منم یه صد دلاری خریده بودم البته چون خیلی واسش صبر کردم به 50درصد راضی نیستم فعلا صبر میکنم تا فردا ضرر هم داد که جهنم.
منم یه صد دلاری خریده بودم البته چون خیلی واسش صبر کردم به 50درصد راضی نیستم فعلا صبر میکنم تا فردا ضرر هم داد که جهنم.
احتمال اینکه تا 1.5 - 1.8 بره بیشتره تا برگرده پایین.
العان در حال حاظر بهترین روش ساخت یه حساب بیت کوین چی هست؟
میشه یه کوتاه هم روش ساختش رو توی همین سایت بگین ممنونChoose your wallet - Bitcoin
Get help finding a bitcoin wallet. Answer a few basic questions to create a list of wallets that might match your needs.bitcoin.org
برو والت exodus رو دانلود کن نصب کن کیف پولت خود له خود ایجاد میشهمیشه یه کوتاه هم روش ساختش رو توی همین سایت بگین ممنون
میخوام از خود سایت اصلیش بسازمبرو والت exodus رو دانلود کن نصب کن کیف پولت خود له خود ایجاد میشه
سایت اصلی فرعی نداره داداشمیخوام از خود سایت اصلیش بسازم
بلهدوستان تو بایننس میشه بدون احراز هویت خرید و فروش کرد؟
میخوام از خود سایت اصلیش بسازم
واقعا منم دقیقا تو همین شرایطمدوستان سایتی میشناسید که براساس یه سری استراتژی ها ارزها رو فیلتر کنه و بهمون بده؟
مسلما اینکه بخوایم چارت کل ارزها رو هر روز چک کنیم غیر ممکنه ولی اگه سایت یا ابزاری باشه بتونه فیلتر کنه و مثلا اونهایی که توی وضعیت بهتری از نظر تکنیکال هستن (مثلا مقاومت مهمی شکسته شده یا خط روند نزولی شکسته شده یا اندیکاتور خاصی سیگنال خاصی داده و ...) رو معرفی کنه که چارت های اونها رو چک کنیم خیلی خوب میشه.
پ.ن: کور شدیم پای تریدینگ ویو
تو سومین موقعیت خرید زدم به محض خرید قیمت افت کرد و بالاخره تونستم تو سربه سر بفروشم
ببین من اصل پولم نصف شده و برنامه گذاشتم تا با ترید مقطعی ضرر رو جبران کنم و ایشالله میکنمروزهای اول چون اشنا نبودم وقتی خرید میزدم همش منتظر بودم خیلی زود فروش بره ولی بعد میدیدم چند ساعت طول میشکه
و حتی بعضی مواقع اصلا به اون چیزی که مد نظرت بود نمیرسید
بخاطر همین یکی دو روز کلا خرید نزدم و تماشا کردم , چارت ها رو بررسی کردم که یه نکته نظرم رو جلب کرد
پایین ترین قیمت 24 ساعته و بالاترین قیمت 24 ساعته
وقتی بیشتر بررسی کردم , کوین هایی که بطور کلی در اون روز مثبت بودن نوسان خوبی بین پایین ترین قیمت 24 ساعت و بالاترین قیمت 24 ساعت داشتن
فقط تنها نکته مهم این بود که صبر داشته باشی , چون بعضی وقتا برای اینکه به اون قیمت مدنظر برسه شاید 4-5 ساعت طول بکشه
ولی معمولا جواب میداد و اون سودی که مدنظرم بود رو میداد
مثلا دیشب میخواستم 1Inch بخرم که یهو از 3 دلار شدم 5 دلار , آخر شب که خواستم بخوابم یه خرید گذاشتم روی 4.15 و رفتم خوابیدم ,
صبح بیدار شدم دیدم از شانس من تا 4.12 اومده بود پایین و خرید انجام شده بود
این چارت 1Inch از دیشب تا الان
مشاهده پیوست 1221556
البته من تازه ترید رو شروع کردم و قطعا دوستان خیلی از من استادتر و باتجریه تر هستند