• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
داشتم بازارو چک میکردم الان تمام twtهامو تبدیل به flm کردم بنظرم هم فاند و هم تکنیکال عالییی داره قیمت الانشم 0.3066 هست این پیام بماند به یادگارر

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
دیشب می دونستم ریپل پامپ می شه و روی 0.46 سنت خرید زدم حتی قیمت 0.72 سنت را هم دیدم اما طمع نگذاشت بفروشم و کل سود پودر شد :)
30 میلیون تومان سود ناقابل پرید و رفت :cool:
اینارو نگید آدم دلش میگیره

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
داشتم بازارو چک میکردم الان تمام twtهامو تبدیل به flm کردم بنظرم هم فاند و هم تکنیکال عالییی داره قیمت الانشم 0.3066 هست این پیام بماند به یادگارر
به نظرم 0.5 رو هم رد میکنه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان برنامه google authenticator راهی هستش که امن باشه بشه رو دستکتاپ کامپیوتر داشته باشیش
چند تا اکستنشن دیدم که میشه از طریق اونا کدهای google authenticator رو ببینی ولی نمیدون امن هستش یا نه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان برنامه google authenticator راهی هستش که امن باشه بشه رو دستکتاپ کامپیوتر داشته باشیش
چند تا اکستنشن دیدم که میشه از طریق اونا کدهای google authenticator رو ببینی ولی نمیدون امن هستش یا نه.
روی مرورگر کروم نصب کن امن مشکلی نداره فقط بکاپ یادت نره بگیری

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
روی مرورگر کروم نصب کن امن مشکلی نداره فقط بکاپ یادت نره بگیری
زده با google authenticator گوشی سینک نمیشه که کدها رو بیاره .
الان باید یکی یکی دستی وارد کنم
واینکه این برای خوده google authenticator نیستش یکی خودش به صورت ازاد درستش کرده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
زده با google authenticator گوشی سینک نمیشه که کدها رو بیاره .
الان باید یکی یکی دستی وارد کنم
واینکه این برای خوده google authenticator نیستش یکی خودش به صورت ازاد درستش کرده

کار خطرناکی هستش
مرورگرت هک بشه یا سیستمت هک بشه دیگه کاری از دستت برنمیاد

ولی روی موبایل باشه کدها طرف سیستمت رو هم هک کنه به کدهات دسترسی نداره

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
کار خطرناکی هستش
مرورگرت هک بشه یا سیستمت هک بشه دیگه کاری از دستت برنمیاد

ولی روی موبایل باشه کدها طرف سیستمت رو هم هک کنه به کدهات دسترسی نداره
اره خودم هم میترسم استفاده کنم ازش

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
هیچوقت این کارو نکن چون به راحتی هک میشه و از دست میره

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یکی از سایتایی که توی نوسان گیری میتونه بهتون کمک کنه coinmarketcal.com هستش و coindar.org

من همیشه از این سایتا چک میکنم که خبر خاصی نباشه و یک روز قبل از اتفاق افتادن هر خبری میفروشم و فرداش که خبر اومد میخرم

اکثر مواقع اکانت توییتر کوینارم چک میکنم
خیلی وقت پیش ark داشتم
تلگرام و توییترشون رو چک میکردم دیدم خبر زدن که 5 روز دیگه یه خبر خیلی مهم قراره اتفاق بیافته
قابل حدس بود که اون خبر هیچ چی هستش و الکی میخوان پامپ کنن خلاصه یکی دو ساعت بعد ark 30 درصد رشد کرد و منم فروختم و قیمت پایینتر از open هم گذاشتم و 40 دصد arkهام رو بیشتر کردم

بعضی وقتا اتفاق میافته که یه کوینی 10 درصد بالارفته میخواید بفروشید حتما هر جایی رو چندبار جک کنید چون بعضی وقتا خبر واقعی و به دردبخور هستش و ممکنه که کوین دیگه هیچ وقت به قیت سابق برنگرده و از دستتون بره

یه مثال دیگه مثلا ANT میاد میگه که من 1 فوریه یه خبر خیلی مهم دارم ، وقتی فقط میگه خبر خیلی مهم یعنی درواقع هیچ خبر مهمی نداره وگرنه درست و حسابی توضیح میداد

ولی همین خبر خودش 15 درصد قیمت کوین رو میاره پایین ولی بعدش صددرصد نزولی خواهد بود بخاطر محتوی خبر که زیاد هم مهم نبوده
حالا شما باید 31 ژانویه فروخته باشید و توی سه تا پله 5 و 10 و 15 درصد خرید گذاشته باشید که اگر قیمت خیلی پایین نیومد شما ضرر نکنید

