• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سال گذشته همچین کلاه برداری شد ازم ... ایمیل کاری کردم با پرفکت مانی .. تمام اطلاعات اون نفر داد !

فقط مشکلی بود رسیدم به صراف داخل ایران ! که اونم کاشف به عمل اومد با کارت دزدی خرید شده ..

در باب اطلاعات شما هراطلاعاتی از پرفکت بخواهی بهت میده حتی به ایرانی هم احترام میزاره(انقدر داغون هستش :-دی )

پرفکت مانی تنها چیزی که به شما میگه مثلا میگه که این پول ما از این صرافی رفت به اون صرافی تموم شد رفت
شما با اطلاعات جعلی توی پرفکت مانی ثبت نام کنی کی میخواد بفهمه ؟ الان اکانت من جعلیه و وریفاید شده

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سال گذشته همچین کلاه برداری شد ازم ... ایمیل کاری کردم با پرفکت مانی .. تمام اطلاعات اون نفر داد !

فقط مشکلی بود رسیدم به صراف داخل ایران ! که اونم کاشف به عمل اومد با کارت دزدی خرید شده ..

در باب اطلاعات شما هراطلاعاتی از پرفکت بخواهی بهت میده حتی به ایرانی هم احترام میزاره(انقدر داغون هستش :-دی )
اتفاقا چند ماه پیش یه کلاهبرداری از من شد، سایت طرف اصلا مخصوص این کار بود بلافاصله بعد از پرداخت موفق اکانت کاربری پرداخت کننده از سایتش حذف میشد.
رفتم به پشتیبانی پرفکت گفتم این سایت تو روز روشن داره با درگاه شما کلاهبرداری میکنه چرا کاریش ندارین؟ گفت ما تو معامله ها دخالت نمیکنیم، گفتم این که معامله نیست عملا کلاهبرداریه انقدر بحث کردیم آخر قبول نکرد کاری کنه یا اطلاعاتی بده، منم عصبانی شدم گفتم حالا که اینطوره و کاری ندارین منم میرم با حساب پرفکتم از ملت کلاهبرداری میکنم.

بعد برگشتم سر وقت همون یارو کلاهبرداره یکم اطلاعات ازش پیدا کردم با اونا تهدیدش کردم تا بالاخره قبول کرد پولو برگشت بزنه.

برگشتم تو پنل پرفکت که پولم رو خارج کنم دیدم به خاطر تهدیدی که کردم حسابمو بلاک کردن :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
آقا من هر ارزی میگیرم موقع فروش یه ذره ازش نگه میدارم، به نظرتون خوبه اینطوری؟ مثلا اگه 25 دلار ازش دارم 24 دلارش رو میفروشم 1دلار میذارم بمونه برای روزی که خیلی کشید بالا.

این سوال رو کسی نمیدونه؟

بایننس بخشی نداره که بهمون نشون بده از هر کوین به دلار چقدر داریم؟ به بیت نشون میده اما به دلار میخوام.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان کسی راجبه کوین kadena چیزی میدونه ؟ میگن برای جی پی مورگان هستش و ماینر براش دادن بیرون؟
ارزش داره روش سرمایه گذاشت؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دیشب رفتم حساب بایننس رو چک کردم , برای برداشت GRT حداقل تعیین کرده !! حداقل 50 تا .
well.gif

حالا من که زیر 50 تا موجودی دارم تکلیف چیه ! زورکی باید برم باز بخرم تا بتونم برداشت بزنم !
البته فعلا که کارمزد انتقالش بیشتر موجودیه منه !
gigglesmile.gif

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
1610908718899.png

بزرگترین ریسکم تو بایننس تا این لحظه =)) 1.18 دلار تو 6 دقیقه.
همه خریدهام تا الان 10 - 20 دلاری بود.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Dear clients, as we reported earlier, our service were under attack in December 2020. Investigation is in active phase right now. Our service has been damaged hard in technical and financial way. There is no way to continue operative business in these conditions, so we take a hard decision to close the business and paying the remaining funds to clients.

