اینارو نگید آدم دلش میگیرهدیشب می دونستم ریپل پامپ می شه و روی 0.46 سنت خرید زدم حتی قیمت 0.72 سنت را هم دیدم اما طمع نگذاشت بفروشم و کل سود پودر شد
30 میلیون تومان سود ناقابل پرید و رفت
به نظرم 0.5 رو هم رد میکنهداشتم بازارو چک میکردم الان تمام twtهامو تبدیل به flm کردم بنظرم هم فاند و هم تکنیکال عالییی داره قیمت الانشم 0.3066 هست این پیام بماند به یادگارر
روی مرورگر کروم نصب کن امن مشکلی نداره فقط بکاپ یادت نره بگیریدوستان برنامه google authenticator راهی هستش که امن باشه بشه رو دستکتاپ کامپیوتر داشته باشیش
چند تا اکستنشن دیدم که میشه از طریق اونا کدهای google authenticator رو ببینی ولی نمیدون امن هستش یا نه.
زده با google authenticator گوشی سینک نمیشه که کدها رو بیاره .روی مرورگر کروم نصب کن امن مشکلی نداره فقط بکاپ یادت نره بگیری
Authenticator
Authenticator generates two-factor authentication codes in your browser.chrome.google.com
زده با google authenticator گوشی سینک نمیشه که کدها رو بیاره .
الان باید یکی یکی دستی وارد کنم
واینکه این برای خوده google authenticator نیستش یکی خودش به صورت ازاد درستش کرده
اره خودم هم میترسم استفاده کنم ازشکار خطرناکی هستش
مرورگرت هک بشه یا سیستمت هک بشه دیگه کاری از دستت برنمیاد
ولی روی موبایل باشه کدها طرف سیستمت رو هم هک کنه به کدهات دسترسی نداره
من رو گوشیم فقط دارم و رک گوشی پدر و مادرم هم بک اپ گرفتماره خودم هم میترسم استفاده کنم ازش
خیلی بیشتر از اینا ولی یک هفته زمان میبرهبه نظرم 0.5 رو هم رد میکنه
هیچوقت این کارو نکن چون به راحتی هک میشه و از دست میرهدوستان برنامه google authenticator راهی هستش که امن باشه بشه رو دستکتاپ کامپیوتر داشته باشیش
چند تا اکستنشن دیدم که میشه از طریق اونا کدهای google authenticator رو ببینی ولی نمیدون امن هستش یا نه.
یک هفته چیزی نیست اگر بره عالیهخیلی بیشتر از اینا ولی یک هفته زمان میبره
یه چیز باحال اینکه کانالا یا افراد ایرانی همینارو برمیدارن به اسم خودشون تحلیل اختصاصی و vip میزارن کلی هم پول به جیب میزنن !یکی از سایتایی که توی نوسان گیری میتونه بهتون کمک کنه coinmarketcal.com هستش و coindar.org
من همیشه از این سایتا چک میکنم که خبر خاصی نباشه و یک روز قبل از اتفاق افتادن هر خبری میفروشم و فرداش که خبر اومد میخرم
اکثر مواقع اکانت توییتر کوینارم چک میکنم
خیلی وقت پیش ark داشتم
تلگرام و توییترشون رو چک میکردم دیدم خبر زدن که 5 روز دیگه یه خبر خیلی مهم قراره اتفاق بیافته
قابل حدس بود که اون خبر هیچ چی هستش و الکی میخوان پامپ کنن خلاصه یکی دو ساعت بعد ark 30 درصد رشد کرد و منم فروختم و قیمت پایینتر از open هم گذاشتم و 40 دصد arkهام رو بیشتر کردم
بعضی وقتا اتفاق میافته که یه کوینی 10 درصد بالارفته میخواید بفروشید حتما هر جایی رو چندبار جک کنید چون بعضی وقتا خبر واقعی و به دردبخور هستش و ممکنه که کوین دیگه هیچ وقت به قیت سابق برنگرده و از دستتون بره
یه مثال دیگه مثلا ANT میاد میگه که من 1 فوریه یه خبر خیلی مهم دارم ، وقتی فقط میگه خبر خیلی مهم یعنی درواقع هیچ خبر مهمی نداره وگرنه درست و حسابی توضیح میداد
ولی همین خبر خودش 15 درصد قیمت کوین رو میاره پایین ولی بعدش صددرصد نزولی خواهد بود بخاطر محتوی خبر که زیاد هم مهم نبوده
حالا شما باید 31 ژانویه فروخته باشید و توی سه تا پله 5 و 10 و 15 درصد خرید گذاشته باشید که اگر قیمت خیلی پایین نیومد شما ضرر نکنید
بطور مثال 6 فوریه کوین tomo halving داره و این یعنی که احتمال زیاد بازار اگه همینطوری باشه قیمت این کوین صعودی خواهد بود تا 1 ماه آینده هم به قیمت قبلش برنمیگرده پس نمیشه ازش نوسان گرفت بلکه باید نگه ش دارید
یه چیز باحال اینکه کانالا یا افراد ایرانی همینارو برمیدارن به اسم خودشون تحلیل اختصاصی و vip میزارن کلی هم پول به جیب میزنن !
دقیقاتقریبا همه چیزایی که لازمه اون دو سه تا سایت تقویمی هستن و هر کوینی رو میشه حساب کرد
ادم اگر بگه مثلا الان کوین x رو بخر سه هفته دیگه 10 برابر میشه اون حسابه
وگرنه مثلا یارو سیگنال میده tomo بخرید 7 درصد سود میده خب این سود رو همین الان حالت عادیم میشه گرفت تازه طرف افتخارم میکنه
برا خود بیتکوینم این کانال تقریبا 99 درصد مواقع درست آنالیز کرده
CryptoExpertSignals