منم تبلیغش رو همینجا دیدم بعد رفتم ثبت نام کردم دیدم احراز هویت میخواد بیخیالش شدم , کریپتویی که احراز هویت بخواد که دیگه اسمش کریپتو نیست !!EE تازه این تاپیک رو پیدا کردم جالبه
خوش اومدم به جمعتون
با صرافی نوبیتکس کارو ده روزی هست که شروع کردم
ایرانیکارت واسه فروش کریپتو احراز هویت میخواد !!من چند بار پرسیدم خب ریالی که اوکی احراز میخواین میگیم دست خودتون نیس ولی ماهیت ارز دیجیتال یعنی ناشناس بودن اینو برای چی میخواین ؟ هیچی جواب نمیدن و میگن اگر سوالی نیست خدافظ :|
سایتای ایرانی اگر درست کار کنن خب مشکلش چیه ؟ همه کاربرا هم که میرن سراغ سایتای خارجی راحت میشنمنم تبلیغش رو همینجا دیدم بعد رفتم ثبت نام کردم دیدم احراز هویت میخواد بیخیالش شدم , کریپتویی که احراز هویت بخواد که دیگه اسمش کریپتو نیست !!
البته من قصد ترید نداشتم و فقط جهت کنجکاوی رفتم ثبت نام کردم
دیگه شرایط طوری شده هر ننه من غریبی میگه مدارک هویتی رو ارسال کنید جهت احراز هویت !
کارت ملی , شماره ملی شده اسباب بازی , هرکی از راه میرسه میگه اسکن بفرست !
ایرانیکارت واسه فروش کریپتو احراز هویت میخواد !!
خوب از اون ریالی که میگیرن باید مطمعن شن از کجا میاد ! اینا هم ترس دارنمنم تبلیغش رو همینجا دیدم بعد رفتم ثبت نام کردم دیدم احراز هویت میخواد بیخیالش شدم , کریپتویی که احراز هویت بخواد که دیگه اسمش کریپتو نیست !!
برای خرید از اونا نهخوب از اون ریالی که میگیرن باید مطمعن شن از کجا میاد ! اینا هم ترس دارن
درواقع همه جای جهان هست دیگه ، خود بایننس هم با مستر خرید بزنی میگه بفرما وریفای کن قبلش ))
این اره واقعا مسخره اسبرای خرید از اونا نه
فروش کریپتو به اونا یعنی خودشون ریال بزنن به ما برای اینم احراز میخوان ایرانیا :|
همه جای دنیا قانون داره , مثلا تو میدونی کوین بیس چی هست و کجا هستخوب از اون ریالی که میگیرن باید مطمعن شن از کجا میاد ! اینا هم ترس دارن
درواقع همه جای جهان هست دیگه ، خود بایننس هم با مستر خرید بزنی میگه بفرما وریفای کن قبلش ))
همه جای دنیا قانون داره , مثلا تو میدونی کوین بیس چی هست و کجا هست
اینجا 4 نفر نشستن یه اسکریپت آوردن بالا , اسمشو گذاشتن صرافی !
تنها مشکل این صرافی ها هم اینه که فعالیتشون از نظر قانون معلوم نیست چیه !
منظور از پولم بخوره , پول من ایرانی رو بخوره یا کلا پول کاربرا رو بخوره ؟کوین بیس و کراکن فرق داره .. قوانین رعایت میکنه..
الان بیتمکس پولتو بخوره کجا میخوای پیگیری کنی؟ یا حتی همین بایننس !!
ایمیل میزنه انگشت وسط نشون میده و میگه بیا سیشل یا مالت شکایت کن !
منظور از پولم بخوره , پول من ایرانی رو بخوره یا کلا پول کاربرا رو بخوره ؟
اگه منظور پول منه ایرانی رو بخوره , خب خودش گفته بهت سرویس نمیدم و دارم با وی پی ان دورش میزنم پس مشکل از منه
ولی اگر منظور کاربرای کشورهای دیگه که وریفای شدنه هم که چون نمیدونم چی به چیه نمیتونم بگم قانون پشتشون هست یا کشکه
کوین بیس و کراکن فرق داره .. قوانین رعایت میکنه..
الان بیتمکس پولتو بخوره کجا میخوای پیگیری کنی؟ یا حتی همین بایننس !!
ایمیل میزنه انگشت وسط نشون میده و میگه بیا سیشل یا مالت شکایت کن !
درمورد صرافی داخلی برای واریز پول سخت گیری میکنن مقصر اینا نیستن ، فتا بهشون گفته باید این اطلاعات داشته باشی اگر مشکلی خورد بشه پیگیری کرد
وگرنه کسی با کارت اجاره ای و قمار و فیشینگ خرید بزنه اطلاعات ندن به بانک
هم فروشنده میشه صراف ، هم دزد !!
عینا این اتفاق تابستان سال گذشته برام افتاد و 27 تومان از جیب دادیم رفت .. تا جداگانه باز خودمان شکایت کنیم ( هنوز هم خبری نیست هر دو ماه میگن نزدیک شدیم )
این دات چیه
dot به شدت داره قوی کارمیکنه
چه مارکت کپی داره !
با usdt که نمیشه زیاد کگاری کردی چون یه چیز ثابته بیشتر به درد درجا موندن میخورهدوستان شما موقع نوسان گیری بیشتر با USDT کار میکنید یا با BTC ?
من همیشه سعی میکنم با BTC نوسان گیری کنم ولی خواستم ببینم با کدوم سود بیشتری میشه گرفت