یک کیف کافیهسلام . اگر بخوام چند ارز را طولانی مدت نگه دارم برای هر ارز به کیف پول خاصی نیاز هست ؟ یا برای چندین ارز یک کیف پول کافیه . منظورم کیف سخت افزاریه
فرقش اینه رو گوشی وقتی آنلاین پیام بدیم درجا دیده میشه و تو خرید آنی پیام رسان قاعدتا بهتر عمل میکنهمگه همین انجمن چه فرقی با گروه تلگرام داره؟؟
همرو تتر کردم انتقال دادم کوینکس سریع رو 0.0170 دوج خرید زدم امشب فکر کنم بتونه بره بالای سقفی که زده یعنی 0.0280از این سیستم های مسخره ایرانی بکش بیرون ,
من چند روزی هست دارم با کوینکس کار میکنم خوشبختانه همه چیزش اوکی هست , بعضی وقتا هم یه ناخنک تو بایننس میزنم با فیلترشکن
دوستان اردر گذاشتن اتوماتیک هم داریم ؟
تو کوینکس یه اردر گذاشتم بالاترین قیمت , درجا یه اردر دیگه با یک هزارم اختلاف اومد بالاتر از اردر من !
دوباره اردر گذاشتم بالاتر این یارو , دوباره با یک هزارم اختلاف اومد بالاتر از من !
خلاصه چند بار این داستان تکرار شد !!
یه چیز مثل بید اتوماتیک ایسام
واقعا داره بلاک چین خودش رو میده kucoin ?سال 2018 من کلی دوج داشتم تو صرافی کریپتوپیا مرحوم دقیقا همینطوری شد مثل امروز سرمایه ام چند برابر شد
و تو kucoin توکن اختصاصی خودش خریدم kcs تو چند روز از 1 دلار رسید به 20 دلار
الان دوباره وسوسه شدم kcs بخرم با توجه به این که داره بلاکچین اختصاصی خودش راه اندازی میکنه مثل بایننس
واقعا داره بلاک چین خودش رو میده kucoin ?
بایننس که بلاک چینش عالیه هم سریع هستش هم فی تبادلش کمه
بعد از بایننس من از kucoin استفاده میکنم صرافیه بسیار خوب و خوش قولی هستش
از پروژه Mtv هم خبر داری که kucoin حمایت کرده ازش؟فعلا روی شبکه تست هست اینجا میتونید چک کنید
اسم بلاک چین تست : kratos هست که قراره خودش راهش جدا بشه بعد این که تست های kuchain پاس کرد .
KuChain Explorer
explorer.kuchain.network
یکسری مشکلات پیش امد قرار بود اولین پروژه defi بیاد روی بلاکچین تست به اسم combo که پروژه با تیم kucoin به اختلاف خوردش کنسل شد حالا قراره تیم جدید بیاد برای combo و... افت شدید combo هم سر همین قضیه هست شاید هم پروژه جدیدی بیاد روی شبکه تست
coinmarketcap.com/currencies/combo
مثل این که اسکم شده سایت ش که لود نمیشه و بروزرسانی هم نداشتن تو mediumاز پروژه Mtv هم خبر داری که kucoin حمایت کرده ازش؟
دوستان اردر گذاشتن اتوماتیک هم داریم ؟
تو کوینکس یه اردر گذاشتم بالاترین قیمت , درجا یه اردر دیگه با یک هزارم اختلاف اومد بالاتر از اردر من !
دوباره اردر گذاشتم بالاتر این یارو , دوباره با یک هزارم اختلاف اومد بالاتر از من !
خلاصه چند بار این داستان تکرار شد !!
یه چیز مثل بید اتوماتیک ایسام
داشتم تغییرات قیمتی ارزها را تو یک روز چک می کردم ارزهایی که تا حالا اسم شون را هم نمیدونستم بعضی هاشون بالای 50% رشد کردن .
چطور میشه چند روز یا چند ساعت قبل رشد از این صعودها مطلع شد ؟ اصلا راهی هست ؟
من وقتی 0.003 بود یه هزارتا خریدم 77000 تومن , الان شده 50 دلار !!!!!!خب بیاید اعتراف کنید ببینم Doge کدومتون رو میلیاردر کرد ما که آدم حسابش نکرده بودیم
فقط وقتی دیشب دیدم وحشی شد یکمی خرید زدم الان هم پول خودم رو کشیدم بیرون باز 50 دلار مونده واسم.
باورم نمیشه رو 0.02 هنوز داشتم نوسان میگرفتم ازش کاش نمیفروختمشون :|
خدا وقتی بخواد یکی رو عزیز کنه اینطوریه ها =))من وقتی 0.003 بود یه هزارتا خریدم 77000 تومن , الان شده 50 دلار !!!!!!
چند روز بود هی یه چیزی انگولکم میکرد که بازم بخرم بندازم ولی نخریدم !
اقا جواد این آموزش کار با Api رو میتونی بزاری؟ و اینکه هنگام کار با api هم باید از --پی ان استفاده کردشربات زیاده
البته امن نیستن همه شون
اکثر صرافی ها api دارن که میتونی کنترل کنی سفارشات رو مثلا بزاری 5 درصد بالا رفت بفروشه و 5 درصد پایینتر خرید بزنه
روی همه ارزها جواب نمیده ولی میشه باهاش یه سری ارز رو در روز دو برابر کرد