• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خب بیاید اعتراف کنید ببینم Doge کدومتون رو میلیاردر کرد ما که آدم حسابش نکرده بودیم :D
فقط وقتی دیشب دیدم وحشی شد یکمی خرید زدم الان هم پول خودم رو کشیدم بیرون باز 50 دلار مونده واسم.
باورم نمیشه رو 0.02 هنوز داشتم نوسان میگرفتم ازش کاش نمیفروختمشون :|
من از قبل 1200 تا دارم الان چیکار کونم ایا 1 دلار میشه؟

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
خدا وقتی بخواد یکی رو عزیز کنه اینطوریه ها =))
کی فکرشو میکرد واقعا.
وقتی روی 200 % سود بودم یه شخصی خبر پامپ شدنش رو اعلام کرد . ولی من نخریدم از 500% سود جاموندم . ده میلیون دادم یه نوسان کوچک ازش گرفتم :rolleyes:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
btc.jpg

بیو جدید سلطان.

و تاثیرش روی قیمت بیتکوین تو 10 دقیقه:
btc2.jpg

Last edited:

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
دوستان تحلیلی در مورد ترون ندارید؟
احتمالش هست همین حرکت داج رو بزنه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
یعنی چطوریه ؟ منظورت اون wallstreetbets هست که اومده بالای بیت کوین ؟
روی اون ستاره کلیک کن از واچ لیست حذف میشه
اصلا من ادد ش نکردم تو واچ لیست
الانم میزنم روی ستاره هیچی نمیشه

نمیدونم قضیه اش چی هست این توییت کرده cmc

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
well.gif

Untitled.jpg

Miad007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
۱۰۰۰۰ تا دوج داشتم رو ۳۰۰ درصد رد کردم به نظرتون احتمال رسیدن به ۱۰ سنت رو داره یا دامپ میشه و رو یه سنت میمونه؟؟؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ی صرافی ایرانی معرفی کنید بیشتر آلت کوین ها رو داشته باشه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
این جمله رو احتمالا شنیدیم اما بیشتر وقتها بهش توجه نمیکنیم یا یادمون میره
طمع را نبايد كه چندان كنی --- كه صاحب كرم را پشيمان كنی

دوستان پست آخرم رو ببینید دیشب از نوبیتکس نقدینگی رو تتر کردم فرستادم تو کوینکس و سریع همشو دوج خریدم (112 تومن)
از رو دوج چشم برنداشتم تا صبح و با 4660 تتر هر دوج رو 0.0170 خریدم و با خرید و فروش ها تو اوج و نزول تعداد رو آوردم روی حدود 130 هزار
حدود 120 درصد سود گرفتم یعنی 130 میلیون تومن سود رو پولی که آوردم و آخرین قیمت فروشم هم 0.0730 بود گفتم دیگه بسته
سود خالیم رو حساب کردم به تتر برداشت زدم به نوبیتکس تا ریالش کنم بیاد تو حسابم و اما نکته این جمله بالا

خانمم صبح بلند شد گفت نخوابیدی گفتم نه امروز یه سود خوب زدم گفت چقدر مبلغ رو که گفتم خوشحال شد گفت پس اگر یه دوساعت دیگه ادامه بدی یه 50 تومن دیگه هم سود میگیری حالا من ویددرا که کردم به نوبیتکس معمولا 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بفرسته اما این ماجرا یک ربع طول کشید و آخر هم تو پندینگ مونده بود بخاطر ترافیک احتمالا
منم حرف خانمم هیجانیم کرد و برداشت رو کنسل کردم و رفتم رو قیمت 0.0842 خرید زدم چون تا 875 رفت اومد پایین خریدم گفتم امشب هزار رو میزنه
بله دقیقا همین اشتباه باعث شد تمام سود از بین بره و قیمت اینقدر اومد پایین که تمام سود ها پر شد
من بابت از دست دادن این سود خیلی ناراحت نشدم از این ناراحت شدم نتونستم جلوی هیجان رو بگیرم و مقداری طمع کردم
خواستم بهتون بگم این سودی که نصیب من شد پول دو سه سال یه کارمند بود و از این فرصت استثنایی خلاصه نشد که استفاده کنم و البته بدشانس هم بودم

