• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام
این جمله رو احتمالا شنیدیم اما بیشتر وقتها بهش توجه نمیکنیم یا یادمون میره
طمع را نبايد كه چندان كنی --- كه صاحب كرم را پشيمان كنی

دوستان پست آخرم رو ببینید دیشب از نوبیتکس نقدینگی رو تتر کردم فرستادم تو کوینکس و سریع همشو دوج خریدم (112 تومن)
از رو دوج چشم برنداشتم تا صبح و با 4660 تتر هر دوج رو 0.0170 خریدم و با خرید و فروش ها تو اوج و نزول تعداد رو آوردم روی حدود 130 هزار
حدود 120 درصد سود گرفتم یعنی 130 میلیون تومن سود رو پولی که آوردم و آخرین قیمت فروشم هم 0.0730 بود گفتم دیگه بسته
سود خالیم رو حساب کردم به تتر برداشت زدم به نوبیتکس تا ریالش کنم بیاد تو حسابم و اما نکته این جمله بالا

خانمم صبح بلند شد گفت نخوابیدی گفتم نه امروز یه سود خوب زدم گفت چقدر مبلغ رو که گفتم خوشحال شد گفت پس اگر یه دوساعت دیگه ادامه بدی یه 50 تومن دیگه هم سود میگیری حالا من ویددرا که کردم به نوبیتکس معمولا 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بفرسته اما این ماجرا یک ربع طول کشید و آخر هم تو پندینگ مونده بود بخاطر ترافیک احتمالا
منم حرف خانمم هیجانیم کرد و برداشت رو کنسل کردم و رفتم رو قیمت 0.0842 خرید زدم چون تا 875 رفت اومد پایین خریدم گفتم امشب هزار رو میزنه
بله دقیقا همین اشتباه باعث شد تمام سود از بین بره و قیمت اینقدر اومد پایین که تمام سود ها پر شد
من بابت از دست دادن این سود خیلی ناراحت نشدم از این ناراحت شدم نتونستم جلوی هیجان رو بگیرم و مقداری طمع کردم
خواستم بهتون بگم این سودی که نصیب من شد پول دو سه سال یه کارمند بود و از این فرصت استثنایی خلاصه نشد که استفاده کنم و البته بدشانس هم بودم

تجربه ای بود که خواستم باهاتون شیر کنم اگر تو این موقعیت قرار گرفتید طمع نکنید
البته من تو بورس هم چنین ضربه ای خوردم البته اون موقع تجربه اش رو نداشتم و خیلی از سرمایم رفت اونجا دقیقا طمع کردم و سود خوبی تو برج 4 نصیب من و خیلیا شد اما فکر این رو نکردم که 2دولت باسش کیسه دوخته و اونجا هم خیلی متضرع شدم

امیدوارم امشب یه پامپ دیگه بزنه سود برگرده جاش تا ببینیم خدا چی میخواد
پایدار باشید

همش تجربه میشه !
..
مارکت 24ساعته است نباید طمع کرد ..

البته این حرفو همش میزنیم در عمل چیز دیگر است

رو 33 سل کردم امروز ! تو سودم رفتم ! گفتم k30 ببندم ..

38 لیکویید شدیم 2500تا پرید (

لعنت بهت ایلان ماسک

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
منم برای اولین بار چنین تجربه ای توی بیت کوین داشتم روی 33 هزار خریدم رسید بالای 40 هزار فکر میکردم میرسه بالاتر که تو چند ساعت اومد روی 33 هزار . نزدیک 25% سود را از دست دادم . کلا 12ساعت بود که وارد بیت کویین شده بودم .
منم تجربه ترید تو ارز دیجیتال به این شکل و تو یکروز پشت هم نداشتم تجربه ی خوبی شد ایشالله که همه سودای خوب بکنیم
به نظرم سال 2021 در مجموع سال بهتری از 1399 باشه !

همش تجربه میشه !
..
مارکت 24ساعته است نباید طمع کرد ..

البته این حرفو همش میزنیم در عمل چیز دیگر است

رو 33 سل کردم امروز ! تو سودم رفتم ! گفتم k30 ببندم ..

