MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
حاجی تو بایننس مبالغ زیر 10 دلار نمیشه ترید کرد، میخواد مثلا 2 دلار کوین بگیره نمیشه.10 دلار بایننس بدون مشکل میتونی چنج کنی وریفای نمیخواد
منظورش اینه.
حاجی تو بایننس مبالغ زیر 10 دلار نمیشه ترید کرد، میخواد مثلا 2 دلار کوین بگیره نمیشه.10 دلار بایننس بدون مشکل میتونی چنج کنی وریفای نمیخواد
اها از اون نظر درست میگی. من مثل بایننس وریفای نخوادو جور دیگه خوندم :دحاجی تو بایننس مبالغ زیر 10 دلار نمیشه ترید کرد، میخواد مثلا 2 دلار کوین بگیره نمیشه.
منظورش اینه.
الروند GOLD سقف تاریخی زد مجدد !
33 دلار :-دی
...
یه دونه از اون 100 تا رو با من سواپ نکردی یه سودی منم ببرمالروند GOLD سقف تاریخی زد مجدد !
33 دلار :-دی
...
یه دونه از اون 100 تا رو با من سواپ نکردی یه سودی منم ببرم
تو بایننس موجود ندارم , واسه یه دونه هم حسش نبود ترانسفر کنم و ترید کنمهاهاها باحال بود
چرا تو بایننس سریع عوض نمیکنی ؟
سلام خدمت دوستان
من چند وقت از این بازار دور بودم
میخواستم ببینم کسی تونست از اکانت بلوکه شده صرافی بیترکس برداشت بزنه؟
اگه الان وریفای کنیم امکان برداشت هست؟
حیف شد خبر نداشتمبیترکس 4 ماه مهلت داد تا فورمی که داده رو پر کنند کاربران ایرانی و ارسال کنند و خود بیترکس به صورت دستی پول رو به ادرسی که تو اون فرم ارائه شده بود ارسال کرد یکی یکی و بعد از اتمام مهلت داده شده اون گزینه که مخصوص برداشت پولای بلوکه شده بود از قسمت ساپورت حذف شد و بعد از اون دیگه هر کی پیامداده با یه پیام اتومات میاد که شما جزو کشورهای تحریمی هستید و جواب نمیدگه دیگه تا جایی که میدونم دیگه امکان برداشت نیست تو بیترکس پارسال تا وسطای برج اسفند امکان برداشت بود
حیف شد خبر نداشتم
پس الان اگه وریفای هم بکنم دیگه فایده ای نداره
همه رو بفروش برگرد آدایی که فروختی دوباره بخر )))نظرتون در مورد GRT چیه ؟ ساپلایش 10 میلیارد هست ولی قیمت 0.3 هستش که خیلی بالاس برای یه کوین
250 تا گراف خریدم
950 تا هم algo
lrc هایی هم که دو سال نگه داشته بودم رو مفت روی 0.20 فروختمهمه رو بفروش برگرد آدایی که فروختی دوباره بخر )))
بد زمانی فروش میزنیlrc هایی هم که دو سال نگه داشته بودم رو مفت روی 0.20 فروختم
حالا خوبه که خودم eventی که باعث افزایش قیمتش میشد رو توی coinmarketcal ثبت کردم ولی خب خریت که شاخ و دم نداره
حالا رسیده به 0.60
اینهمه زحمت کشیدم و بالا اوردمش اخرشم هیچ چی
بد زمانی فروش میزنی
من بدترین اشتباه و بزرگترین اشتباهم فروش اتر هام رو ۲۵۰ بود !! درصورتی که اصلا به پولش نیاز نداشتم ( خرید رو ۸۰ زده بودم )
تارگت فروشم ۱۱۰۰ بود ، این لدجر زودتر میگرفتم عمرا دست میزدم این بایننس دم دست بود تحریک میکرد عدد ۲۵۰ بعد دوسال
نگوبد زمانی فروش میزنی
من بدترین اشتباه و بزرگترین اشتباهم فروش اتر هام رو ۲۵۰ بود !! درصورتی که اصلا به پولش نیاز نداشتم ( خرید رو ۸۰ زده بودم )
تارگت فروشم ۱۱۰۰ بود ، این لدجر زودتر میگرفتم عمرا دست میزدم این بایننس دم دست بود تحریک میکرد عدد ۲۵۰ بعد دوسال
تو همون تاپیک باید بحث کنیم
نگو
اتریوم رو 114 و اون طرفا حتی تا 89 اومد خریدزدم پله ای میخریدم یه کم پرفکت داشتم همرو اتر کردم تو اون قیمتا
رو 19 وسوسه شدم گفتم نمیره بالاتر فروختم یه کمیشو من تازه رو لجر هم بود همه ارزام الانم هست
اگه الان نگه داشته بودم ...
بگو داداش
واقعا حیف شدنگو
اتریوم رو 114 و اون طرفا حتی تا 89 اومد خریدزدم پله ای میخریدم یه کم پرفکت داشتم همرو اتر کردم تو اون قیمتا
رو 19 وسوسه شدم گفتم نمیره بالاتر فروختم یه کمیشو من تازه رو لجر هم بود همه ارزام الانم هست
اگه الان نگه داشته بودم ...
بگو داداش