• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
براستی سوال اساسی اینجاست دلیل تنوع بالای سبد و صبرکم جواد چیست ؟

این عجله کردن ذاتی هستش کلا من همیشه عجله دارم
چیزی که تا امروز یادگرفتم اینه که یکی از مهمترین و اساسی ترین مقوله های این بازار صبر هست
اگر صبر نداشته باشی سود خوب رو از دست میدی و یا بدتر از اون با ضرر میفروشی !! یعنی علاوه بر اینکه سود نمیکنی , وارد ضرر هم میشی

مثال , من پنکیک سواپ وقتی 8$ رو زد و اومد پایین روی 6.6$ خریدمو چون روند نزولی بود میدونستم که باید صبر کنم
دقیقا دو روز چشم به مانیتور دوختم که بره بالا ولی لعنتی تکون نمیخورد و هی میومد پایین تا رسید به 6$ !!!!
بعد از دو روز و نیم انتظار سود که نداشت هیچ رفت تو ضرر و چارت هم روند نزولی رو نشون میداد
خلاصه چون از یه ترید دیگه سود گرفته بودم پنکیک رو با ضرر فروختم , روز بعدش صبح بیدار شدم و دیدم پنکیک 7$ دلار رو رد کرده !!!!!

دقیقا مشابه همین داستان رو یه ترید دیگه اتفاق افتاد و من دوبار , دوتا سود 10-15$ رو با ضرر عوض کردم

تا زمانی که تو ضرر نباشی صبر کردن راحت و اسونه , ولی به محض اینکه میری تو ضرر دیگه عین خوره به جونت میوفته که بفروش تا ضررت بیشتر نشده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
یه مقدار از FXS تونستم نوسان بگیرم ولی خیلی ریسکیه . حوالی 0.0003 خریدم و 0.00036 فروختم الان دوباره داره میاد پایین

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
پس اینی که میان BNB هولد میکنن برای خرید سکه ها قبل از لیست چیه ؟ SFP هم همینجوری بود
درسته ، اما فکرکنم sfp تو شبکه خود بایننس هست برای همین یک وقتایی یک سری ارز هارو اینطوری پاداش میده بابت هدل

پیش خریدی نیست

--

الان به عنوان مثال داره پیش فروش میشه این توکن sifchain

• Сan't participate: Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Burma, Burundi, Central African Republic, Congo, Cote D’Ivoire, Crimea region, Cuba, Iran, Iraq, Kosovo, Lebanon, Libya, Liberia, Macedonia, Montenegro, North Korea, Russia, Serbia, Somalia, Sudan, Syria, Ukraine, USA, Venezuela, Yemen, Zimbabwe

اسم کشورمون زیاد میبینیم تو این پیش فروش ها !!

پیش فروشی که میشه با قیمت 30 سنت هست !! رو شبکه اتریوم هم هست

اما kyc نیاز است

خوب این قطعا تا لیست بشه کامل تو صرافی های غیر متمرکز و متمرکز .. قیمت بیشتر ازاین خواهد شد

ریسک خرید اینها سرجاش هست

ولی سود اصلی کسانی میکنن که پیش خرید میکنن با اتریوم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چیزی که تا امروز یادگرفتم اینه که یکی از مهمترین و اساسی ترین مقوله های این بازار صبر هست
اگر صبر نداشته باشی سود خوب رو از دست میدی و یا بدتر از اون با ضرر میفروشی !! یعنی علاوه بر اینکه سود نمیکنی , وارد ضرر هم میشی

مثال , من پنکیک سواپ وقتی 8$ رو زد و اومد پایین روی 6.6$ خریدمو چون روند نزولی بود میدونستم که باید صبر کنم
دقیقا دو روز چشم به مانیتور دوختم که بره بالا ولی لعنتی تکون نمیخورد و هی میومد پایین تا رسید به 6$ !!!!
بعد از دو روز و نیم انتظار سود که نداشت هیچ رفت تو ضرر و چارت هم روند نزولی رو نشون میداد
خلاصه چون از یه ترید دیگه سود گرفته بودم پنکیک رو با ضرر فروختم , روز بعدش صبح بیدار شدم و دیدم پنکیک 7$ دلار رو رد کرده !!!!!

