و فعال سازی سگویت در این تاریخ فکر میکنم بیتکوین هدفش 5000تا 5500دلار هستش و بعدش تا نوامبر که باز قضیه افزایش سایز بلاک به 2 مگابایت هستش احتمالا بیتکوین دامپ میشه
البته میتونه از همین حوالی 4200 هم دامپ بشه روی 3500 الی 3800 و همینطور تا 2500.
#نظر شخصی
https://www.xbt.eu تعداد باقی مانده بلاک ها و تاریخ فعال سازی سگویت
...

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
یعنی نخریم؟؟ قبلا که 3900 اومد خودم کریپتو داشتم گرون هم خریده بودم، نتونستم کوین ارزون بخرم الان فیات دارم می تونم کوین بخرم اما تردید دارم الان بخرم یا نه، می ترسم الان بخرم قیمت هی بیاد پایین و زیر 3000 و مثل بیت کوین کش مدت طولانی صبر کنم تا قیمت برگرده
ببینید من نمیتونم به شما بگم بخرید یا نه,چون ممکنه تحلیلم اشتباه باشه ولی این استراتژی خودم هست و بر اساس تکنیکال و فاندا به نظرم 3600 رو در پیش داریم ولی بعدش باز باید شرایط رو سنجید

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
‍برای اولین بار در جهان؛
سوئیس پرداخت مالیات با بیت‌کوین را کلید زد

سوئیسی‌ها برای تبدیل شدن به هاب فناوری مالی، پرداخت مالیات از سال آینده میلادی را با بیت‌کوین در دستور کار خود قرار می‌دهند.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دیگه یه مقدار اتریوم روی 262 خریدم یه بابایی روی 255 sell زده بود، من روی 262 buy گذاشته بودم.. (صبح اتریوم هام روی 311 فروش رفته بود هه)..
قیمتا یکم کشیدن بالا. تو بعضی مارکتها اتریوم 280 وبیت کوین 4000 رو رد کرده. چند دقیقه پیش زیر 270 و 3900 بودن... تو بیت ترکس هم 268 و 3870 هست

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
http://www.msn.com/en-us/money/mark...fraud-bitcoin/ar-AArPJs5?li=AA4Zjn&ocid=ientp

حمله شدید مدیر عامل بانک JP Morgan آمریکا به بیتکوین....
به نظرم ترس رو کاملا احساس کردن از فراگیر شدن بیتکوین و آزادی های اقتصادی که برای دنیا بهمراه داره و به زیر کشیده شدن دلار و **** سرمایه داری آمریکا

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
http://www.msn.com/en-us/money/mark...fraud-bitcoin/ar-AArPJs5?li=AA4Zjn&ocid=ientp

حمله شدید مدیر عامل بانک JP Morgan آمریکا به بیتکوین....
به نظرم ترس رو کاملا احساس کردن از فراگیر شدن بیتکوین و آزادی های اقتصادی که برای دنیا بهمراه داره و به زیر کشیده شدن دلار و **** سرمایه داری آمریکا

دقیقا همینطوره، مطمئن باشید اونها بیکار نمیشینند، دامپ های شدیدی در پیش داریم چون **** سرمایه داری دنیا نمیخواد اینده ارزهای دیجیتال دست مردم باشه و مطمئنانا سهم بزرگی از این بازار رو در آینده نسیب خودشون خواهند کرد. (مثل طلا و سنگ های گرانبها و معادن نفت و گاز)
دختراین شخص تعداد زیادی بیت کوین خریداری کرده با این حال ببینید چه نظری در مورد دخترش داره:
My daughter bought bitcoin, it went up and now she thinks she's a genius.
---
این مردک فکر کرده بدهی های 20 تریلیونی امریکارو با بیت کوین باید پرداخت کرد و چون نمیشه پرداخت کرد بیت کوین بی ارزش هست.
این فرد یکی از منتقدین شدید بیت کیون از ابتدا بوده و زمانی که بیت کوین 400 دلار بود گفته بود که" بیت کوین نمیتواند زنده بماند"

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
به نظرم که خود ارز های دیجیتالی هم توسط یهودیا کنترل میشن

مخصوصا بیتکوین

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
عجب گيري كردم از ديروز تا الان ٦ ميليون تومن ضرر دادم از فروش كوين ها،الانم از ترس تبديل كردم دلار تتر

بالا