تجربه ای بود که خواستم باهاتون شیر کنم اگر تو این موقعیت قرار گرفتید طمع نکنید
البته من تو بورس هم چنین ضربه ای خوردم البته اون موقع تجربه اش رو نداشتم و خیلی از سرمایم رفت اونجا دقیقا طمع کردم و سود خوبی تو برج 4 نصیب من و خیلیا شد اما فکر این رو نکردم که 2دولت باسش کیسه دوخته و اونجا هم خیلی متضرع شدم

امیدوارم امشب یه پامپ دیگه بزنه سود برگرده جاش تا ببینیم خدا چی میخواد
پایدار باشید

Last edited:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام
این جمله رو احتمالا شنیدیم اما بیشتر وقتها بهش توجه نمیکنیم یا یادمون میره
طمع را نبايد كه چندان كنی --- كه صاحب كرم را پشيمان كنی

دوستان پست آخرم رو ببینید دیشب از نوبیتکس نقدینگی رو تتر کردم فرستادم تو کوینکس و سریع همشو دوج خریدم (112 تومن)
از رو دوج چشم برنداشتم تا صبح و با 4660 تتر هر دوج رو 0.0170 خریدم و با خرید و فروش ها تو اوج و نزول تعداد رو آوردم روی حدود 130 هزار
حدود 120 درصد سود گرفتم یعنی 130 میلیون تومن سود رو پولی که آوردم و آخرین قیمت فروشم هم 0.0730 بود گفتم دیگه بسته
سود خالیم رو حساب کردم به تتر برداشت زدم به نوبیتکس تا ریالش کنم بیاد تو حسابم و اما نکته این جمله بالا

خانمم صبح بلند شد گفت نخوابیدی گفتم نه امروز یه سود خوب زدم گفت چقدر مبلغ رو که گفتم خوشحال شد گفت پس اگر یه دوساعت دیگه ادامه بدی یه 50 تومن دیگه هم سود میگیری حالا من ویددرا که کردم به نوبیتکس معمولا 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بفرسته اما این ماجرا یک ربع طول کشید و آخر هم تو پندینگ مونده بود بخاطر ترافیک احتمالا
منم حرف خانمم هیجانیم کرد و برداشت رو کنسل کردم و رفتم رو قیمت 0.0842 خرید زدم چون تا 875 رفت اومد پایین خریدم گفتم امشب هزار رو میزنه
بله دقیقا همین اشتباه باعث شد تمام سود از بین بره و قیمت اینقدر اومد پایین که تمام سود ها پر شد
من بابت از دست دادن این سود خیلی ناراحت نشدم از این ناراحت شدم نتونستم جلوی هیجان رو بگیرم و مقداری طمع کردم
خواستم بهتون بگم این سودی که نصیب من شد پول دو سه سال یه کارمند بود و از این فرصت استثنایی خلاصه نشد که استفاده کنم و البته بدشانس هم بودم

تجربه ای بود که خواستم باهاتون شیر کنم اگر تو این موقعیت قرار گرفتید طمع نکنید
البته من تو بورس هم چنین ضربه ای خوردم البته اون موقع تجربه اش رو نداشتم و خیلی از سرمایم رفت اونجا دقیقا طمع کردم و سود خوبی تو برج 4 نصیب من و خیلیا شد اما فکر این رو نکردم که 2دولت باسش کیسه دوخته و اونجا هم خیلی متضرع شدم

امیدوارم امشب یه پامپ دیگه بزنه سود برگرده جاش تا ببینیم خدا چی میخواد
پایدار باشید
منم برای اولین بار چنین تجربه ای توی بیت کوین داشتم روی 33 هزار خریدم رسید بالای 40 هزار فکر میکردم میرسه بالاتر که تو چند ساعت اومد روی 33 هزار . نزدیک 25% سود را از دست دادم . کلا 12ساعت بود که وارد بیت کویین شده بودم .

بالا