• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام ممنون از شما بله اگر اشتباه نکنم همین هست با سمبل YCC کسی هست از صرافی ایرانی خرید کرده باشه یا کیف پول این ارز را بداند یا تجربه این ارز راداشته باشد جون بعضی از صرافی ها فی بالا برای برداشت دارند اصلا بصرفه نیست لطفا اگر کسی تجربه کاری دارد به اشتراک بگذارد ممنون
طبق نمودار این ارز از 2018 لیست شده ولی مارکت کپ صفر هست!

Last edited:

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
طبق نمودار این ارز از 2018 لیست شده ولی مارکت کپ صفر هست!
تا جایی که اطلاع دارم دوره آزمایشیش بوده و فقط به یک شهر توکن رایگان دادند الان از ژانویه عمومی شده من صرافی ها رادیدم فی بالایی برای برداشت داره یک مشکل و مشکل دومی فقط باید یا با بیت کوین بخری یا اتر که زیاد جالب نیست ولی ارز هست که در اینده یک ارز فیات میشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تا جایی که اطلاع دارم دوره آزمایشیش بوده و فقط به یک شهر توکن رایگان دادند الان از ژانویه عمومی شده من صرافی ها رادیدم فی بالایی برای برداشت داره یک مشکل و مشکل دومی فقط باید یا با بیت کوین بخری یا اتر که زیاد جالب نیست ولی ارز هست که در اینده یک ارز فیات میشه
کارمزد بالا بخاطر اینه که بر بستر اتریوم قرار داره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام ممنون از شما بله اگر اشتباه نکنم همین هست با سمبل YCC کسی هست از صرافی ایرانی خرید کرده باشه یا کیف پول این ارز را بداند یا تجربه این ارز راداشته باشد جون بعضی از صرافی ها فی بالا برای برداشت دارند اصلا بصرفه نیست لطفا اگر کسی تجربه کاری دارد به اشتراک بگذارد ممنون
قیمت این ارز برابری میکنه یوآن ؟

خوب سرمایه گذاری رو ارز چین ،چه ارزشی داره ؟

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
قیمت این ارز برابری میکنه یوآن ؟

خوب سرمایه گذاری رو ارز چین ،چه ارزشی داره ؟
سلام مهندس جان شما فکر نمیکنی تمام ارزهایی که داریم خرید و فروش و نگهداری میکنیم پایه و بیسشان چینی هست از link ,و.....گرفته تا ..... چند سال دیگه میفهمی این ارز یوآن چی هست الان اول راهه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دیروز فقط جرات کردم icx رو روی 820 بفروشم و روی 800 خرید بزنم که پر شد

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام مهندس جان شما فکر نمیکنی تمام ارزهایی که داریم خرید و فروش و نگهداری میکنیم پایه و بیسشان چینی هست از link ,و.....گرفته تا ..... چند سال دیگه میفهمی این ارز یوآن چی هست الان اول راهه
درود

من هیچ ایده ای ندارم .. تحقیقی هم نکردم

ولی چیزی که متوجه شدم قراره شرکت های چینی هم قابلیت پرداخت با یوان دیجیتال هم اضافه کنن مثل علی بابا.. پشتوانه ان یوان بلاک چین هم خود یوان است که درواقع استیبل کوین هست

سوال من این بود
ارزی که قراره نرخش با ارز ملی چین برابری کنه ! همانند تتر

چه سودی در قبال سرمایه گذاری بدست میارید ؟

درضمن شما به عنوان یک خارجی چطور میتوانید بدون احراز هویت ارز یوان بدست بیارید ؟

اگر قراره هدف دیگه ای داشته باشه خوب این حرف شما صدق میکنه و درسته

Last edited:

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
درود

من هیچ ایده ای ندارم .. تحقیقی هم نکردم

ولی چیزی که متوجه شدم قراره شرکت های چینی هم قابلیت پرداخت با یوان دیجیتال هم اضافه کنن مثل علی بابا.. پشتوانه ان یوان بلاک چین هم خود یوان است که درواقع استیبل کوین هست

سوال من این بود
ارزی که قراره نرخش با ارز ملی چین برابری کنه ! همانند تتر

چه سودی در قبال سرمایه گذاری بدست میارید ؟

درضمن شما به عنوان یک خارجی چطور میتوانید بدون احراز هویت ارز یوان بدست بیارید ؟

اگر قراره هدف دیگه ای داشته باشه خوب این حرف شما صدق میکنه و درسته
سلام توسایت که دوست عزیز گذاشتن میتونید از صرافی های مثل hitbtc huobi خرید کنید احراز هویت فرمایش شما درست هست اما در مقابل ارزش این ارز در برابر د.لا.ر هست شما نمیتونی بگید نرخش ثابت هست و همیشه ثابت میماند همینجور که نرخ یورو دلار شناور هست این ارز هم همین الان شناوره در مقابل دلار تتر نیست که روی یک قیمت ۱ ثابت باشه نمودارش مشخصه
این چیزی هست که من متوجه شدم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام توسایت که دوست عزیز گذاشتن میتونید از صرافی های مثل hitbtc huobi خرید کنید احراز هویت فرمایش شما درست هست اما در مقابل ارزش این ارز در برابر د.لا.ر هست شما نمیتونی بگید نرخش ثابت هست و همیشه ثابت میماند همینجور که نرخ یورو دلار شناور هست این ارز هم همین الان شناوره در مقابل دلار تتر نیست که روی یک قیمت ۱ ثابت باشه نمودارش مشخصه
فیات یا پول اعتبارش از دولت صادرکننده میگیره ! حالا این تتر میخواد باشه یا یوان یا یورو

حالا اروپا یورو دیجیتال میخواد ازمایش کنه

و حتی ترکیه (لیر) و دراینده سایر ..

