• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چیزی که من متوجه شدم به این شکل هست

مثلا من میخوام برای کوین کاردانو روی 0.42 با اهرم X5 برای پوزیشن لانگ ورود کنم به تعداد 100 کوین و میخوام روی 0.43 خروج کنم

برای این مقدار من باید 8.4$ بزارم و اگر درست پیش بره 1 دلار سود میکنم
درست متوجه شدی

ولی این صراف ها شادو های فیک میزنن

رقم های کم محکوم به از دست رفتن هستن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چیزی که من متوجه شدم به این شکل هست

مثلا من میخوام برای کوین کاردانو روی 0.42 با اهرم X5 برای پوزیشن لانگ ورود کنم به تعداد 100 کوین و میخوام روی 0.43 خروج کنم

برای این مقدار من باید 8.4$ بزارم و اگر درست پیش بره 1 دلار سود میکنم

مشاهده پیوست 1222080

حالا با ماشین حساب حدنصاب لیکویید شدن رو هم محاسبه میکنم
طبق محاسبه ماشین حساب بایننس , برای اینکه من لیکویید بشم و کل 8.4$ رو از دست بدم باید قیمت کاردانو تا 0.33 سقوط کنه !

مشاهده پیوست 1222081

خب از اونجا که من حد لیکویید شدن رو میدونم میتونم بعد از اینکه اردر من در حالت پوزیشن قرار گرفت اردر شورت قرار بدم مثلا در 0.39
یعنی من در 0.42 ورود کردم و انتظار دارم که تا 0.43 بره بالا ولی اگر بالا نرفت و تا 0.39 پایین اومد اردر من رو بفروشه
اینطوری بجای اینکه کل 8.4 دلار من لیکویید بشه یه ضرر جزیی میدم و خارج میشم

این چیزی هست که من طبق آموزشهایی که دیدم فهمیدم , حالا شاید هم من درست متوجه نشدم و اشتباه میکنم

بطور مختصر مفید و به زبان ساده اهرم دقیقا مثل شرط بندی میمونه که یه طرفش شما هستی و طرف دیگه صرافی

مثلا وقتی بیت کوین روی قیمت 33000 هست شما میگی قیمت میره بالا ,
اگر بالا رفت شما شرط رو بردی و اگر پایین اومد صرافی شرط رو برده

حالا این وسط یه چیزی هست به اسم لیکویید شدن , که مشخص میکنه بیت کوین تا چه مقدار بیاد پایین شما کل پولت رو به صرافی میبازی

اگه بازه خروج رو زیاد کنی چه اتفاقی میافته ؟
مثلا روی 5 ورود میکنی و بازه رو میزاری روی 10

و اگر داخل این بازه کم و زیاد بشه قیمت چی میشه ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگه بازه خروج رو زیاد کنی چه اتفاقی میافته ؟
مثلا روی 5 ورود میکنی و بازه رو میزاری روی 10

و اگر داخل این بازه کم و زیاد بشه قیمت چی میشه ؟

بازه خروج رو موقع ثبت سفارش تعیین نمیکنی
اون موردی که من در پست قبلی گفتم فقط محاسبه برای تعیین سود بود
مثلا شما ده دلار داری و میگی میخوام 1 دلار سود کنم , از طریق ماشین حساب بدست میاری که برای این مقدار سود باید روی چه قیمتی خروج بزنی

مثل اردر معمولی که شما بعد از خرید صبر میکنی که تا به سود مورد نظرت برسه و بعد بفروشی

برای خروج هم تا زمانی که روند مثبت هست میتونی صبر کنی و نفروشی

حالا اگر این وسط بقول شما ارز نوسان داره و هی بالا پایین میره , اینجا بستگی به این داره که این نوسان ضرر چقدر به لیکویید شدن یا همون صفر شدن شما نزدیک باشه

تا زمانیکه شما لیکویید نشید میتونید داخل یه سفارش بمونید و شاید اون سفارش برگرده و مثبت بشه و سود بده
اونجا یه گزینه داره به اسم PNL که در لحظه سود و ضرر شما رو نسبت به نقطه ورود نشون میده