دقیقا مشابه همین داستان رو یه ترید دیگه اتفاق افتاد و من دوبار , دوتا سود 10-15$ رو با ضرر عوض کردم

تا زمانی که تو ضرر نباشی صبر کردن راحت و اسونه , ولی به محض اینکه میری تو ضرر دیگه عین خوره به جونت میوفته که بفروش تا ضررت بیشتر نشده

رمز موفقیت صبر هستش که اونم من ندارم

8797796464.JPG

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
رمز موفقیت صبر هستش که اونم من ندارم
من خودم مشکلی با صبر ندارم منتها وقتی میره تو ضرر اونجا دیگه ترس از دست دادن سرمایه صبر کردن رو خیلی سخت میکنه

روی همون دوتا تریدی که گفتم 40$ سود رو با 25$ ضرر عوض کردم !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من خودم مشکلی با صبر ندارم منتها وقتی میره تو ضرر اونجا دیگه ترس از دست دادن سرمایه صبر کردن رو خیلی سخت میکنه
من بیشتر کوین هام رو توی نوسان گیری از دست دادم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

واقعا اینجور پروژه ها رو چطور میشه پیدا کرد ؟ اکتبر 0.06$ بوده , الان 3$ و قطعا فردا تو بایننس لیست بشه میره روی 5$

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

واقعا اینجور پروژه ها رو چطور میشه پیدا کرد ؟ اکتبر 0.06$ بوده , الان 3$ و قطعا فردا تو بایننس لیست بشه میره روی 5$

بی ان ابی 8 دلاری میگرفتی

الان راحت هم هدل میکردی و هم تو پروژه های بایننس شرکت میکردی :-دی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بی ان ابی 8 دلاری میگرفتی

الان راحت هم هدل میکردی و هم تو پروژه های بایننس شرکت میکردی :-دی
بی ان بی 8 دلاری که صحبت یکسال قبله !
25r30wi.gif

Try

Registered User
لایک‌ها
466
این صرافی کریپتولند از 24 ساعت بیست ساعتش قطعه داستان چیه با پول مردم کاسبی میکنند؟
شما کجا خرید و فروش میکنی؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
این صرافی کریپتولند از 24 ساعت بیست ساعتش قطعه داستان چیه با پول مردم کاسبی میکنند؟
شما کجا خرید و فروش میکنی؟
کلاه بردارن اینا ، دوری کن از اینها

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
یه مقدار از FXS تونستم نوسان بگیرم ولی خیلی ریسکیه . حوالی 0.0003 خریدم و 0.00036 فروختم الان دوباره داره میاد پایین

حوالی 0.00029 دوباره خریدم ولی تا 0.00025 هم پایین اومد ! بالاخره با خون دل خوردن و مقاومت بسیار سخت روی 0.00032 با سود فروختم ! ولی دیگه از این غلطا نمیکنم
283.gif

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
حوالی 0.00029 دوباره خریدم ولی تا 0.00025 هم پایین اومد ! بالاخره با خون دل خوردن و مقاومت بسیار سخت روی 0.00032 با سود فروختم ! ولی دیگه از این غلطا نمیکنم
283.gif
منم همون اول یه مقدار خریدم بعد از چند دقیقه دیدم زیاد ظرفیت بالا رفتن نداره فعلا همون قیمت فروختم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
منم همون اول یه مقدار خریدم بعد از چند دقیقه دیدم زیاد ظرفیت بالا رفتن نداره فعلا همون قیمت فروختم.

یکم ریسکیه ولی تجربه ثابت کرده سود تو همین توکن ها و کوین های تازه لیست شده است
احتمالش هست دوباره بیاد زیر 0.00028

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
به نظرتون دش زودتر میرسه به 500دلار یا BNB؟ :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تو بازار صعودی اگر هدل دارید میکنید بهترین کار وام گرفتم از بایننس

سه ماهه 70دلار بابت هزار دلار سود میدید

تو این بازار هفته ای 30درصد سود میگیرید :-دی

شش هزار تا برج یک میلادی گرفتم .نزدیک 20هزارتایی ازش تا اینجا در اومده ..

نزدیک 300دلار کلا باید بدم بابت سود لون :-دی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلبریتی ها اومدن گفتن پول گرفتیم تبلیغ کردیم ..

سان گفته پولی به کسی برای تبلیغ ترون نداده :-دی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سلبریتی ها اومدن گفتن پول گرفتیم تبلیغ کردیم ..

سان گفته پولی به کسی برای تبلیغ ترون نداده :-دی

آره جون عمش پول نداره به جاش ترون داده حتما :p
اون لیندزی لوهان که به پول گرفتن مشهوره اصلا حداقل به چهارتا آدم حسابی پول میداد.

بالا