فقط شما اومدی رمز ارز با فیات مقایسه کردی که ارتباطش متوجه نشدم ! لینک یک رمز ارز حوزه دیفای هست که نسبت به تتر یک قیمت/ نسبت به یوان بلاکچین یک قیمت داره

منظور من این بود اینده قرار نیست یوان صرفا به خاطر دیجیتال شدن پامپ بشه ، پشتوانه این ارز ، پول خود کشورش هست

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
دلارو و یورو مگه بالا پایین میشن؟ اگه منظورتون به ریال هست که داستانش جداست
این ارز چین هم مثل همین دلار نرخ ثابت داره

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
فیات یا پول اعتبارش از دولت صادرکننده میگیره ! حالا این تتر میخواد باشه یا یوان یا یورو

حالا اروپا یورو دیجیتال میخواد ازمایش کنه

و حتی ترکیه (لیر) و دراینده سایر ..

فقط شما اومدی رمز ارز با فیات مقایسه کردی که ارتباطش متوجه نشدم ! لینک یک رمز ارز حوزه دیفای هست که نسبت به تتر یک قیمت/ نسبت به یوان بلاکچین یک قیمت داره

منظور من این بود اینده قرار نیست یوان صرفا به خاطر دیجیتال شدن پامپ بشه ، پشتوانه این ارز ، پول خود کشورش هست
دلارو و یورو مگه بالا پایین میشن؟ اگه منظورتون به ریال هست که داستانش جداست
این ارز چین هم مثل همین دلار نرخ ثابت داره

سلام بحث به درازا کشیده شد نمیخواهم وارد جزئیات بشوم
اما خلاصه میگم منظورم من از یور دلار این بود که ارزش ا نها در مقابل هم برای بازارهای مالی (نه رمز ارزها) با لا پایین میشه تمام تریدرها تو این بازار هستند
شما در صرافی رمز ازر میتونید ارزهای دیجیتالی یورو دلار را هم با هم ترید کنید
اما در مورد این یوآن :
این ارز الان در مقابل ارز دیجیتالی تتر قیمت داره بالا پایین میشه دامپ شده !!!!!!!!!!!! باز هم دامپ خواهد شد !!!!! شاید هم مصنوعی برای صادرات چین قیمتش همیشه پایین نگه داشته بشه و رشد نکنه
27.png

خلاصه کلام اینکه این ارز شاید !!!!!!!شاید !!!!!! در آینده جای زیادی را در رمز ارزها برای خود باز کند همینطوری که الان باینس شبکه خودش را باز کرده BEP2 و BEP20 , و داره تمام ارزها را بیشتر میکشه رو شبکه خودش با کارمزد کمتر با نقل و انتقال سریعتر

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
90 ؟
من حاظرم شرط ببندم 10 یا نهایت 20 سال دیگه وجود نداره 10 ها تکنولوژی جدید و بهتر میاد کلا دیر یا زود چیزی به مفهوم پول از بین خواهد رفت
دقیقا ، صدی 90، سال بعد تریدری وجود نداره :D

یه ویرگول کم داشت.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
TWT بعد از لیست شدن تو بایننس 70% رشد داشته :eek:
تو بایننس بود منتها در قسمت binance dex اونجا فقط میتونستی در قبال bnb ترید کنی
با توجه به محبوبیت تراست ولت احتمال بامپ شدنش زیاده

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تو بایننس بود منتها در قسمت binance dex اونجا فقط میتونستی در قبال bnb ترید کنی
با توجه به محبوبیت تراست ولت احتمال بامپ شدنش زیاده
نگهش داریم به نظرت؟ من صبح دیدم رفته بالا میخواستم نصفشو بفروشم یه چیز دیگه بگیرم (تو بلندمدت به نظرم بالاتر میره اما الان به خاطر جوه احتمالا دوباره بیاد پایین)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
نگهش داریم به نظرت؟ من صبح دیدم رفته بالا میخواستم نصفشو بفروشم یه چیز دیگه بگیرم (تو بلندمدت به نظرم بالاتر میره اما الان به خاطر جوه احتمالا دوباره بیاد پایین)
در زمان پامپ شدن فروختن نصف موجودی به نظر من بهترین استراتژی البته نمودار 4 ساعت و 1 ساعت و روزانه رو قبلش چک کنید

بالا