چه نوع كويني خريديد؟عجب گيري كردم از ديروز تا الان ٦ ميليون تومن ضرر دادم از فروش كوين ها،الانم از ترس تبديل كردم دلار تتر
چه نوع كويني خريديد؟عجب گيري كردم از ديروز تا الان ٦ ميليون تومن ضرر دادم از فروش كوين ها،الانم از ترس تبديل كردم دلار تتر
شما چيزي درباره متروپليس براي اتريوم (سگويت اتريوم در اصطلاح) كه اواخر اين ماه احتمالا اتفاق مي افته مي دونيد؟ چه تاثيري روي قيمت اتريوم مي تونه داشته باشه؟دقیقا همینطوره، مطمئن باشید اونها بیکار نمیشینند، دامپ های شدیدی در پیش داریم چون **** سرمایه داری دنیا نمیخواد اینده ارزهای دیجیتال دست مردم باشه و مطمئنانا سهم بزرگی از این بازار رو در آینده نسیب خودشون خواهند کرد. (مثل طلا و سنگ های گرانبها و معادن نفت و گاز)
دختراین شخص تعداد زیادی بیت کوین خریداری کرده با این حال ببینید چه نظری در مورد دخترش داره:
My daughter bought bitcoin, it went up and now she thinks she's a genius.
---
این مردک فکر کرده بدهی های 20 تریلیونی امریکارو با بیت کوین باید پرداخت کرد و چون نمیشه پرداخت کرد بیت کوین بی ارزش هست.
این فرد یکی از منتقدین شدید بیت کیون از ابتدا بوده و زمانی که بیت کوین 400 دلار بود گفته بود که" بیت کوین نمیتواند زنده بماند"
GNT خريدم رو ٥٠ سنتچه نوع كويني خريديد؟
GNT خريدم رو ٥٠ سنت
SYS خريدم ٣٠٪ ضرر
----------
Neo گرفتم رو ٣٣ دلار الان ١٨ دلار
byteball گرفتم رو ٤٣٠دلار الان به زور ٣٠٠
در کل ادم بدشانسی هستم بیت کوین رو از زمان 230 دلار میشناختم اما تا 2450$ خرید نکردم.بعدم تو اوج پامپ وارد شدم
neo كه از نموادرش معلومه در حال كاهش قيمته .GNT خريدم رو ٥٠ سنت
SYS خريدم ٣٠٪ ضرر
----------
Neo گرفتم رو ٣٣ دلار الان ١٨ دلار
byteball گرفتم رو ٤٣٠دلار الان به زور ٣٠٠
میشه معرفی کنید یه والت خوب رواگر طولانی مدت کار میکنی بذار تو ولت امنتر هست
چه خر تو خری شده. اتریوم 286 بود رفت رو 266 الان 276 .. رو 276 بفروشم؟
...
حوصله ریسک نداشتم روی 284 فروختم. بزار چند روز بعد 350 بشه
------------
باز کندلها سبز شدن تو بیت ترکس بیت کوین 3925 اتریوم 276 لایت کوین 62.5
قیمتها به تتر هست. مارکتهای دیگه به دلار آمریکا 2 درصدی بالاتره
خخخ . کلاً اضطراب دارم به خاطر ترید نیست .. شاید همین اضطراب ، استرس به ترید وارد کنه:دیخیلی داری استرس به خودت وارد میکنی :دی
هیچ وقت تو ضرر نفروشید و همیشه توی مارکت کریپتو صبر پیشه کنید.
مگر این که تارگت استاپ تون خورده باشه
اگر هم استاپ ندارید برای ترید هاتون، و از پلن و برنامه استفاده نمیکنید، یعنی دارید اشتباه مسیر ترید رو میرید.
پس ترید رو بیخیال شید، و برید دنبال مطالعه
داشتن پلن و برنامه
داشتن تارگت، و استاپ مناسب
ریوارد به ریسک مناسب برای ورود به یه پوزیشن
و رفتار منطقی و بدور از هیجان و استرس
از جمله مواردی هست که باید توی ترید تون رعایت کنید. در غیر این صورت باخت رو جلوی چشم هاتون می بینید، و خیلی زود سرمایه تون رو از دست میدید.
تکرار میکنم این مورد رو که مارکت کریپتو، مارکت صبر هست ...
موفق باشید
برای سرمایه گذاری حتما به ساپورت سایت پیفام بفرستیذ تا ایمیل شما رو تو لیست waiting بزاره. در غیر اینصورت اتریومتون سوخت میشه!.دوستان من معمولا در مورد ICO و سرمایه گذاری پیشنهاد نمیدم ولی یک کمپانی چت آنلاین در کانادا که خیلی هم معتبر و کاربرای زیادی داره از 2 روز پیش ICOشو شروع کرده.
سرمایه گذار های بزرگی پشت این پروژه هست و از سرمایه گذارها 120 میلیون دلار جذب کردن برای شروع ICO!
لطفا اگر قصد سرمایه گذاری دارید ابتدا تحقیق کنید، شاید من مطلبی رو جا گذاشته باشم.
https://kin.kik.com/