ضمنا نکته ای که من فهمیدم اینطور که هست که در معاملات اهرم از طریق تتر شما در اصل کوین رو بصورت واقعی خرید و فروش نمیکنی
یعنی چی ؟
در یک معامله عادی مثلا شما 100 کوین x رو میخری و اگر این کوین ضرر بده شما همچنان تعداد 100 کوین داری و میتونی نگه داری تا زمانی که از ضرر بیاد بیرون
ولی در معاملات اهرم با تتر , سود و ضرر شما بر روی سرمایه ای که وارد میکنید اعمال میشه مثلا اگر 100 دلار وارد کنید و سود کنید 100 دلار شما میره بالا و اگر ضرر کنید از 100 دلار شما کم میشه

شما نمیتونی بگی مثلا 100 دلاری که وارد کردم اتر خرید کردم و اگر ضرر داد باقی مانده اتر از 100 دلار سرمایه رو میکشم بیرون

این بخش رو اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند

الان که همه کوینا بالا میرن هر روز 30 درصد بازم احتمال ضرر هست ؟
شما اگر روی بد نرخی ورود کنی فرقی نمیکنه اهرم باشه یا اردر معمولی , همیشه احتمال ضرر هست

من در زمینه اهرم تجربه ندارم ولی به نظرم اهرم X3 روی کوین هایی که در 15-20% مثبت هستند میتونه سودآور باشه

چون وقتی خودش 20% مثبت هست خیلی بعید هست که یهو 180 درجه گردش داشته باشه و 15-20% منفی بشه!

مثال

شما 500 دلار داری و اهرم X3 رو برای خرید 1 واحد اتر میزنی , خروج هم که دیگه بستگی داره به چقدر سود قانع باشی , میتونه 10 دلار باشه میتونه 100 دلار باشه
123.jpg

روی قیمت 1500$ ورود میکنی , حالا برای اینکه لیکویید بشید اتر باید تا قیمت 1000$ سقوط کنه تا شما کل 500 دلار رو از دست بدید
124.jpg

خب در روزهایی مثل این روزها خیلی بعید به نظر میرسه که اتر یهو 500 دلار سقوط کنه

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
وقت فروش شد خبر بدین :D

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
وقت فروش شد خبر بدین :D
وقت فروش کدومشون ؟
283.gif

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
وقت فروش کدومشون ؟
283.gif
والا امروز من هرچی داشتم رشد داشته، کلا بازار صعودیه امروز.
در شرف نزولی شدن بود ندا بدین بفروشیم بره :D (لعنتی اصلا دلم نمیاد بفروشم :| )

راستی ویزا مثل اینکه یه چیزایی درباره بیتکوین گفته بود لامصب آینده اش روز به روز روشن تر میشه.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
در شرف نزولی شدن بود ندا بدین بفروشیم بره :D (لعنتی اصلا دلم نمیاد بفروشم :| )
منم چند روز قبل بیت خریدم برای ترید , الان دلم نمیاد بفروشم !
25r30wi.gif

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الان که همه کوینا بالا میرن هر روز 30 درصد بازم احتمال ضرر هست ؟
بلند مدت شما به چارت نگاه میکنی

ولی وقتی چارت رو دقیقه ای ببینی کندل ها جالب میشه

یک شادو میزنن و برمیگردن قیمت قبلی

این وسط سرمایه همه سوز میشه میره جیب صرافی

روزی ۵۰ میلیون دلار بایننس ازاین راه سرمایه بدست میاره

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
منم چند روز قبل بیت خریدم برای ترید , الان دلم نمیاد بفروشم !
25r30wi.gif
بابا من امروز میخرم فرداش با 30درصد سود دلم نمیاد بفروشم آخرشم میره تو ضرر =))
نمیدونم بعضیا چطوری به سود 10-15 درصد سالانه تو بانک راضی میشن.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بابا من امروز میخرم فرداش با 30درصد سود دلم نمیاد بفروشم آخرشم میره تو ضرر =))
نمیدونم بعضیا چطوری به سود 10-15 درصد سالانه تو بانک راضی میشن.

