herkool2000
Registered User
- نوشتهها
- 540
- لایکها
- 393
دوستان بهترین والت ان لاین برای ایتریوم و لایت کوین چیه؟
شانسم نداریم رفتیم Ark خریدیم گفتیم صعودیه حالا هی داره منفی میخورهاز 120 هزار رسیده به 84این یکیم اندازه 200 تا بیتکوین دیگه جاداره
https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-GRS
به نظرم ضرر نمیکند اگر الان بخرید تا ولومش 750 رو رد کرد بفروشید
البته نظر شخصی منه
شانسم نداریم رفتیم Ark خریدیم گفتیم صعودیه حالا هی داره منفی میخورهاز 120 هزار رسیده به 84
والت انلاین معتبر برای Ark چی هست؟اتفاقا منم دیروز هرچی IOP داشتم بردم روی ARK
نگران نباش به نظرم ARK میاد روی 5$ ولی باید صبر کرد
والت انلاین معتبر برای Ark چی هست؟
https://jaxx.io برای اندروید و دیگر سیستم هادوستان بهترین والت ان لاین برای ایتریوم و لایت کوین چیه؟
قصدم اینه با یه مادربورد asus و 19 کارت گرافیک 1080ti راه بندازم. البته یک کولر گازی و انرژی خورشیدی. آیا بصرفست؟ماهی 3میلیون برام درامدزایی داره؟سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از بچه ها در مورد سیستم ماینینگ سوال کرده بود من چون خودم چندین سیستم را راه اندازی کردم یک سری تجربیات را در اختیارتون قرار می دم
اول از همه این که شما از هر لحاظ به نفعتون هست که سیستم را بدین کسی که وارده اسمبل کنه
من خودم در خرید قطعات از پاور گرفته تا رایزر و ....ضرر های متعددی را کردم
از اول دقیق باید میزان سرمایتون مشخص باشه که با توجه به اون قطعات را خریداری کنید
اصلا رو این حساب نکنید که شما مثلا 8 تا گرافیک خریدین رایزر ها را وصل کنید و سیستم راه اندازی بشه !!!
از وصل کردن رایزر ها-تا آپدیت بایوس-تنظیمات بایوس-درایور کارت گرافیک و .....همه به تخصص بسیار زیادی نیاز دارند و واقعا کار هر کسی نیست
این کار با 12 تا گرافیک تقریبا سود خوبی داره و اگر کوین هاتون را به بیت کوین تبدیل کنید و نگه دارید قطعا بعد از مدتی با توجه به افزایش قیمت بیت سود خوبی خواهید کرد.
در مورد سیستم ها اگر کسی سوالی داشت در خدمتم
با تشکر
یک مادربورد نهایتا 8 تا کارت گرافیک روش سوار بشه تا اونجا که من دیدم! البته بستگی به مدل مادربورد داره من تا حالا ندیدم رو یک مادربورد 19 Gpu سوارشه ،البته شما پاور رو هم در نظر بگیر برای 19 کارت گرافیک حداقل 3یا 4 تا پاور میخوای البته بستگی به میزان قدرت پاور داره چون پاور های مختلفی تو بازاره و پاور خوب هم یکی از نکات مهم برای ریگ هستش.قصدم اینه با یه مادربورد asus و 19 کارت گرافیک 1080ti راه بندازم. البته یک کولر گازی و انرژی خورشیدی. آیا بصرفست؟ماهی 3میلیون برام درامدزایی داره؟
هزینه برق شما چقدر میشه ماهانه؟ Ethereum ماین میکنید؟
نظر شخصی تا حوالی 3500 بریزه احتمالا.لایت کوین برداشت کردم یه 3761 لایت کوینی انداختن کنار من !! اینا دیگه کی هستن 3761 در 54 دلار در 3900 تومان ... 792 میلیون تومان 1 تراکنش !!!
چند دقیقه دیر برداشت کردم ..
--------------
قیمت بیت کوین انگار محدوده 3900-4100 دلاره؟
قصدم اینه با یه مادربورد asus و 19 کارت گرافیک 1080ti راه بندازم. البته یک کولر گازی و انرژی خورشیدی. آیا بصرفست؟ماهی 3میلیون برام درامدزایی داره؟
هزینه برق شما چقدر میشه ماهانه؟ Ethereum ماین میکنید؟
یک مادربورد نهایتا 8 تا کارت گرافیک روش سوار بشه تا اونجا که من دیدم! البته بستگی به مدل مادربورد داره من تا حالا ندیدم رو یک مادربورد 19 Gpu سوارشه ،البته شما پاور رو هم در نظر بگیر برای 19 کارت گرافیک حداقل 3یا 4 تا پاور میخوای البته بستگی به میزان قدرت پاور داره چون پاور های مختلفی تو بازاره و پاور خوب هم یکی از نکات مهم برای ریگ هستش.
مادربرد جدید asus 19 کارت ساپورت میکنهاول این که کارت های 1080 ti خیلی گرون هستند و به نظرم همون RX580 استفاده کنید بهتره و در نهایت هش بیشتری هم بگیرید
شما در بهترین حالت می تونین رو یک سیستم 12 تا کارت راه اندازی کنید -مادربورد هایی هستن که 12 تا اسلات دارن و ساپورت هم می کنن
پاور هم الان یک مدل سرور هست که خودش 12 تا رو ساپورت می کنه ولی صدای خیلی زیادی داره
فکر کولر گازی هم نباشین اصلا چون هزینه برق بسیار بالا میره -2 تا پنکه با یک تهویه خوب به نظرم کافی باشه
این که چه کوینی ماین کنید بستگی به هش سیستم داره - باید الگوریتم های مختلف را تست کنید تا ببینید داخل کدوم نتیجه بهتری می گیرید
IOP به نظرت ارزش داره چنتایی بگیرم الان رو 75 میچرخهخاموش شدن اکسچنجر های چینی شاید قیمت رو بالا نیاره ولی روشن شدنشون 100 درصد قیمت رو بالا خواهد برد
قیمت برای پایان سال بالای 4500 هست احتمال زیاد
IOP به نظرت ارزش داره چنتایی بگیرم الان رو 75 میچرخه
BitCore (BTX).کسی در مورد کوین هایی که تو کیف نگهمیداریم و با روشن بودن سیستم کوین پرداخت میشه بهمون اطلاع داره؟
یک کوینی که تو Bittrex باشه.
سیستمم 24h روشنه یکم کمک خرج باشه.