وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
در نهایت کوین بیس که یک ماهی ترید ریپل را ساسپند کرده بود ، ریپل مجدد لیست کرد و امکان خرید برای امریکایی ها فراهم شد
دوستان درباره این نظری ندارید؟ من 8000 تا COCOS از خریدهای گذشته ته حسابم تو بایننس بود که با قیمت قبلیش چیزی نمیشد اما با این قیمت میشه 6400 دلار!مشاهده پیوست 1219365
:|
من یه مقدار ازین داشتم اما تو بایننس تریدش غیرفعال شده.
---
الان دیدم تو بایننس قیمتش آنچنان فرقی نکرده جریان چیه :-؟
تعداد کوین تقسیم 1000 میشهدوستان درباره این نظری ندارید؟ من 8000 تا COCOS از خریدهای گذشته ته حسابم تو بایننس بود که با قیمت قبلیش چیزی نمیشد اما با این قیمت میشه 6400 دلار!
اینارو اگه مثلا قبلا انتقال میدادم به کیف پول Exodus الان قابل فروش بودن؟ :-؟
تعداد کوین تقسیم 1000 میشه
یک موضوعی که اتفاقی توجهم جلب کرد ته حسابم نزدیک 100دلار سال گذشته lend خریداری کردم و اصلا خبری نداشتم دارم یا نه
متوجه شدم با aave ادغام شده و قیمت هر واحد شده 200دلار
الان تقریبا نزدیک 600دلار شده .. 2.6 تا تبدیل کرده بهم داده
سلام دوستان من صفر صفرم ! یه راهنمایی میکنید که چی بخرم ؟ یکی بهم پیشنهاد ترون رو داده TRX به نظرتون خوبه بگیرم الان ؟ و اینکه نکته ای هست که باید به عنوان تازه کار بدونم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، من توی بازار سهام ایران تجربه معاملات بالایی دارم اما ارز دیجیتال صفرم ! متاسفانه
سلام دوستان من صفر صفرم ! یه راهنمایی میکنید که چی بخرم ؟ یکی بهم پیشنهاد ترون رو داده TRX به نظرتون خوبه بگیرم الان ؟ و اینکه نکته ای هست که باید به عنوان تازه کار بدونم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، من توی بازار سهام ایران تجربه معاملات بالایی دارم اما ارز دیجیتال صفرم ! متاسفانه
ممنونم ، من کلا نگاهم توی سرمایه گذاری ها بلند مدتهtrx بین ایرانی ها معروفه ولی اگر الان چارتش رو نگاه کنی نزولی هستش
میتونی بگیری ذخیره کنی ولی توی بلند مدت جواب میده فقط
ممنونم ، من کلا نگاهم توی سرمایه گذاری ها بلند مدته
الان داشتم میخوندم کیف پول تراست والت رو دیدم و دانلود کردم و اکانت ساختم ، سوالم اینه خوبه یا کیف پول بهتری هم هست ؟ و آیا برای خرید و فروش در این والت نیاز هست که فیلتر شکن روشن کنم یا خیر ؟ چون دیدم بدون فیلتر شکن قیمت هارو لحظه ای ثبت میکنه
آقا بالاخره ما بیخیال بایننس شدیم و دیروز یه حساب تو کوینکس ساختم
با همون وی پی اس ثابتی که دارم هم ثبت نام کردم (عین بایننس) خوبی کوینکس اینه که اگر با اشتباه آی پی هم لو بره دیگه گیرهای بایننس رو نداری
ضمن اینکه من نمیخوام داخلش ترید کنم و فقط چند تا ارز برای هولد خریدم
یه نکته ای که هست تو صرافی های خارجی واقعا ترید روزانه سخته (حداقل برای من) یعنی چون مثلا باید به قیمت تتر خرید و فروش کنی خیلی حساب و کتابش سخت میشه مخصوصا ارزهایی که قیمتشون زیر یک دلاره و اینکه سرعت پیشنهادات خرید و فروش خیلی بالاست و کلا گیج کنندس
