• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
گس فی اتر رو ببینید !
آقا اگر موجودی اکانت لجر رو کلا خالی کردی برای واریز حتما دوباره آدرس بگیر , ظاهرا وقتی اکانت کلا خالی میشه برای واریز مجدد آدرس تغییر میکنه !
دیروز وقتی بیت رو تبدیل کردم به تتر , وقتی خواستم دوبار بیت واریز کنم آدرس عوض شده بود !

گفتم یه وقت خرید نزنی به هوای آدرس قبلی بعد فنا بره !
sharmandegi.gif

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تو اسکرین که از ویکی گذاشتم گفته یکی میخواسته 10 هزار بیت کوین رو به قیمت 50 دلار بفروشه ولی کسی خریدار نبوده !!

البته این جریان 10 هزار بیت کوین و پیتزا رو من تو یوتیوب دیدم ولی در اونجا گفته شده بود که خریدار پیتزا میخواسته بجای پول 10 هزار بیت کوین بده که فروشنده قبول نکرده !!
282.gif

به هر حال فرقی نمیکنه کدومش درسته , چون هر دوتاش جالبه !

آپدیت : خرید پیتزا رو الان دیدم , خط دوم !
25r30wi.gif

این داستانای فروش این مدلی بیتکوین خیلی زیاده توی reddit و twitter میشه پیداش کرد

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوستان الان حساب بایننس همه شما وریفای شده هست؟ اگه بزنه به سرش وریفای بخواد از من، میتونم با هزینه وریفایش کنم و پولم رو خارج کنم؟
این سوال هم اگه میدونین جواب بدین ثواب داره:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان الان حساب بایننس همه شما وریفای شده هست؟ اگه بزنه به سرش وریفای بخواد از من، میتونم با هزینه وریفایش کنم و پولم رو خارج کنم؟

بهت وقت میده خارج کنی

و من بارها با ایپی ایران رفتم محدودم کرده اما 24ساعت بعد درست شده !

فعلا درگیر مال خری هست بایننس زیاد اهمیتی به این موضوعات نمیده

سعی کن فعالیت مشکوک نکنی ( ایپی المان وصل شدی ) نیم ساعت دیگه ایپی کانادا نری !
همون اروپا وصل شو همیشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

پروتون سرور هلند بزن , اکثر مواقع آی پی هلند میده , اگر هم نداد یه بار قطع کن دوباره کانکت کن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
پروتون سرور هلند بزن , اکثر مواقع آی پی هلند میده , اگر هم نداد یه بار قطع کن دوباره کانکت کن
نه از اون لحاظ مشکلی نیست سه تا وی پی اس دارم.
اما شنیدم حتی با وی پی اس هم گیر میده گاهی...

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
EE تازه این تاپیک رو پیدا کردم جالبه
خوش اومدم به جمعتون :p :)

با صرافی نوبیتکس کارو ده روزی هست که شروع کردم منم اولش گفتم دو تا اتر میگیرم تا 5 سال دیگه الان روزی ده بار عین بورس خرید و فروش میکنم
دوتا مورد
یکی اینکه مثلا صرافی نوبیتکس صرافی خوب ایرانه عین کارگزاری مفید که گندترین کارگزاری بزرگ ایرانه و یکسال اذیتمون کرد
دوم اینکه امروز خواستم به کیف پولم اتر انتقال بدم نوشت امکان برداشت از حساب شما محدود شده
از طریف پشتیبانی آنلاین داغونشون تیکت فرستادم گفتن باید تماس تصویری بگیریم خلاصه یه اپ دادن نصب کردم تو دوتا وقتی که خودشون دادن و نوشته بودن
راس ساعت فلان کانکت نشدن
پشتیبانیشون بسیار ضعیف هست و فکر میکنم میانگین سنی و تجربه کمی داشته باشن
از طرفی تا قیمتها یه تکون میخوره و بالا و پایین میشه دیگه نمیشه سفارش ثبت کرد و درخواستها جا میمونه
به چند تا از این اساتید اینستا و سایتها دادن تبلیغ نوبیتکسو کردن الآن یوزراشون خیلی زیاد شده سایتشون زیاد آف میشه
چند تا پیشنهاد بهشون دادم اما انگار اینکاره نیستن

پ ن : ای کاش تحریم نبودیم تو بایننس عین آدم خرید و فروش میکردیم خدایاااااااا..

Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

با صرافی نوبیتکس کارو ده روزی هست که شروع کردم منم اولش گفتم دو تا اتر میگیرم تا 5 سال دیگه الان روزی ده بار عین بورس خرید و فروش میکنم
دوتا مورد
یکی اینکه مثلا صرافی نوبیتکس صرافی خوب ایرانه عین کارگزاری مفید که گندترین کارگزاری بزرگ ایرانه و یکسال اذیتمون کرد
دوم اینکه امروز خواستم به کیف پولم اتر انتقال بدم نوشت امکان برداشت از حساب شما محدود شده
از طریف پشتیبانی آنلاین داغونشون تیکت فرستادم گفتن باید تماس تصویری بگیریم خلاصه یه اپ دادن نصب کردم تو دوتا وقتی که خودشون دادن و نوشته بودن
راس ساعت فلان کانکت نشدن
از طرفی تا قیمتها یه تکون میخوره و بالا و پایین میشه دیگه نمیشه سفارش ثبت کرد و درخواستها جا میمونه
به چند تا از این اساتید اینستا و سایتها دادن تبلیغ نوبیتکسو کردن الآن یوزراشون خیلی زیاد شده سایتشون زیاد آف میشه

خوش اومدی

اگر میخوای سرت منفجر بشه با این سایتا کار کن نوبیتکس که دیگه سردستشونه من چند بار پرسیدم خب ریالی که اوکی احراز میخواین میگیم دست خودتون نیس ولی ماهیت ارز دیجیتال یعنی ناشناس بودن اینو برای چی میخواین ؟ هیچی جواب نمیدن و میگن اگر سوالی نیست خدافظ :|

کلا سایتای ایرانیو ول کن

اون تحریم بایننس هم که میگی مشکلی نداره الآن 90% ایرانیا تو بایننس فعالن و شما هم به راحتی میتونی با پاس یکی دیگه تو بایننس وریفای کنی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

دوتا مورد
راس ساعت فلان کانکت نشدن

اگر دنبال ترید روزانه هستی باید بیای روی صرافی های خارجی مثل binance و kucoin و این مدل سایتا

سایتای ایرانی به درد نمیخورن

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اگر دنبال ترید روزانه هستی باید بیای روی صرافی های خارجی مثل binance و kucoin و این مدل سایتا

یکی دوتا سایت ایرانی خوب هم مث بایننس هست برای اینکه تبلیغ نشه نمیگم چیه ولی کارشون بد نیس مث بایننس دقیقا کار میکنن امکاناتش هم مثل مارجین و لیمیت و استاپ و ... داره

bb.jpg

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

دقیقا
کلا نوبیتکس 12 تا ارز بیشتر برای خرید و فروش نداره البته من با 4-5 تا بیشتر کار ندارم اما تو بایننس یا صرافی های مطرح دست آدم باسه ترید مشخصه خیلی بازتره

بعد اینکه این سایت ارز دیجیتال عجب سایت بیخودی هست من کلا قیمت لحظه ای رو با اپ بایننس چک میکنم نمودار هم از طریق سایت تریدینگ ویو چک میکنم

ببینم بایننس راهی داره یه کاری کنی ابدی به مشکل نخوری ؟
منظورم بحث وی پی اس نیست مثلا راهی برای وریفای هست که دیگه نه به آی پیت گیر بده نه بلاک کنه و ... ؟

ممنون

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دقیقا
کلا نوبیتکس 12 تا ارز بیشتر برای خرید و فروش نداره البته من با 4-5 تا بیشتر کار ندارم اما تو بایننس یا صرافی های مطرح دست آدم باسه ترید مشخصه خیلی بازتره

بعد اینکه این سایت ارز دیجیتال عجب سایت بیخودی هست من کلا قیمت لحظه ای رو با اپ بایننس چک میکنم نمودار هم از طریق سایت تریدینگ ویو چک میکنم

ببینم بایننس راهی داره یه کاری کنی ابدی به مشکل نخوری ؟
منظورم بحث وی پی اس نیست مثلا راهی برای وریفای هست که دیگه نه به آی پیت گیر بده نه بلاک کنه و ... ؟

ممنون
شما وریفاید هم باشی تو بایننس احتمال انکه بهت گیر بدن هستش بخاطر خیلی از مسائل

امن ترینش بنظرم استفاده از vps هستش اونم نه vps عادی که یهvps امن باشه و سرورهاش ورود چند مرحله‌ای داشته باشه

برای چک کردن قیمتا از اپ delta هم استفاده کن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یکی دوتا سایت ایرانی خوب هم مث بایننس هست برای اینکه تبلیغ نشه نمیگم چیه ولی کارشون بد نیس مث بایننس دقیقا کار میکنن امکاناتش هم مثل مارجین و لیمیت و استاپ و ... داره

مشاهده پیوست 1218174
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

دنبال دردسری مگه تو سایت ایرانی کار کنی؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

دنبال دردسری مگه تو سایت ایرانی کار کنی؟
دقیقا میدونم چی میگی ولی اینی که گفتم رو از همه نظر چک کردم هم شرکت ثبت شده هستش هم دفتر دارن و هم خیلی وخته بدون مشکل کار میکنه کلا خودمم با ایرانی کار نمیکنم ولی مجبوریه چون چند سری حواسم نبود و با آیپی ایران وارد والت شدم یا حتی بایننس و حسابم بلاک شد که بعدش بایننس رو وریفای کردم ولی خب بازم میترسم اکثر موقه ها وختی میخوام واردش بشم قبلش چندین بار آیپیو چک میکنم ببینم درسته یا نه با هزارتا ترس واردش میشم

