• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان این کوین UNI که امروز 15 دلار رو هم رد کرد همونی بود که 1000 تا ازش مفتی میدادن به ملت ؟

این یونی بدجوری بهم ضدحال زد ,ماه پیش وقتی 3.5 دلار بود میخواستم بخرم که یهو بامپ شد رفت 7 دلار منم بیخیال شدم

کلا تمام معامله هاش BNB میخواد :D
یعنی اگه موجودی BNB نداشته باشی نمیتونی بفروشی ؟
283.gif

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
این یونی بدجوری بهم ضدحال زد ,ماه پیش وقتی 3.5 دلار بود میخواستم بخرم که یهو بامپ شد رفت 7 دلار منم بیخیال شدم

یعنی اگه موجودی BNB نداشته باشی نمیتونی بفروشی ؟
283.gif
نه تا جایی که من بررسی کردم برای هر کاری باید BNB داشته باشی، حتی برای خرید BNB هم باید BNB داشته باشی =))

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
10سال !

منظورم صدی 90 ، سال آینده نیستن ! به خاطر عدم مدیریت و کنترل هیجان

ایران و خارج نداره ! شما پولت تمام بشه ! چطوری میخواهی ترید کنی؟
نه منظورم اینه پول به مفهوم کنونی از بین میره و کم کم همه جا دیجیتالی میشه حتی یه مقاله در مورد این بود پرداخت با انبیه چشم یعنی همون کیف پولت هستش و کل داراییت داخل چشمت و از این دست طرح ها

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
به نظرم بعضی توکن های ناشناخته بیشتر سود میدن تا کوین های شناخته شده
دقیقا 15 روز پیش توکن TWT رو 1 سنت خریدم الان شده 4 سنت ! حتی یک هفته زودتر اقدام به خرید میکردم میتونستم نصف قیمت بخرم !
کمتر از 6 ماه نهنگ شدیم رفت !
shark.GIF
:دی الان حتی میتونم قیمتش رو بکشم پایین فقط کافیه از Wallet بیارم صرافی و اردر ترس بزارم :دی فقط فی اتر خیلی رفته بالا حیفم میاد منم خسیس
282.gif
:دی
باید یه کانال Vip بزنم و ورودی رو هم بر حسب BTC بگیرم مثلا نیم بیت
145.gif
:دی

تقریبا سال پیش همین موقع ها هم ایردراپ داشت برای هر Wallet چیزی حدود 3200 تا واریز کرده بود اونم بدون اینکه تو ایردراپ شرکت کرده باشم ! قبلا رو تراست با شبیه ساز والت درست کرده بودم برای ایردراپ های عادی ! فقط هر Wallet که تراکنش داشت واریز کرده بود ! البته ماه های بعد هم ایردراپ داشت ولی مثل بار اول واریز نکرد بعدا هر واریز رو 100 تا کرد که اونم مال خیلی ها رو واریز نکرد
یکی رو میشناسم Backup والت هاش رو گم کرده بود همون موقع هم میگفت ای کاش قیمت خوبی نخوره وگرنه دیوانه میشم ! حداقل 100 هزار TWT داشت ! دیوانه نشده باشه خوبه !

ویرایش : حدودا 9 الی 10 ماه پیش یه صرافی (Hoo) اومد خودش این توکن رو لیست کرد و هر چی توکن تو دست ایردراپ بازها بود رو مفت خرید (حدود 0.00267 دلار !!!) ملت از همه جا بی خبر رفتن همه موجودیشون رو فروختن در حالی که تیم تراست گفته بودن ما جایی لیست نیستیم و این صرافی داره موجودی ها رو خودش میخره !!! ببین چه قدر زرنگ بودن و الان بالای 100 برابر سود کردن ! اگر اشتباه نکنم صرافی چینی ـــه !!!

