بازه خروج رو موقع ثبت سفارش تعیین نمیکنی
اون موردی که من در پست قبلی گفتم فقط محاسبه برای تعیین سود بود
مثلا شما ده دلار داری و میگی میخوام 1 دلار سود کنم , از طریق ماشین حساب بدست میاری که برای این مقدار سود باید روی چه قیمتی خروج بزنی
مثل اردر معمولی که شما بعد از خرید صبر میکنی که تا به سود مورد نظرت برسه و بعد بفروشی
برای خروج هم تا زمانی که روند مثبت هست میتونی صبر کنی و نفروشی
حالا اگر این وسط بقول شما ارز نوسان داره و هی بالا پایین میره , اینجا بستگی به این داره که این نوسان ضرر چقدر به لیکویید شدن یا همون صفر شدن شما نزدیک باشه
تا زمانیکه شما لیکویید نشید میتونید داخل یه سفارش بمونید و شاید اون سفارش برگرده و مثبت بشه و سود بده
اونجا یه گزینه داره به اسم PNL که در لحظه سود و ضرر شما رو نسبت به نقطه ورود نشون میده
ضمنا نکته ای که من فهمیدم اینطور که هست که در معاملات اهرم از طریق تتر شما در اصل کوین رو بصورت واقعی خرید و فروش نمیکنی
یعنی چی ؟
در یک معامله عادی مثلا شما 100 کوین x رو میخری و اگر این کوین ضرر بده شما همچنان تعداد 100 کوین داری و میتونی نگه داری تا زمانی که از ضرر بیاد بیرون
ولی در معاملات اهرم با تتر , سود و ضرر شما بر روی سرمایه ای که وارد میکنید اعمال میشه مثلا اگر 100 دلار وارد کنید و سود کنید 100 دلار شما میره بالا و اگر ضرر کنید از 100 دلار شما کم میشه
شما نمیتونی بگی مثلا 100 دلاری که وارد کردم اتر خرید کردم و اگر ضرر داد باقی مانده اتر از 100 دلار سرمایه رو میکشم بیرون
این بخش رو اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند
شما اگر روی بد نرخی ورود کنی فرقی نمیکنه اهرم باشه یا اردر معمولی , همیشه احتمال ضرر هست
من در زمینه اهرم تجربه ندارم ولی به نظرم اهرم X3 روی کوین هایی که در 15-20% مثبت هستند میتونه سودآور باشه
چون وقتی خودش 20% مثبت هست خیلی بعید هست که یهو 180 درجه گردش داشته باشه و 15-20% منفی بشه!
مثال
شما 500 دلار داری و اهرم X3 رو برای خرید 1 واحد اتر میزنی , خروج هم که دیگه بستگی داره به چقدر سود قانع باشی , میتونه 10 دلار باشه میتونه 100 دلار باشه
مشاهده پیوست 1222085
روی قیمت 1500$ ورود میکنی , حالا برای اینکه لیکویید بشید اتر باید تا قیمت 1000$ سقوط کنه تا شما کل 500 دلار رو از دست بدید
مشاهده پیوست 1222090
خب در روزهایی مثل این روزها خیلی بعید به نظر میرسه که اتر یهو 500 دلار سقوط کنه