38 لیکویید شدیم 2500تا پرید (

لعنت بهت ایلان ماسک
بله دقیقا
این 24 ساعته بودنش یه نعمته واقعا
ایشالله که همیشه پرسود باشی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام

دوستان پست آخرم رو ببینید دیشب از نوبیتکس نقدینگی رو تتر کردم فرستادم تو کوینکس و سریع همشو دوج خریدم (112 تومن)
از رو دوج چشم برنداشتم تا صبح و با 4660 تتر هر دوج رو 0.0170 خریدم و با خرید و فروش ها تو اوج و نزول تعداد رو آوردم روی حدود 130 هزار
حدود 120 درصد سود گرفتم یعنی 130 میلیون تومن سود رو پولی که آوردم و آخرین قیمت فروشم هم 0.0730 بود گفتم دیگه بسته
سود خالیم رو حساب کردم به تتر برداشت زدم به نوبیتکس تا ریالش کنم بیاد تو حسابم و اما نکته این جمله بالا

خانمم صبح بلند شد گفت نخوابیدی گفتم نه امروز یه سود خوب زدم گفت چقدر مبلغ رو که گفتم خوشحال شد گفت پس اگر یه دوساعت دیگه ادامه بدی یه 50 تومن دیگه هم سود میگیری حالا من ویددرا که کردم به نوبیتکس معمولا 2-3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بفرسته اما این ماجرا یک ربع طول کشید و آخر هم تو پندینگ مونده بود بخاطر ترافیک احتمالا
منم حرف خانمم هیجانیم کرد و برداشت رو کنسل کردم و رفتم رو قیمت 0.0842 خرید زدم چون تا 875 رفت اومد پایین خریدم گفتم امشب هزار رو میزنه
بله دقیقا همین اشتباه باعث شد تمام سود از بین بره و قیمت اینقدر اومد پایین که تمام سود ها پر شد
من بابت از دست دادن این سود خیلی ناراحت نشدم از این ناراحت شدم نتونستم جلوی هیجان رو بگیرم و مقداری طمع کردم
خواستم بهتون بگم این سودی که نصیب من شد پول دو سه سال یه کارمند بود و از این فرصت استثنایی خلاصه نشد که استفاده کنم و البته بدشانس هم بودم

البته من تو بورس هم چنین ضربه ای خوردم البته اون موقع تجربه اش رو نداشتم و خیلی از سرمایم رفت اونجا دقیقا طمع کردم و سود خوبی تو برج 4 نصیب من و خیلیا شد اما فکر این رو نکردم که 2دولت باسش کیسه دوخته و اونجا هم خیلی متضرع شدم

پایدار باشید
منم همین اتفاق برام افتاد , وقتی از 0.05 تا 0.035 اومد پایین گفتم یه نوسان بگیرم , رفت رو 0.05 و اومد تا 0.047 و منم فروختم
نگو لعنتی اون کلید فروش رو نزن که داری میوفتی تو دام ! هیچی دیگه از ظهر منتظرم بیاد زیر 0.047 بخرم که نمیاد !
سود که نکردم هیچ همونیم که داشتم ممکنه بدست نیاد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
@Mehdi_Full
راستی تاحال شده کوینکس موجودیت رو صفر نشون بده ؟
برای من دوبار پیش اومده , یکمی ترسناکه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
منم همین اتفاق برام افتاد , وقتی از 0.05 تا 0.035 اومد پایین گفتم یه نوسان بگیرم , رفت رو 0.05 و اومد تا 0.047 و منم فروختم
نگو لعنتی اون کلید فروش رو نزن که داری میوفتی تو دام ! هیچی دیگه از ظهر منتظرم بیاد زیر 0.047 بخرم که نمیاد !
سود که نکردم هیچ همونیم که داشتم ممکنه بدست نیاد
الآن نوسان دوج بین 540 تا 580 هست قشنگ معلومه انگار داره کنترل میشه عین بازیگری که تو بورس داریم خخ
چون من هم سیستم روشنه هم نمودارش تو تریدینگ ویو رو لپ تاپ بازه و میبینم؛ امروز از ظهر به بعد یه ریزش تا 472 داشت و دیگه تا این حد پایین نیومد
من فعلا زومم روش حسم میگه تا 1000 میره چون تا 875 رفت دیگه ستمه هزار نشه
امروز ایلان ماسک خراب کرد کارو برداشت بیت رو تگ کرد تو توییتر کارو خراب کرد منم یه پست باسش گذاشتم گفتم دوج منتظر توست ایلان برای 1 دلار
ولی من تا سودمو از این نگیرم آروم نمیگگیرم :p
@Mehdi_Full
موجودی USDT منظورته ؟
تابحال که نه خداروشکر

