• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یه ساعت پیش خواستم یه نوسان دیگه بگیرم
مشاهده پیوست 1221410
مشاهده پیوست 1221409
منم یه صد دلاری خریده بودم البته چون خیلی واسش صبر کردم به 50درصد راضی نیستم فعلا صبر میکنم تا فردا ضرر هم داد که جهنم.

احتمال اینکه تا 1.5 - 1.8 بره بیشتره تا برگرده پایین.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
منم یه صد دلاری خریده بودم البته چون خیلی واسش صبر کردم به 50درصد راضی نیستم فعلا صبر میکنم تا فردا ضرر هم داد که جهنم.

احتمال اینکه تا 1.5 - 1.8 بره بیشتره تا برگرده پایین.

نصفش رو بفروش 5 یا 10 درصد پایینتر دوباره خرید بزن

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان چه ارزایی معمولا میشه تو ترید روزی 100 دلار گرفت ؟
میدونم بستگی به شرایط داره اما ارزهایی داریم که تریدرها روش بیشتر زوم میکنن ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان تو بایننس میشه بدون احراز هویت خرید و فروش کرد؟

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
درود
کانال ایران سیگنال پرمیوم دائمی گذاشته ۶۰ دلار ؟؟
ارزش داره ؟
تأیید می‌فرمایید کارش رو ؟
آقا شاهرخ هم کانال داشت خبری ازش نیست

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان سایتی میشناسید که براساس یه سری استراتژی ها ارزها رو فیلتر کنه و بهمون بده؟
مسلما اینکه بخوایم چارت کل ارزها رو هر روز چک کنیم غیر ممکنه ولی اگه سایت یا ابزاری باشه بتونه فیلتر کنه و مثلا اونهایی که توی وضعیت بهتری از نظر تکنیکال هستن (مثلا مقاومت مهمی شکسته شده یا خط روند نزولی شکسته شده یا اندیکاتور خاصی سیگنال خاصی داده و ...) رو معرفی کنه که چارت های اونها رو چک کنیم خیلی خوب میشه.

پ.ن: کور شدیم پای تریدینگ ویو :D

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان سایتی میشناسید که براساس یه سری استراتژی ها ارزها رو فیلتر کنه و بهمون بده؟
مسلما اینکه بخوایم چارت کل ارزها رو هر روز چک کنیم غیر ممکنه ولی اگه سایت یا ابزاری باشه بتونه فیلتر کنه و مثلا اونهایی که توی وضعیت بهتری از نظر تکنیکال هستن (مثلا مقاومت مهمی شکسته شده یا خط روند نزولی شکسته شده یا اندیکاتور خاصی سیگنال خاصی داده و ...) رو معرفی کنه که چارت های اونها رو چک کنیم خیلی خوب میشه.

پ.ن: کور شدیم پای تریدینگ ویو :D
واقعا منم دقیقا تو همین شرایطم
بعد از شوک و ضرری که دوج بعد از یه سود فضایی یکروزه بهم داد و ازم گرفت و منو برد تو ضرر الآن یه برنامه ای گذاشتم روزی 50 تا 100 دلار که گیرم اومد سیستمو خاموش کنم برم به بقیه کارام برسم
برای نمونه امروز اومدم از ریپل نوسان بگیرم لامصب دوبار موقعیت خیلی عالی سود رو از دست دادم به خاطر ضرری که دیروز دوج بهم زد واقعیتش دستم رو دکمه بای نرفت و سود رو از دست دادم تو سومین موقعیت خرید زدم به محض خرید قیمت افت کرد و بالاخره تونستم تو سربه سر بفروشم
واقعا استرس ارز دیجیتال بخاطر باز بودن دامنه نوسانش خیلی بالاست تو بورس ذره ذره ملتو آب میکرد این یک دفعه کارو تموم میکنه
امیدوارم رو به سود کارو تموم کنه

در مورد سوالی که گفتی یه برنامه ای هست که پولیه تیمش خیلی ازش تعریف میکنن و دقیقا باسه کسایی هست که تحلیل رو خوب بلند و میفهمنش
این لینکو یه نگاه بنداز ببین به دردت میخوره یا نه

دوستان اگر با این برنامه کار کردن نتیجه کار رو بگن لطفا

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تو سومین موقعیت خرید زدم به محض خرید قیمت افت کرد و بالاخره تونستم تو سربه سر بفروشم

روزهای اول چون اشنا نبودم وقتی خرید میزدم همش منتظر بودم خیلی زود فروش بره ولی بعد میدیدم چند ساعت طول میشکه
و حتی بعضی مواقع اصلا به اون چیزی که مد نظرت بود نمیرسید
بخاطر همین یکی دو روز کلا خرید نزدم و تماشا کردم , چارت ها رو بررسی کردم که یه نکته نظرم رو جلب کرد

