احتمالا کاهش بخاطر این هست که سرمایه گذارها رو کلا نابود کرده و حالا امیدواره یکمی جبران بشهمشاهده پیوست 1218555
COCOS will Reduce it's Supply from 100 Billion Tokens to 100 Million Tokens
That's a Huge Reduction in Supply
#COCOS/USDT Should fly throughout this Month.
Keep an Eye on #COCOS/USDT.. Do Hold some #COCOS
من تو کامنت های یک سایتی خوندم که با کریپتولند دچار مشکل شدنددوستان الان صرافی خوبی که کارمزدش کم باشه کدوم؟؟؟
نوبیتکس با احراز هویت مسخرش به مشکل خوردم بیخیالش شدم هم اینکه کارمزد زیادی میگیره
کسی راجب کریپتولند چیزی نشنیده؟؟ معتبره؟؟؟
بیت کوین اگر بخواد گپ هایی که جا گذاشته پر کنه حداقل تا 17 باید پایین برهسلام .
بیت و اتر بعد از یک صعود روند نزولی را دارن طی می کنند به نظرتون کف قیمت نزولی برای این دو ارز چند دلار هست ؟
تا الان که تقریبا الگوی 2017 رو زده ,بیت کوین اگر بخواد گپ هایی که جا گذاشته پر کنه حداقل تا 17 باید پایین بره
دوستان الان صرافی خوبی که کارمزدش کم باشه کدوم؟؟؟
نوبیتکس با احراز هویت مسخرش به مشکل خوردم بیخیالش شدم هم اینکه کارمزد زیادی میگیره
کسی راجب کریپتولند چیزی نشنیده؟؟ معتبره؟؟؟
من پشت سر مالکش حرف و حدیث زیاد شنیدم همین چند روز پیش هم مثل اینکه سایت Bitcoin.com ازشون شکایت کرد.کسی راجب کریپتولند چیزی نشنیده؟؟ معتبره؟؟؟
nano ها رو روی 1.82 فروخته بودم روی 1.35 گذاشتم تا 1.48 پایین اومد ولی خرید نزدم الان رفته روی 2.34
فروختم و ANT و WAVES اضافه کردم
hitbtc هم پاس ایرانیم رو قبول کرد و تونستم پولام رو ازش بکشم بیرون
سلام جواد جان
خوبی؟
خوشحالم که پولت رو تونستی بکشی بیرون
دل رو زدیم به دریا گفتیم یا مرگ یا خ0مینی و قبول کردن باورم نمیشد
سه بار رد شد فک کردم سر کاری هستش به امضای پاسپورت گیر داده بودن چون امضا نداشت منم امضا زدم و دوباره فرستادم
الان livecoin و cryptopia موندن
من که بهت گفتم دوستم با مشخصات ایران ویرفای شدس و مشکلی نداره.
livecoin و cryptopis هم مگه احراز هویت اجباری گذاشتن؟
نه داداش
cryptopia که سه ساله هک شده و تازه سیستم باز کرده ملت بیان کویناشون رو پس بگیرن که 99 درصد کوینا یا هک شده یا دیگه کلا از مارکت دلیست شده
livecoin هم که یکی دو هفته پیش هک شد و یه مقدار هم موجودی توی اون داشتم حدود 100 دلار فک کنم که احتمالا کار خودشون بود و پولا از دست رفت
من تو این چند ساله پول خیلی زیادی تو این صرافیهای های در پیت و دوزاری و چوس کوینها ضرر دادم.
دیگه نمیرم سمتشون
همین livecoin یکی از شت صرافی هاست
من سعی می کنم با جاهای معتبر و معروف کار کنم
بعدش چی حسابو بعد از برداشت بست؟hitbtc هم پاس ایرانیم رو قبول کرد و تونستم پولام رو ازش بکشم بیرون
به نظر مالکش اسکم کرد هک شدنش دروغ بوده قبلش که همینجا اعلام کردم نتونستی بکشی بیرون؟ 2 روز قبلش حرکتهای بوداری میکرد داشت نهایت نقدینگی جمع میکرد با اردرهای فیک با قیمت بالاlivecoin