ولی کاری نداریم هیچی بایننس نمیشه از لحاظ سرعت معامله

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
الآن نوسان دوج بین 540 تا 580 هست قشنگ معلومه انگار داره کنترل میشه عین بازیگری که تو بورس داریم خخ
چون من هم سیستم روشنه هم نمودارش تو تریدینگ ویو رو لپ تاپ بازه و میبینم؛ امروز از ظهر به بعد یه ریزش تا 472 داشت و دیگه تا این حد پایین نیومد
من فعلا زومم روش حسم میگه تا 1000 میره چون تا 875 رفت دیگه ستمه هزار نشه
امروز ایلان ماسک خراب کرد کارو برداشت بیت رو تگ کرد تو توییتر کارو خراب کرد منم یه پست باسش گذاشتم گفتم دوج منتظر توست ایلان برای 1 دلار
ولی من تا سودمو از این نگیرم آروم نمیگگیرم :p

موجودی USDT منظورته ؟
تابحال که نه خداروشکر

ولی کاری نداریم هیچی بایننس نمیشه از لحاظ سرعت معامله
فکر کنم یه مشکل ریز با مرورگر داره , بعضی وقتا یهو تریدینگ ویو میره !!
من نهایت در روز یکی دوتا ترید بیشتر ندارم ,بعضی وقتا هم اصلا به اون قیمت مدنظرم نمیرسه ترید نمیکنم
تا الان دوبار شده موجودی رو صفر نشون میده , منم یکمی ترسم برداشت که انتقال بدم بایننس با همین فیلترشکن سر کنم

امروز از ظهر به بعد یه ریزش تا 472 داشت و دیگه تا این حد پایین نیومد

منم دیگه بیخیال سود شدم , یه اردر گذاشتم سر به سر ببینم میگیره یا نه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
@Mehdi_Full
امروز بایننس یه لحظه موجودی من رو یک دهم نشون داد قشنگ تا ریفرش بشه یه سکته ناقص زدم :|
مثلا همون صفر نشون میداد باز بیشتر با عقل جور درمیومد که باگی چیزی باشه اما یک دهم عجیب بود.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یه سری نشستن میگن ایلان ماسک دوج داشت توئیت زد پامپش کرد فروخت بیت خرید بعد بیت هم پامپ کرد همرو فروخت.
یعنی واقعا پول دارترین آدم زمین هنوز ذهنش درگیر پوله بیشتره؟! چی بگم والا...

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من نظری ندارم، کلا بازار قابل پیش بینی ای نیست بیشتر بر پایه شانس و حدسیاته مخصوصا Doge!
درسته . برای همین خیلی تو نگهداریش نگران بودم با 0.02 سود ردش کردم رفت . الان قیمت اتریوم برای ترید کردن جذاب شده :)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام

پایدار باشید

انسان ذاتا طمع کار هستش ما همه همینطوری هستیم منم تو هفته قبل 5000 دلار سود نکردم بخاطر طمع
بهش ضرر نمیگم چون پولم کم نشد بلکه زیاد نشد

2 تا نصیحت

عقلتون رو دست زن جماعت ندید
پله ای trade کنید همه پول رو تحت هر شرایطی تبدیل نکنید همیشه پله های 25 تا 30 درصدی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
‭215.31‬ تا nano روی 0.0001179 فروختم روی 0.0001100 و 0.0001048 خرید زدم 21.33‬ تا اضافه کردم

362 تا KMD روی 0.6362 فروختم روی 0.6100 خرید زدم شد 377.82 تا

strax هام رو روی 0.6219 فروختم روی 0.6000 خرید زدم 12 تا اضافه کردم

icx رو روی 0.8244 فروختم روی 0.8000 خرید زدم 10 تا اضافه کردم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
یه سری نشستن میگن ایلان ماسک دوج داشت توئیت زد پامپش کرد فروخت بیت خرید بعد بیت هم پامپ کرد همرو فروخت.
گفتم که ضرر های پروژه های اسپیس باید جبران شه یک جورایی

این چیز جدیدی نیست

پیش تر بیل گیتس حشیش میکشید و بدهی به بار میاورد با یک توییت سهامشو گرون میکرد !!