پایین ترین قیمت 24 ساعته و بالاترین قیمت 24 ساعته

وقتی بیشتر بررسی کردم , کوین هایی که بطور کلی در اون روز مثبت بودن نوسان خوبی بین پایین ترین قیمت 24 ساعت و بالاترین قیمت 24 ساعت داشتن

فقط تنها نکته مهم این بود که صبر داشته باشی , چون بعضی وقتا برای اینکه به اون قیمت مدنظر برسه شاید 4-5 ساعت طول بکشه
ولی معمولا جواب میداد و اون سودی که مدنظرم بود رو میداد

مثلا دیشب میخواستم 1Inch بخرم که یهو از 3 دلار شدم 5 دلار , آخر شب که خواستم بخوابم یه خرید گذاشتم روی 4.15 و رفتم خوابیدم ,
صبح بیدار شدم دیدم از شانس من تا 4.12 اومده بود پایین و خرید انجام شده بود

این چارت 1Inch از دیشب تا الان

0000.jpg

البته من تازه ترید رو شروع کردم و قطعا دوستان خیلی از من استادتر و باتجریه تر هستند

Last edited:

mahyargol

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان بهترین والت چیه؟ به من unstobable پیشهاد داده

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
روزهای اول چون اشنا نبودم وقتی خرید میزدم همش منتظر بودم خیلی زود فروش بره ولی بعد میدیدم چند ساعت طول میشکه
و حتی بعضی مواقع اصلا به اون چیزی که مد نظرت بود نمیرسید
بخاطر همین یکی دو روز کلا خرید نزدم و تماشا کردم , چارت ها رو بررسی کردم که یه نکته نظرم رو جلب کرد

پایین ترین قیمت 24 ساعته و بالاترین قیمت 24 ساعته

وقتی بیشتر بررسی کردم , کوین هایی که بطور کلی در اون روز مثبت بودن نوسان خوبی بین پایین ترین قیمت 24 ساعت و بالاترین قیمت 24 ساعت داشتن

فقط تنها نکته مهم این بود که صبر داشته باشی , چون بعضی وقتا برای اینکه به اون قیمت مدنظر برسه شاید 4-5 ساعت طول بکشه
ولی معمولا جواب میداد و اون سودی که مدنظرم بود رو میداد

مثلا دیشب میخواستم 1Inch بخرم که یهو از 3 دلار شدم 5 دلار , آخر شب که خواستم بخوابم یه خرید گذاشتم روی 4.15 و رفتم خوابیدم ,
صبح بیدار شدم دیدم از شانس من تا 4.12 اومده بود پایین و خرید انجام شده بود

این چارت 1Inch از دیشب تا الان

مشاهده پیوست 1221556

البته من تازه ترید رو شروع کردم و قطعا دوستان خیلی از من استادتر و باتجریه تر هستند
ببین من اصل پولم نصف شده و برنامه گذاشتم تا با ترید مقطعی ضرر رو جبران کنم و ایشالله میکنم
بحث سر اینه تو روز چقدر میخوای از ترید گیرت بیاد و تو چه فاصله ی زمانی
من ایشالله بعد از جبران ضرر چون مبلغ بهتری میشه بنا رو روزی حداقل 100 دلار گذاشتم یعنی با گرفتن 100 دلار دیگه انگار به خواسته ام رسیدم
میدونم این کار کرم زیادی داره اما باید کنترلش کرد
ایشالله هر کسی که تو این کار داره فعالیت و تلاش میکنه خدا بهش برکت زیادی بده
ترید واقعا کار سختی هست حتی اگر تکنیکال هم بلد باشی تمام اندیکاتورها قطعی و 100 درصد بهت سود نمیده اندیکاتور به نظر من انگار بهت حدس رو نشون میده
چرا چون با یه توییت و یه اخبار و یه حرکتی که تو دنیا اتفاق می افته دیگه اندیکاتور نمیتونه تشخیص بده که و تحلیل بهم میریزه و اون سود به ضرر تبدیل میشه
به نظرم هر چی بیشتر وقت بزاریم و ترید کنیم و روند ارز تو روز رو بیشتر دنبال کنیم دقت و سودمون انشاالله بالاتر میره
ضمن اینکه وقتی رو یه ارز چند روز وقت میزاری انگار قلق معاملش دستت میاد بخاطر همین من حدود ده تا ارز رو فیوریت کردم و زیر نظر میگیرم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ریپل چه حرکتایی داره میزنه دوستان
نتیجه دادگاه اگر به نفع ریپل بشه سقف 3.3 دلار رو میتونه راحت بزنه
دیشب صحبت از هماهنگی نهنگا باسه پامپ شد اما زیاد جدی نگرفتم
حالا باید صبر کنیم بیاد پایین و ببینیم ادامه داستان چی میشه

بالا