Our clients have to contact us via email [email protected] to get payments after passing verification procedure. We accept claims for payments for the next 2 months. 17 March 2021 is the last day of accepting your requests, after this date no new requests will be accepted.
Please send your username and registration date in Livecoin. You will get detailed instructions in reply. Requests are accepted only from email used for registration in our service. Please use English or Russian languages only.

We apologize for an existing situation and ask you to keep calm, including your conversation with support officers. Our service and team bear hard losses as well as our clients. In case of abuse and threats in conversation, the claim can be declined.

We have to warn you about tons of fake groups in different messengers and other channels, where people represent themselves as our team members, insiders, hackers etc. Participating in these groups you run a high risk, because we have no any groups. The only official statements are made on this website. Do not send money to anyone. You don't have to pay to get back your funds from us, the only thing you need is to send a request and follow simple procedure.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تقریبا تمام کوینایی که به زحمت جمع کرده بودم سر نوسان گیری از دست دادم

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
سلام بین این رمز ارز های ارزون مثل تتر/ریپل/استلار/تتر/چطورین خوبن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بین این دو تا به نظر من استلار بهتره برای درازمدت.
ریپل در حال حاضر ریسکیه تا تکلیف دادگاهش مشخص نشده.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

تتر رو که دوبار نوشتی ارز معادل دلار هستش و قیمتش تکون نمیخوره
ریپل و استلار هم وقت تلف کردنه

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
اتریوم کلاسیک/ایاس/ترون/
بین این دو تا به نظر من استلار بهتره برای درازمدت.
ریپل در حال حاضر ریسکیه تا تکلیف دادگاهش مشخص نشده.
تتر رو که دوبار نوشتی ارز معادل دلار هستش و قیمتش تکون نمیخوره
ریپل و استلار هم وقت تلف کردنه
ممنون از نظرتون اتریوم کلاسیک/ایاس/ترون/دوج کوین چطور؟ /بیشتر برای دراز مدت میخوام/منبعی میشه معرفی کنید یک معرفی مختصری راجع به شون بده یا یک خبرگزاری معتبر که اطلاع رسانی کنه خارجی و داخلی فرقی نداره /سپاس

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اتریوم کلاسیک/ایاس/ترون/

ممنون از نظرتون اتریوم کلاسیک/ایاس/ترون/دوج کوین چطور؟ /بیشتر برای دراز مدت میخوام/منبعی میشه معرفی کنید یک معرفی مختصری راجع به شون بده یا یک خبرگزاری معتبر که اطلاع رسانی کنه خارجی و داخلی فرقی نداره /سپاس

فقط ترون بین اینا خوبه بقیه مفت نمی ارزن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اتریوم کلاسیک/ایاس/ترون/

اگر منظورت برای دراز مدت اینه که مثلا کوین های چند سنتی رو بخری به امید اینکه چندسال دیگه بشه چندصد دلار احتمالش خیلی کمه
منم قبلا فکر میکردم کوین های چند سنتی رو بخرم و چندین سال بندازم شاید مثل بیت کوین بامپ شد و بقول معروف ره صد ساله رو یک شبه برم
مثلا کاردانو رو 2017, 40 سنت خریدم و سقوط کرد تا 5 سنت ! سه سال صبر کردم و هیچی نشد , حتی الان در این بازار صعودی هنوز به قیمت خرید 2017 نرسیده !

پس اگر هدف سرمایه گذاری دراز مدت داری همین بیت کوین یا اتریوم رو بگیر

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
چطوری وارد بایننس میشید؟ همه جا نوشته آیپی عوض نشه و... که اکانت نبنده
با وی پی اس مشکلی نداره؟ آخه آیپی عوض نشه فقط آیپی اختصاصی خارجی عوض نمیشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با فیلترشکن , تا زمانی که میخوای بهش پول بدی که باهات کاری نداره و براش اهمیتی نداره صدبار ای پی عوض بشه
gigglesmile.gif

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

با فیلتر شکن برو IP امریکا و سنگاپور و کشورای تحریمی نباشه مشکلی پیش نمیاد

بالا