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
یکی دو روز هست تو سایتها و یوتیوب خیلی دارن روش مانور میدن که میشه 1 دلار و از این حرفا !
5ساله میگن :-دی

میلیونر اصلی دوج ایلان ماسک هست هرموقع پروژه های اسپیس ضرر مالی میزنه ، مثل بیل گیتس یک توییت میزنه ضرر جبران میشه

1611837181362.png

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
خب خداروشکر ضررهای اتر رو دوج جبران کرد ببینیم میشه یه بار دیگه سود گرفت یا نه

دوستان نظرتون چیه یه گروه بزنیم باسه اصلاع رسانی اینکه چی بخریم و بفروشیم
این دیگه بورس نیست که بگن آی سیگنال نباید بدی و فلان
چون تو گروه که باشیم میشه نوتیفیکیشن گوشی رو فعال میکنیم و سریعتر متوجه میشیم و اینکه یه وقتایی باید ضرب العجل عمل کنیم
اگر نظری دارید بگید لطفا

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان یه سوال

در بایننس موقع خرید و فروش اگر از قسمت مارکت استفاده کنیم خرید و فروش با کدوم قیمت انجام میشه ؟ آخرین قیمت معامله شده ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خب خداروشکر ضررهای اتر رو دوج جبران کرد ببینیم میشه یه بار دیگه سود گرفت یا نه

دوستان نظرتون چیه یه گروه بزنیم باسه اصلاع رسانی اینکه چی بخریم و بفروشیم
این دیگه بورس نیست که بگن آی سیگنال نباید بدی و فلان
چون تو گروه که باشیم میشه نوتیفیکیشن گوشی رو فعال میکنیم و سریعتر متوجه میشیم و اینکه یه وقتایی باید ضرب العجل عمل کنیم
اگر نظری دارید بگید لطفا
مگه همین انجمن چه فرقی با گروه تلگرام داره؟؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
لعنت به صرافی نوبیتکس با این سیستمهای داغونش
بخاطر دوج کلا خوابیده سروراش
حیفففففف
یه سود خوب از دستمون رفت با این مسخره بازیهاش
هیچوقت نمیخوایم کار درست انجام بدیم متاسفم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
لعنت به صرافی نوبیتکس با این سیستمهای داغونش
از این سیستم های مسخره ایرانی بکش بیرون ,
من چند روزی هست دارم با کوینکس کار میکنم خوشبختانه همه چیزش اوکی هست , بعضی وقتا هم یه ناخنک تو بایننس میزنم با فیلترشکن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
Doge ازین آدما بود که همه یه عمر مسخرشون میکردن اما یه دفعه خودشونو چنان کشیدن بالا که دهن همرو باز گذاشتن :D

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
Doge ازین آدما بود که همه یه عمر مسخرشون میکردن اما یه دفعه خودشونو چنان کشیدن بالا که دهن همرو واز گذاشتن :D

از سه سال پیش یه دوستی تو تلگرام دارم این هی میگفت Doge دو سنت بشه من میلیاردر میشم همه مسخره اش میکردن ! فعلا به آرزوش رسیده .

پ.ن : Doge یه زمانی اینقدر بی ارزش بود که من حتی ایردراپ هاش رو هم نمیزدم ! یعنی اینقدر بی ارزش بود !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
از سه سال پیش یه دوستی تو تلگرام دارم این هی میگفت Doge دو سنت بشه من میلیاردر میشم همه مسخره اش میکردن ! فعلا به آرزوش رسیده .

پ.ن : Doge یه زمانی اینقدر بی ارزش بود که من حتی ایردراپ هاش رو هم نمیزدم ! یعنی اینقدر بی ارزش بود !
پانزی ها ( کلود ماینینگ ها ) الان عشق و حال میکنن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان اردر گذاشتن اتوماتیک هم داریم ؟

تو کوینکس یه اردر گذاشتم بالاترین قیمت , درجا یه اردر دیگه با یک هزارم اختلاف اومد بالاتر از اردر من !
دوباره اردر گذاشتم بالاتر این یارو , دوباره با یک هزارم اختلاف اومد بالاتر از من !
خلاصه چند بار این داستان تکرار شد !!

یه چیز مثل بید اتوماتیک ایسام

بالا