دیگه این ایرانی مجبوری چیز بدی هم نیس خوبیشم اینه با ریال معامله نمیکنه و واحد پولش با تتر هست

ولی در کل ایرانیا هیچکدوم به درد نمیخورن بایننس وریفای شده داشته باشی راحتی

شما وریفاید هم باشی تو بایننس احتمال انکه بهت گیر بدن هستش بخاطر خیلی از مسائل

امن ترینش بنظرم استفاده از vps هستش اونم نه vps عادی که یهvps امن باشه و سرورهاش ورود چند مرحله‌ای داشته باشه

برای چک کردن قیمتا از اپ delta هم استفاده کن
اینطوری که خیلی سخته اذیت نمیشی ؟ با خود وی پی اس بخوای کار کنی که سرویس میکنه امنیتی هم خطریه

راحت روش یه سیسکو یا کریو نصب کن و بعد رو لپ تاپ گوشی یا تبلت یا ... ازش استفاده کن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دقیقا میدونم چی میگی ولی اینی که گفتم رو از همه نظر چک کردم هم شرکت ثبت شده هستش هم دفتر دارن و هم خیلی وخته بدون مشکل کار میکنه کلا خودمم با ایرانی کار نمیکنم ولی مجبوریه چون چند سری حواسم نبود و با آیپی ایران وارد والت شدم یا حتی بایننس و حسابم بلاک شد که بعدش بایننس رو وریفای کردم ولی خب بازم میترسم اکثر موقه ها وختی میخوام واردش بشم قبلش چندین بار آیپیو چک میکنم ببینم درسته یا نه با هزارتا ترس واردش میشم

دیگه این ایرانی مجبوری چیز بدی هم نیس خوبیشم اینه با ریال معامله نمیکنه و واحد پولش با تتر هست

ولی در کل ایرانیا هیچکدوم به درد نمیخورن بایننس وریفای شده داشته باشی راحتی

اینطوری که خیلی سخته اذیت نمیشی ؟ با خود وی پی اس بخوای کار کنی که سرویس میکنه امنیتی هم خطریه

راحت روش یه سیسکو یا کریو نصب کن و بعد رو لپ تاپ گوشی یا تبلت یا ... ازش استفاده کن

من همیشه قبل ورود اول نیت میکنم بعد وضو میگیرم بعد میرم سایت whoer یا جنتا سایت دیگه هم هستش که IP و DNS رو نشون میدم چک میکنم IP تمیز باشه و با DNS یکی باشه و بعد با پای چپ وارد میشم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
من همیشه قبل ورود اول نیت میکنم بعد وضو میگیرم بعد میرم سایت whoer یا جنتا سایت دیگه هم هستش که IP و DNS رو نشون میدم چک میکنم IP تمیز باشه و با DNS یکی باشه و بعد با پای چپ وارد میشم
آخ گفتی : ))))

من با اینکه اپ رو گوشی و تبلت اوکی کردم که از سرور خودم فقد کانکت بشه و حتی یه هارد ssd فقد مخصوص بایننس و صرافیای دیگس و وختی میخوام با اونا کار کنم فقد همینو وصل میکنم قبل ورود چک کردن آی پی و اینا که بماند چند تا سایت خاک بر سری رو هم باز میکنم ببینم اوکیه یا نه :دی

داستانی داریم خلاصه : )))

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سایت های درست و حسابی از سیستم FLAG استفاده میکنن

هر بار که حرکت مشکوکی انجام بدید یعنی تغییر مرورگر ، تغییر IP یا تغییر DNS این فلگ پر میشه
مثل چوبخط و اگه شد مثلا 100درصد اکانت قفل میشه تا به صورت دستی آزاد بشه و اصلی ترین راهش هم این هست که طرف درخواست KYC میده

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سایت های درست و حسابی از سیستم FLAG استفاده میکنن

هر بار که حرکت مشکوکی انجام بدید یعنی تغییر مرورگر ، تغییر IP یا تغییر DNS این فلگ پر میشه
مثل چوبخط و اگه شد مثلا 100درصد اکانت قفل میشه تا به صورت دستی آزاد بشه و اصلی ترین راهش هم این هست که طرف درخواست KYC میده
ینی خدایی عالی هستن من برای احراز هویت مدارک یه نفر آلمانی که آشنا بود رو داشتم بعد اینجا مدارکو پرینت کردم و با عکس خودم بود ینی مدارک هویت درست آلمانی بود ولی چهره طرف عکس خودمو زده بودم بعد پرس کرده بودم تا سلفی و فیلم بگیرم بفرستم

تشخیص داد که مدارک دستکاری شدس :|

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
2700 تا gochain داشتم رسوندم به 50 هزارتا و فروختم و به جا شGRT خریدم ببینم چی پیش میاد

بالا