trading viewدوستان نرم افزاری هست تو ویندوز بشه برای تحلیل قیمت کوین اندیکیتورهای مختلف داشته باشه شبیه مفید تریدر بشه استفاده کرد چون بایننس که خیلی چند تا اندیکیتور بیشتر نداره
سلامکسی اینجا بسته آموزشی اطلس ارز دیجیتال که تو سایت ارز دیجیتال فروخته میشه را استفاده کرده ؟
مسخره بود من خریداری کردم پس دادم بهشونکسی اینجا بسته آموزشی اطلس ارز دیجیتال که تو سایت ارز دیجیتال فروخته میشه را استفاده کرده ؟
آره این اسم و فامیل و کد ملی و شماره موبایل وسط صفحه واقعا تو مخهمسخره بود من خریداری کردم پس دادم بهشون
کد ملیم وسط صفحه گذاشته بود با عکسم که منتشر نکنم جایی
بعد نرم افزار میدادن تروجان که کرک بشه
من خریدم اما تونستم قانع شون کنم این نرم افزار شما مخرب برای ویندوز هزینه ام پس دادن
خب اگه یه گوشه باشه راحت میشه حذف کرد , وسط میزارن که نتونی کاریش کنیدرسته کم رنگه اما واقعا عقل ندارن بزارن یه گوشه حداقل خیلی تو ذوق میزنه
من بیدار بودم 1430 سل کردم سود خوبی ساعت های 11 داد بهمدوستان باسه ترید شما چه تایم فریمی بیشتر کار میکنید؟
اتریوم رو امروز صبح تو اوج نفروختیم با مخ اومد پایین
حالا اگه میفروختیم میرفت سقف دوسال بعد هم میزد خخ
اتریوم تنها ارزیه که خیلی خوب سود میده از بیت کوین خیلی بهترهمرداد ۲۵۰ دلار
بهمن ۱۴۸۰ دلار
اتریوم
اصلا ارزش نداره من از تو یه کانال رایگان دانلودش کردم هرچیزی که توش هست تو نت رایگانش هستکسی اینجا بسته آموزشی اطلس ارز دیجیتال که تو سایت ارز دیجیتال فروخته میشه را استفاده کرده ؟
اتریوم تنها ارزیه که خیلی خوب سود میده از بیت کوین خیلی بهتره
حجم کم که سودی نداره و دیده نمیشههمیشه نه و حجم کم هم نه
حجم بالا هم خطرناک هست
همین بیت با حجم کم وارد بشی خیلی خوب میشه
حجم زیاد ضررشم به چشم میاد ..حجم کم که سودی نداره و دیده نمیشه
حجم زیاد سودش به چشم میاد
0.3 بیت خودش میشه 10 هزار دلار !حجم زیاد ضررشم به چشم میاد ..
شما سه دهم بیت هم درگیر کن
سود خوبی نوسان 24ساعت میرسی
منظور از یوآن اینه؟سلام
دوستان کسی هست ارز دیجیتالی یوآن را خریده باشه لطفا بفرمایید از کدام صرافی خرید انجام دادید و چه کیف پولی استفاده کردید اگر تمایل ندارید اینجا عنوان کنید لطفا پیام خصوصی کنید
دوستان لطفا مشارکت کنید ماهرچی سرچ میکنم تو گوگل به بن بست میخوریم معلوم نیست از کدام صرافی باید خرید فقط نوشته از ژانویه امسال شروع شده
0.3 بیت خودش میشه 10 هزار دلار !
واسه ما فقیر فقرا در حد چند یکی دو دلار سود چی پیشنهاد داری ؟
سلام ممنون از شما بله اگر اشتباه نکنم همین هست با سمبل YCC کسی هست از صرافی ایرانی خرید کرده باشه یا کیف پول این ارز را بداند یا تجربه این ارز راداشته باشد جون بعضی از صرافی ها فی بالا برای برداشت دارند اصلا بصرفه نیست لطفا اگر کسی تجربه کاری دارد به اشتراک بگذارد ممنونمنظور از یوآن اینه؟
Yuan Chain Coin price today, YCC to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Yuan Chain Coin price, YCC market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
اینم هست ولی وقتی کسی وارد این موضوع میشه معمولا سودهای کم رو نمیخواد اصلا سود کم معنی نداره چون یهو میبینی تو 24 ساعت چند هزار دلار بالا پایین میشهحجم زیاد ضررشم به چشم میاد ..
شما سه دهم بیت هم درگیر کن
سود خوبی نوسان 24ساعت میرسی
دمو برای همین گذاشتن ،ممکن است چند هزار دلار کمتر از یک ساعت از دست برهاینم هست ولی وقتی کسی وارد این موضوع میشه معمولا سودهای کم رو نمیخواد اصلا سود کم معنی نداره چون یهو میبینی تو 24 ساعت چند هزار دلار بالا پایین میشه