فکر میکنم تا ۲۰ بیاد پایینالان خریدارهای عمده با پولهای کلان وارد شدن که هر پایینی جمع میکنن قاعدتا افت داریم اما با دیدن 42k حرص و طمع خیلی بیشتر از 2017-2018 شده
حسابشو بکن بیت بشه 13k ملت تمبونشونم میفروشن بیت میخرن [emoji14]
طلا هم در مسیر نزولی
ایرانیها که 2 سر سودن هم دلار همیشه در مسیر صعودی هم بیت, در هم که میشن هر تورمی پوشش میدن
تا اینجا که تقریبا همون الگو بودهدوستان نظر بدید
بنظرتون داره اتفاقات اوایل 2018 اتفاق میافته ؟
تا اینجا که تقریبا همون الگو بوده
من همیشه درصدی usdt و درصدی روی آلتکوین هستم الان کفه آلتکوینم سنگین تره به نظرم هنوز آلتها جای رشد دارنمن الان موندم نقد کنم برم روی usdt یا همینطوری بزارم روی آلتکوینام بمونن
آدم نمیدونه چی به چیه واقعا ! تبدیل کنی یهو بره بالا ضدحال میخوری , تبدیل نکنی میاد پایین ضدحال میخوری !من الان موندم نقد کنم برم روی usdt یا همینطوری بزارم روی آلتکوینام بمونن
تنوع التکوینام ۳ برابر این بود که همه رو تبدیل کردم به چیزایی که روش برنامه داشتم ولی خب بازم اون نتیجه ای که میخوام نداده هنوزمن الان 3 تا آلتکوین دارم که در حال استیکینگ هستم. با توجه به نمودارها بقیه رو تعویض میکنم در نهایت وقتی بیت میاد پایین ارزش دلاری اکثرشون میاد پایین اما اگر درست تعویض انجام بدی از ضررت کمتر میشه مثلا چند روز پیش من xvs با bel و xns گرفتم الان با اونکه بیت ریخت اینها از نظر دلاری صعودی شدن
تعداد آلتکوینهات توی سبدت زیاده مدیریتشون سخت میکنه
در ضمن کوینهای قدیمی از لیست والها خارج شدن و محبوبیت قدیم ندارن برای همین پامپ نمیشن و درصد رشد پایینی دارن
مثلا ark واقعا تیم قوی و بروزی داره محصولات خوبی هم ارائه دادن ولی از نظر قیمتی جامونده و حرکت مثبتی از نظر قیمت نداره
مفت باشه کوفت باشهبرای ویندوز نرم افزاری هست که قیمت لایو یه سری ارز رو گوشه تصویر دائم نمایش بده؟ اگر نیست خودم برم تو کارش؟ شما همچین چیزی به کارتون نمیاد؟
همین الان روی موبایل، سرور و مرورگر دسکتاپ دارم قیمتها رو چک میکنم اما حسم میگه جای این خالیه
آخه به نظرم باید از قبل وجود داشته باشه همچین چیزی.مفت باشه کوفت باشه
الان خریدارهای عمده با پولهای کلان وارد شدن که هر پایینی جمع میکنن قاعدتا افت داریم اما با دیدن 42k حرص و طمع خیلی بیشتر از 2017-2018 شده
حسابشو بکن بیت بشه 13k ملت تمبونشونم میفروشن بیت میخرن
طلا هم در مسیر نزولی
ایرانیها که 2 سر سودن هم دلار همیشه در مسیر صعودی هم بیت, در هم که میشن هر تورمی پوشش میدن
دیروز یه ویدئو تحلیلی دیدم که میگفت طبق سابقه و بر اساس چارت های آماری از 2016 به بعدبیت کوین در ماه ژانویه همیشه بین 10 تا 20% منفی بودهدوستان تو بورس خودمون وقتی حقوقیا میدونن باسه فلان سهم قراره چه اتفاقی بی افته و بالا بره قبلش میان میخرن در واقع از رانت اطلاعاتی استفاده میکنن
تو رمز ارزها هم تو دنیا هم همین داستان هست که مثلا فلان ارز قبل از عرضه یا اینکه بخواد پامپ بشه قبلش خبر داشته باشن و برن بخرن ؟
ببخشید اگه سوالم مسخرس
بعد این جوی نزولی ارزها تو این چند روزه بخاطر چیه ؟
دلیلش بخاطر جابجایی بایدن با ترامپه یا دلیل تکنیکالی یا دلیل دیگه ای داره که بیت اینقدر اومده پایین ؟