موزیک داره میریزه پلیز
نگه دارید به نظرمدوستان بنظرتون ریپل چی میشه؟
خیلی وقته هودل کردم. نگه دارم یا رد کنم بره؟
اگر ادم صبوری هستی میتونی کوینهایی چون نئو یا کیوتوم یا ویوز یا آرک یا بی ان بی بخریو هودل کنی البته اتریوم و خود بیتکوین و لایتکوین و بیتکوین کش هم خوبن کوین آرک اگر درست ووت بدی سالی 11 درصد سود میده تو والتش قبلش باید وت بدی و 1 آرک هزینشه پی پی تی هم خوبه . ک.ینی مثل ارک خوبیش اینه که 11 درصد داری سود میگیری سالانه و سودش هم خودش ممکنه گرون بشه و یهو 20 برابر بشه همش که به دلارم هست میشه سود اندر سود .دوستان چندتا کوین معرفی کنین بگیریم انبار کنیم. ضرر داد هم جهنم این چندرغازمون که به هر حال داره تبدیل به شت میشه.
سرمایه من اونقدری نیست که مثلا با دو برابر یا سه برابر شدنش خیلی ارزشمند بشه، واسه همین دنبال کوین های دیگه ایم که در عین حال که ریسک دارن امکان رشد بالایی هم داشته باشن.اگر ادم صبوری هستی میتونی کوینهایی چون نئو یا کیوتوم یا ویوز یا آرک یا بی ان بی بخریو هودل کنی البته اتریوم و خود بیتکوین و لایتکوین و بیتکوین کش هم خوبن کوین آرک اگر درست ووت بدی سالی 11 درصد سود میده تو والتش قبلش باید وت بدی و 1 آرک هزینشه پی پی تی هم خوبه . ک.ینی مثل ارک خوبیش اینه که 11 درصد داری سود میگیری سالانه و سودش هم خودش ممکنه گرون بشه و یهو 20 برابر بشه همش که به دلارم هست میشه سود اندر سود .
فقط بگم التکوینا اکثرا ممکنه تا برج 2 الی برج دو حرکت قابل توجه ای نکنند ولی حرکت میکنند بالاخره کوینهای سنتی هم ادا خوبه و در کنارش دی ان تی و ار سی ان هم خوبه ک حدود 4 سنته این دو تا فقط تا اخر 2021 باید صبر داشته باشی من دو سال پیشم گفتم سال 2021 بازار شروع میشه حرکتش پیشبینیمم برا بیتکوین بین 100 تا 300 هزار دلار بود سقفش قابل توجه اون دوستانی که بحث میکردن و میگفتن بیتکوین 1000 دلار و 500 دلار و 200 دلار خواهد شد فعلا رو 31000 هستیم حدود 30000 دلار بالاتر از پیشبینی اون دوستان تازه شروع ماجراست این داستان ادامه دارد بعد روز اخر بد نیست هر کسی یه عکس از والتهاش و کویناش و میزان سودی که تو 2021 از این بازار کرده رو اینجا بزاره تا هم مشخص بشه کت تن کیا هست هم تشوقی بشه برا ایندگان این بازار
برگشت 32موزیک داره میریزه پلیز
الان روی 30900 هست , 2017 وقتی 20 هزار تا رو زد در عرض 5 روز تا 14 هزار تا اومد پایین و بعد تا 17 هزار تا رفت و بعد شروع کرد به پایین اومدنبرگشت 32
به نظرم تا یه مدت زیادی (حداقل چند ماه) دیگه از سقف 35 رد نمیشه.
تو اطلاعیه گفته بودن تا تاریخ مورد نظر برداشت نکنید سوخت میشهمن دوبار چک کردم ارز twt نداده بود بهم
الان باتوجه به ایمیل آخرین مهلت برداشت که فرستاده چک کردم دیدم دارم ولی برداشت نمیتونم بزنم،سوخت رفت؟
ده هزار یا ده دلار؟کسی از دوستان اطلاع داره که تو کدوم صرافی خارجی میشه زیر 10 دلار ترید کرد ؟ مثل بایننس وریفای هم نخواد
10 هزار دلار !ده هزار یا ده دلار؟
10 دلار بایننس بدون مشکل میتونی چنج کنی وریفای نمیخواد10 هزار دلار !
10 دلار رفیق
هدفم اینه کوین های تازه عرضه شده که قیمت پایین دارند در حد 4-5 دلار بخرم نگهداری کنم , شاید تو یکی دوسال آینده یکیشون برسه به ماه !