وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
سلام
این جمله رو احتمالا شنیدیم اما بیشتر وقتها بهش توجه نمیکنیم یا یادمون میره
طمع را نبايد كه چندان كنی --- كه صاحب كرم را پشيمان كنی
دوستان پست آخرم رو ببینید دیشب از نوبیتکس نقدینگی رو تتر کردم فرستادم تو کوینکس و سریع همشو دوج خریدم (112 تومن)
از رو دوج چشم برنداشتم تا صبح و با 4660 تتر هر دوج رو 0.0170 خریدم و با خرید و فروش ها تو اوج و نزول تعداد رو آوردم روی حدود 130 هزار
حدود 120 درصد سود گرفتم یعنی 130 میلیون تومن سود رو پولی که آوردم و آخرین قیمت فروشم هم 0.0730 بود گفتم دیگه بسته
سود خالیم رو حساب کردم به تتر برداشت زدم به نوبیتکس تا ریالش کنم بیاد تو حسابم و اما نکته این جمله بالا
خانمم صبح بلند شد گفت نخوابیدی گفتم نه امروز یه سود خوب زدم گفت چقدر مبلغ رو که گفتم خوشحال شد گفت پس اگر یه دوساعت دیگه ادامه بدی یه 50 تومن دیگه هم سود میگیری حالا من ویددرا که کردم به نوبیتکس معمولا 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بفرسته اما این ماجرا یک ربع طول کشید و آخر هم تو پندینگ مونده بود بخاطر ترافیک احتمالا
منم حرف خانمم هیجانیم کرد و برداشت رو کنسل کردم و رفتم رو قیمت 0.0842 خرید زدم چون تا 875 رفت اومد پایین خریدم گفتم امشب هزار رو میزنه
بله دقیقا همین اشتباه باعث شد تمام سود از بین بره و قیمت اینقدر اومد پایین که تمام سود ها پر شد
من بابت از دست دادن این سود خیلی ناراحت نشدم از این ناراحت شدم نتونستم جلوی هیجان رو بگیرم و مقداری طمع کردم
خواستم بهتون بگم این سودی که نصیب من شد پول دو سه سال یه کارمند بود و از این فرصت استثنایی خلاصه نشد که استفاده کنم و البته بدشانس هم بودم
تجربه ای بود که خواستم باهاتون شیر کنم اگر تو این موقعیت قرار گرفتید طمع نکنید
البته من تو بورس هم چنین ضربه ای خوردم البته اون موقع تجربه اش رو نداشتم و خیلی از سرمایم رفت اونجا دقیقا طمع کردم و سود خوبی تو برج 4 نصیب من و خیلیا شد اما فکر این رو نکردم که 2دولت باسش کیسه دوخته و اونجا هم خیلی متضرع شدم
امیدوارم امشب یه پامپ دیگه بزنه سود برگرده جاش تا ببینیم خدا چی میخواد
پایدار باشید
همش تجربه میشه !
..
مارکت 24ساعته است نباید طمع کرد ..
البته این حرفو همش میزنیم در عمل چیز دیگر است
رو 33 سل کردم امروز ! تو سودم رفتم ! گفتم k30 ببندم ..
38 لیکویید شدیم 2500تا پرید (
لعنت بهت ایلان ماسک