بطور مثال 6 فوریه کوین tomo halving داره و این یعنی که احتمال زیاد بازار اگه همینطوری باشه قیمت این کوین صعودی خواهد بود تا 1 ماه آینده هم به قیمت قبلش برنمیگرده پس نمیشه ازش نوسان گرفت بلکه باید نگه ش دارید

Last edited:

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
یکی از سایتایی که توی نوسان گیری میتونه بهتون کمک کنه coinmarketcal.com هستش و coindar.org

من همیشه از این سایتا چک میکنم که خبر خاصی نباشه و یک روز قبل از اتفاق افتادن هر خبری میفروشم و فرداش که خبر اومد میخرم

اکثر مواقع اکانت توییتر کوینارم چک میکنم
خیلی وقت پیش ark داشتم
تلگرام و توییترشون رو چک میکردم دیدم خبر زدن که 5 روز دیگه یه خبر خیلی مهم قراره اتفاق بیافته
قابل حدس بود که اون خبر هیچ چی هستش و الکی میخوان پامپ کنن خلاصه یکی دو ساعت بعد ark 30 درصد رشد کرد و منم فروختم و قیمت پایینتر از open هم گذاشتم و 40 دصد arkهام رو بیشتر کردم

بعضی وقتا اتفاق میافته که یه کوینی 10 درصد بالارفته میخواید بفروشید حتما هر جایی رو چندبار جک کنید چون بعضی وقتا خبر واقعی و به دردبخور هستش و ممکنه که کوین دیگه هیچ وقت به قیت سابق برنگرده و از دستتون بره

یه مثال دیگه مثلا ANT میاد میگه که من 1 فوریه یه خبر خیلی مهم دارم ، وقتی فقط میگه خبر خیلی مهم یعنی درواقع هیچ خبر مهمی نداره وگرنه درست و حسابی توضیح میداد

ولی همین خبر خودش 15 درصد قیمت کوین رو میاره پایین ولی بعدش صددرصد نزولی خواهد بود بخاطر محتوی خبر که زیاد هم مهم نبوده
حالا شما باید 31 ژانویه فروخته باشید و توی سه تا پله 5 و 10 و 15 درصد خرید گذاشته باشید که اگر قیمت خیلی پایین نیومد شما ضرر نکنید

بطور مثال 6 فوریه کوین tomo halving داره و این یعنی که احتمال زیاد بازار اگه همینطوری باشه قیمت این کوین صعودی خواهد بود تا 1 ماه آینده هم به قیمت قبلش برنمیگرده پس نمیشه ازش نوسان گرفت بلکه باید نگه ش دارید
یه چیز باحال اینکه کانالا یا افراد ایرانی همینارو برمیدارن به اسم خودشون تحلیل اختصاصی و vip میزارن کلی هم پول به جیب میزنن !

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یه چیز باحال اینکه کانالا یا افراد ایرانی همینارو برمیدارن به اسم خودشون تحلیل اختصاصی و vip میزارن کلی هم پول به جیب میزنن !

تقریبا همه چیزایی که لازمه اون دو سه تا سایت تقویمی هستن و هر کوینی رو میشه حساب کرد

ادم اگر بگه مثلا الان کوین x رو بخر سه هفته دیگه 10 برابر میشه اون حسابه

وگرنه مثلا یارو سیگنال میده tomo بخرید 7 درصد سود میده خب این سود رو همین الان حالت عادیم میشه گرفت تازه طرف افتخارم میکنه

برا خود بیتکوینم این کانال تقریبا 99 درصد مواقع درست آنالیز کرده

CryptoExpertSignals

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
تقریبا همه چیزایی که لازمه اون دو سه تا سایت تقویمی هستن و هر کوینی رو میشه حساب کرد

ادم اگر بگه مثلا الان کوین x رو بخر سه هفته دیگه 10 برابر میشه اون حسابه

وگرنه مثلا یارو سیگنال میده tomo بخرید 7 درصد سود میده خب این سود رو همین الان حالت عادیم میشه گرفت تازه طرف افتخارم میکنه

برا خود بیتکوینم این کانال تقریبا 99 درصد مواقع درست آنالیز کرده

CryptoExpertSignals
دقیقا
یاد هلاکویی افتادم همین مدلی تحلیل میکنه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ETH بالاخره موفق شد ATH رو بزنه.

بالا