برای انتقال مقدار کمی پول در حد 2 الی 3 میلیون به صرافی خارجی چطور عمل می کنید که کمترین کارمزد را پرداخت کنید . برای انتقال 2 میلیون با خرید تتر هنگام انتقال به صرافی کوینکس 20 تتر کارمزد می گیره حدود 500 هزار تومان !
usdt روی ترون
برای انتقال مقدار کمی پول در حد 2 الی 3 میلیون به صرافی خارجی چطور عمل می کنید که کمترین کارمزد را پرداخت کنید . برای انتقال 2 میلیون با خرید تتر هنگام انتقال به صرافی کوینکس 20 تتر کارمزد می گیره حدود 500 هزار تومان !
باید ارزی که قابل پیشرفته رو با ارز نوسانی جدا کنیبعضی وقتا یه کارایی میکنم که خودمم توش میمونم
دست نمیزدم الان شده 3.1 دلار ولی الکی فروختم و dock خریدم توی .025 بعد امروز روی 0.024 فروختم الان dock هم رفته روی 0.026
fمشاهده پیوست 1222291
کسی که تریدر هست براش فرقی نداره کوین چه قیمتی هستالان دوره دوره ترید نیست دوره دوره ی هولدینگه چون ارزه رو میفروشی تو بالا دیگه نمیتونی بخری باید دوبرابر پول بدی برش داری
ایردراپ ـــش رو چه زمانی زدی ؟ رو 3200 یا 100 ؟ اوایل ایردراپ 3200 تا میداد بعدا خسیس بازی درآورد کرد 100 تافکر کنم آخرش همین TWT ها که مجانی گرفتیم میلیاردرمون کنن
نه همون 100 تاایردراپ ـــش رو چه زمانی زدی ؟ رو 3200 یا 100 ؟ اوایل ایردراپ 3200 تا میداد بعدا خسیس بازی درآورد کرد 100 تا
دیروز وقتی اومد روی 0.38 یه خرید گذاشتم روی 0.35 , همچین من اردر رو ثبت کردم عین موشک رفت تا 0.40 , صبح پاشدم دیدم شده 0.5 !!فکر کنم آخرش همین TWT ها که مجانی گرفتیم میلیاردرمون کنن
این ایردراپ ها رو از کجا میارید ! من که تا الان هرچی شرکت کردم اسکم بود ! دریغ از یه ایردراپ واقعی !!ایردراپ ـــش رو چه زمانی زدی ؟ رو 3200 یا 100 ؟ اوایل ایردراپ 3200 تا میداد بعدا خسیس بازی درآورد کرد 100 تا
من یه روز قبل از اتمام ایرادراپ میخواستم بایننس ترید کنم که پشیمون شدم , 100 تا مفت از دستم رفتمنه همون 100 تا
یادم نیست کی تو همین تاپیک گفت هر کی گفت دمش گرم، تو همین 24 ساعت اخیر 50درصد رشد داشته.
چون از 2017 ایردراپ میزنم تا یه حدودی ایردراپ ها رو دست چین میکنم و همه ـــشون رو نمیزنم چون اکثریت اسکم ـــه مخصوصا این اواخر توکن های اتر به خاطر فی بالا اکثرا واریز نمیکنن سعی کن کوین ها رو بزنی که بلاکچین خودشون رو دارن و به همین خاطر فی ـــشون خیلی کمه . اینم بگم جدیدا ایردراپ خوبی نمیاد این اواخر فقط یه SafePal درست و حسابی بود (الان تو بایننس پیش فروش داره bnb و KYC میخواد)این ایردراپ ها رو از کجا میارید ! من که تا الان هرچی شرکت کردم اسکم بود ! دریغ از یه ایردراپ واقعی !!
شایدم چون من بلند مدتها رو شرکت نمیکنیم چیزی از توش در نمیاد !
Best Crypto Airdrops | New Cryptocurrency Airdrops | AirdropsMob.com
Best cryptocurrency airdrops. With AirdropsMob.com you will never miss a crypto airdrop again. We are providing free service of airdrop alerts. AirdropsMob.com is an airdrop tracker.www.airdropsmob.com
Airdrop King – Free Crypto Airdrops up to $100 | March 2021
Looking for a way to get free money / cryptos? ► An airdrop is just the right opportunity ✅ Here you'll find 50+ active listed airdrops waiting for you!airdropking.io
Airdrop Rating: All Crypto Airdrops, free tokens and coins | February 2021
AirdropRating is updated daily with free cryptocurrency airdrops, tokens, and coins from top crypto cryptocurrency and blockchain projects. Never miss an airdrop or bounty ever again.www.airdroprating.io
Crypto Airdrops List Feburary 2021 » Find free airdrops & bounties!
lll➤ Searching for free crypto airdrops? Try airdrops.io! We aggregate the latest cryptocurrency airdrops for Feburary 2021. Exclusive ICO & DeFI airdrops ✅ 100% free ✅airdrops.io
New Airdrops Alert » Earn crypto & join the best airdrops, giveaways and more!
➤ Ever miss free crypto airdrops? Head over to Airdrop Alert today to find ✅ 100% free cryptocurrency tokens and coins of 2020.airdropalert.com
Free Crypto Airdrops in 2023 | AirdropBob
Dive into the world of free crypto airdrops and claim valuable tokens with AirdropBob! Keep up with the latest and most rewarding airdrops in 2023 and beyond.www.airdropbob.com
من یه روز قبل از اتمام ایرادراپ میخواستم بایننس ترید کنم که پشیمون شدم , 100 تا مفت از دستم رفتم
بعدش 130 تا روی 0.13 خریدم
از بین اینا دوتا آخر رو دارم , البته من ایردراپ هایی که پرداختی یکی دوماه بعد هست رو شرکت نمیکنم و احتمالا بخاطر همین هست که چیزی گیرم نمیاد !سایت های معرفی ایردراپ رو به ترتیب بهترین گذاشتم :
از بین اینا دوتا آخر رو دارم , البته من ایردراپ هایی که پرداختی یکی دوماه بعد هست رو شرکت نمیکنم و احتمالا بخاطر همین هست که چیزی گیرم نمیاد !
مفتی میخوام و زود !
تمام آلت کوینهای با برنامه و قدیمی درجا میزنن دوره پامپ کوینهای تازه به دوران رسیدس این بازار دست نهنگهاس هر بنجلی دلشون بخواد باد میکنن برنامه و تیم پشم حساب میشهعجب آشفته بازاری شده
یه کوین آشغال مثل داج باید یه روز 800 درصد رشد کنه بعد کوینایی که با هزار زحمت و تحقیق و مشورت میخری 10 درصد میان بالا 5 درصد میرن پایین