حمام خون به راه انداخت ایلان با این توییتی که درمورد تسلا زد !

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
گفتم که ضرر های پروژه های اسپیس باید جبران شه یک جورایی

این چیز جدیدی نیست

پیش تر بیل گیتس حشیش میکشید و بدهی به بار میاورد با یک توییت سهامشو گرون میکرد !!

حمام خون به راه انداخت ایلان با این توییتی که درمورد تسلا زد !
اسپیس اکس مگه ضرری داده؟ من که هر خبری دیدم از موفقیتهاشون بوده چه این چه تسلا...
در کل اگر هم همچین چیزی هست و واقعا قصدش سوء استفاده مالی از این قضیه هست، عقل من هنوز درکش نمیکنه.

یه چیزی که امروز شنیدم و بیشتر با عقل ناقصم جور درمیاد اینه که تسلا قصد داره تو پرداختهاش یا همچین چیزی در آینده از بیتکوین پشتیبانی کنه و اگه اینطور باشه به نظرم خیلی زود بیتکوین صدهزارتایی رو میبینیم.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
پول دارترین آدمها بخاطر اینکه پول خیلی زیادی دارن به واسطه همین پول دنبال شهرت هستند
وقتی پولشون نسبت به پولدارای دیگه کمتر میشه رتبشون پایین میاد و این افت داره باسشون
منظور از پول زیاد برای بدست آوردن امکانات نیست چون اونا چیزی نیست که نداشته باشن
ضمن اینکه پول خیلی ذهن آدما رو عوض میکنه حتی منو و شما رو الآن چون به اندازه اونا نداریم نمیتونیم درکشون کنیم

چند هزار دوج رو روی 0.044 خرید زدم الان می تونم روی 0.046 بفروشم . نمی دونم بالاتر اردر بزارم یا همین الان بدم بره :rolleyes:
@MR-S @GamesWorld @Mehdi_Full @
راستش چی بگم منکه تا به هزار نرسه نمیفروشم شما رو نمیدونم
فعلا دارم پله ای رو بالا میفروشم میاد پایین میخرم که تعداد کوینهام بیشتر بشه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
راستی دوستان همزمان تو کوینکس یا بایننس اگر یه سفارش با قیمت بالا بزاریم برای سل و یه سفارش با قیمت پایین بزاریم برای بای ایراد داره از لحاظ قوانین یا میشه این کارو به دفعات انجام داد؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
راستی دوستان همزمان تو کوینکس یا بایننس اگر یه سفارش با قیمت بالا بزاریم برای سل و یه سفارش با قیمت پایین بزاریم برای بای ایراد داره از لحاظ قوانین یا میشه این کارو به دفعات انجام داد؟

فکر کنم مثلا 5 درصد یا 10 درصد بالای قیمت فروش نمیشه سفارش گذاشت
تو بایننس که خطا میداد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فکر کنم مثلا 5 درصد یا 10 درصد بالای قیمت فروش نمیشه سفارش گذاشت
تو بایننس که خطا میداد
من تو کوینکس اردر خرید و فروش با قیمتهای عجیب زیاد دیدم , مثلا کوین قیمتش 1 دلاره طرف فروش گذاشته 10 دلار !! حتی یه مورد دیدم 30 دلار !!

قیمت پایین هم همینطور , مثلا قیمت مارکت 50 سنت هست طرف خرید گذاشته 1 سنت !!

حتی خودم هم انجام دادم, زمانی که GRT روی 50 سنت معامله میشه , من اردر خرید گذاشتم 5 سنت !
gigglesmile.gif

گفتم شاید یکی موقع فروش دستش اشتباهی بخوره یه صفر بیشتر بزاره
cerevat.gif

بالا