دوستان من یه سیستم نسبتا قوی و اینترنت نامحدود شبانه دارم
به نظر شما کدوم کوین ارزش داره ماینش کنم ؟
فرق cpu mining و pool mining تو چیه ؟
بعضی ها فکر میکنن که یه ریگ یا دستگاه ایسیک میخری میندازی کنار و تمام ،شاید چند سال پیش اینگونه بوده ولی در حال حاضر به هیچ عنوان اینطوری نیست و صنعت ماین نیاز یه دانش و تخصص داره،نیاز به برق ارزان قیمت صنعتی داره و فاکتورهای دیگه،دقیقا مثل ترید میمونه که باید مسلط باشی مثلا بدونی چه موقعی بری سمت یه کوین دیگه برای ماین،در هر صورت کار آسونی اونطوری نیست که به نظر میرسه !این سایت رو ببینید سایت خوبی هست و مقدار هشی که دارید رو میتونید با الگوریتمی که میخواید وارد کنید و نسبت به قیمت روزکوین ها آمار خروجی رو بدست بیارید
http://whattomine.com
در ضمن کلا یا با Gpu (کارت گرافیک) یا با Cpu یکسری از کوین ها قابل ماین هستن ولی خب با cpu هش پایینی میده مگر اینکه سرورهای قوی در اختیار داشته باشید که باز اونم فکر نکنم بصرفه باشه از لحاظ اقتصادی و الان اکثر ماینرا با Gpu ماین میکنن که میان مثلا 6 تا کارت گرافیک رو سرهم میکنن که بهش همون ریگ میگن.
یک نوع دیگه هم که همون دستگاه Asic هستش که چون مدارهای این دستگاها فقط مخصوص ماین طراحی شده خروجی بالایی دارن و چون سختی شبکه بعضی کوین ها مثل بیتکوین بشدت بالا رفته عملا دیگه با Gpu و Cpu قابل ماین نیستن و فقط بوسیله دستگاه ایسیک ماین میشن،الان شرکت بیتمین ایسیک های جدیدی زده برای لایت کوین که خیلی ها بر این باور هستن که سختی شبکه لایت کوین هم بشدت بالا میره با این ایسیک های جدید.
و اینکه تقریبا سه ماه دیگه ریوارد بلاک های اتریوم کلاسیک کم میشه و گزینه خوبی به نظرم همرا با Decred برای ماین (نظر شخصی)البته همون طور هم که شما گفتید یه سری استراتژی ها هست که میان کوین های گمنام رو ماین میکنن ونگه میدارن تا وقتی قیمتش بالا رفت رد میکنن ،به هر حال ماین کردن هم استراتژی های مختلفی داره.
الان اتریوم معضل بزرگی هستش در قضیه ماین چون وقتی متروپولیس اجرایی بشه اتریوم بیشتر میره سمت Pos و کم کم قصد تیم اتریوم هستش که Pow کلا حذف بشه و این وسط میمونه کارتهای گرافیک باد کرده و هجوم اونها بسمت کوینهای دیگه و جایگزینی که باید پیدا کنن