از طرفی هم سرعت کارکرد با وی پی اس پایینه تازه من سرعت نتم خوبه و وی پی اسی هم که گرفتم ظاهرا خیلی خوبه اما به من کارکردن تو صرافی خارجی مثل صرافی ایرانی اون حالو نمیده
خلاصه این چند تا ارز رو با سودهایی که از اتر به دست آوردم خریدم و گذاشتم داخل کیف آتومیک و اصلا فکر میکنم ندارمشون اگر پولی هم دستم برسه تعداد اینارو با توجه به رشدشون افزایش میدم
البته من کیف سخت افزاری کول ولت اس هم دارم که چین لینک چون ساپورت میکرد فرستادم تو این کیف
پولکادات(Dot), کاردانو(ADA), چین لینک(Link), زیلیکا(ZIL), وی چین(VET), هدرا هش گراف(Hbar)
لازم به ذکره که این 6 تا ارز تقریبا 10 درصد از کل پولی هست که تو ارز دیجیتال آوردم
(راستی این کیف اتومیک خیلی از ارزها رو ساپورت میکنه که جالبه)
اگر نظری رو این خریدها دارید بفرمایید
تو لینک پایین روند تغییرات ترون هست .تغییرات دو ساله ش فقط +19 هست . با ترید حرفه ای این 19% را می شه حتی کمتر از یک هفته درآورد .سلام دوستان من صفر صفرم ! یه راهنمایی میکنید که چی بخرم ؟ یکی بهم پیشنهاد ترون رو داده TRX به نظرتون خوبه بگیرم الان ؟ و اینکه نکته ای هست که باید به عنوان تازه کار بدونم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، من توی بازار سهام ایران تجربه معاملات بالایی دارم اما ارز دیجیتال صفرم ! متاسفانه
آقا بالاخره ما بیخیال بایننس شدیم و دیروز یه حساب تو کوینکس ساختم
با همون وی پی اس ثابتی که دارم هم ثبت نام کردم (عین بایننس) خوبی کوینکس اینه که اگر با اشتباه آی پی هم لو بره دیگه گیرهای بایننس رو نداری
ضمن اینکه من نمیخوام داخلش ترید کنم و فقط چند تا ارز برای هولد خریدم
یه نکته ای که هست تو صرافی های خارجی واقعا ترید روزانه سخته (حداقل برای من) یعنی چون مثلا باید به قیمت تتر خرید و فروش کنی خیلی حساب و کتابش سخت میشه مخصوصا ارزهایی که قیمتشون زیر یک دلاره و اینکه سرعت پیشنهادات خرید و فروش خیلی بالاست و کلا گیج کنندس
از طرفی هم سرعت کارکرد با وی پی اس پایینه تازه من سرعت نتم خوبه و وی پی اسی هم که گرفتم ظاهرا خیلی خوبه اما به من کارکردن تو صرافی خارجی مثل صرافی ایرانی اون حالو نمیده
خلاصه این چند تا ارز رو با سودهایی که از اتر به دست آوردم خریدم و گذاشتم داخل کیف آتومیک و اصلا فکر میکنم ندارمشون اگر پولی هم دستم برسه تعداد اینارو با توجه به رشدشون افزایش میدم
البته من کیف سخت افزاری کول ولت اس هم دارم که چین لینک چون ساپورت میکرد فرستادم تو این کیف
پولکادات(Dot), کاردانو(ADA), چین لینک(Link), زیلیکا(ZIL), وی چین(VET), هدرا هش گراف(Hbar)
لازم به ذکره که این 6 تا ارز تقریبا 10 درصد از کل پولی هست که تو ارز دیجیتال آوردم
(راستی این کیف اتومیک خیلی از ارزها رو ساپورت میکنه که جالبه)
اگر نظری رو این خریدها دارید بفرمایید
باز میشه اما لود نمیشهاین لینک براتون باز میشه ؟
یا
Discontinuation polkascan.io · Polkascan Foundation
polkascan.io
transaction میخواستم !
لود نمیکنه
از کیف پولهایی که خود ترون پیشنهاد داده استفاده کنید