منم دقیقا همین شکلی ـــم :دی البته با این تفاوت که دیگه تو ضرر نمیرم ولی سودم کم میشه :دی از همه جالبتر تا من میفروشم دوباره میره بالا :دی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اساتید وضعیت بیت کوین رو چطور می بینید ؟ میره بالا ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بازه خروج رو موقع ثبت سفارش تعیین نمیکنی
اون موردی که من در پست قبلی گفتم فقط محاسبه برای تعیین سود بود
مثلا شما ده دلار داری و میگی میخوام 1 دلار سود کنم , از طریق ماشین حساب بدست میاری که برای این مقدار سود باید روی چه قیمتی خروج بزنی

مثل اردر معمولی که شما بعد از خرید صبر میکنی که تا به سود مورد نظرت برسه و بعد بفروشی

برای خروج هم تا زمانی که روند مثبت هست میتونی صبر کنی و نفروشی

حالا اگر این وسط بقول شما ارز نوسان داره و هی بالا پایین میره , اینجا بستگی به این داره که این نوسان ضرر چقدر به لیکویید شدن یا همون صفر شدن شما نزدیک باشه

تا زمانیکه شما لیکویید نشید میتونید داخل یه سفارش بمونید و شاید اون سفارش برگرده و مثبت بشه و سود بده
اونجا یه گزینه داره به اسم PNL که در لحظه سود و ضرر شما رو نسبت به نقطه ورود نشون میده

ضمنا نکته ای که من فهمیدم اینطور که هست که در معاملات اهرم از طریق تتر شما در اصل کوین رو بصورت واقعی خرید و فروش نمیکنی
یعنی چی ؟
در یک معامله عادی مثلا شما 100 کوین x رو میخری و اگر این کوین ضرر بده شما همچنان تعداد 100 کوین داری و میتونی نگه داری تا زمانی که از ضرر بیاد بیرون
ولی در معاملات اهرم با تتر , سود و ضرر شما بر روی سرمایه ای که وارد میکنید اعمال میشه مثلا اگر 100 دلار وارد کنید و سود کنید 100 دلار شما میره بالا و اگر ضرر کنید از 100 دلار شما کم میشه

شما نمیتونی بگی مثلا 100 دلاری که وارد کردم اتر خرید کردم و اگر ضرر داد باقی مانده اتر از 100 دلار سرمایه رو میکشم بیرون

این بخش رو اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند

شما اگر روی بد نرخی ورود کنی فرقی نمیکنه اهرم باشه یا اردر معمولی , همیشه احتمال ضرر هست

من در زمینه اهرم تجربه ندارم ولی به نظرم اهرم X3 روی کوین هایی که در 15-20% مثبت هستند میتونه سودآور باشه

چون وقتی خودش 20% مثبت هست خیلی بعید هست که یهو 180 درجه گردش داشته باشه و 15-20% منفی بشه!

مثال

شما 500 دلار داری و اهرم X3 رو برای خرید 1 واحد اتر میزنی , خروج هم که دیگه بستگی داره به چقدر سود قانع باشی , میتونه 10 دلار باشه میتونه 100 دلار باشه
مشاهده پیوست 1222085

روی قیمت 1500$ ورود میکنی , حالا برای اینکه لیکویید بشید اتر باید تا قیمت 1000$ سقوط کنه تا شما کل 500 دلار رو از دست بدید
مشاهده پیوست 1222090

خب در روزهایی مثل این روزها خیلی بعید به نظر میرسه که اتر یهو 500 دلار سقوط کنه

من از 2017 که دارم ترید میکنم هیچ موقه نتونستم به مارجین ورود کنم هر چی فیلم و کلیپ دیدم تو مغزم نرفت
الان که توضیح دادی تقریبا حالیم شد یه چیزایی تازه

این barrow و repay چی هستش ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این barrow و repay چی هستش ؟
در موردش اطلاعی ندارم فقط در مورد barrow در این حد میدونم که مثل وام هست , یعنی شما از صرافی مثل وام قرض میگیری و باید با سودش پس بدی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
ایلان ( :دی ) عجب دامپ و پامپی میکنه دوج رو ! اول خودش تو کف میخره بعد میاد توییت میزنه پامپ ـــش میکنه !
اینجا هم یکی توییت میزنه و سخنرانی میکنه فلان بازار میریزه :دی بدبختیه داریم :دی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بالا