وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
خوشبحالت
من که امیدم به این بازار هستش
اگه یخورده دووم بیاره همه رو نقد میکنم فقط dot نگه میدارم
تفاوتش با بقیه چیه دات ؟! چه اتفاقی قراره بیفته براش؟!
خوشبحالت
من که امیدم به این بازار هستش
اگه یخورده دووم بیاره همه رو نقد میکنم فقط dot نگه میدارم
بنظرم قیمتش نسبت به رفقاش هنوز پایینه و جای کار زیادی دارهتفاوتش با بقیه چیه دات ؟! چه اتفاقی قراره بیفته براش؟!
دو روز پیش یه مقایسه دیدم از حرکت بیتکوین که با سال 2017 مقایسه کرده بود حرکت بیتکوین رو نشون میداد بیتکوین میانه راهه و هنوز راه داره با سقوطش
کسی اون مقایسه رو داره من هر کاری کردم نتونستم پیداش کنم یادم نیست تلگرام بود یا اینستاگرام
والا دست منم به خرید نمیره هی احساس میکنم یه دفعه بیت بریزه همرو بکشه با خودش پایین
این حسو شما هم دارید ؟
BNB به نظرتون قبل از اینکه بره بالای 200 اصلاح شدید هم داره ؟
بنظرم قیمتش نسبت به رفقاش هنوز پایینه و جای کار زیادی داره
بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین
من دیروز هفتاد درصد نقد شدم و واقعا یک روزه دارم نفس راحت میکشمforum.persiantools.com
این؟
twt هایی ک گفتم نگه داشتی یا نهچیزی که تا امروز یادگرفتم اینه که یکی از مهمترین و اساسی ترین مقوله های این بازار صبر هست
اگر صبر نداشته باشی سود خوب رو از دست میدی و یا بدتر از اون با ضرر میفروشی !! یعنی علاوه بر اینکه سود نمیکنی , وارد ضرر هم میشی
مثال , من پنکیک سواپ وقتی 8$ رو زد و اومد پایین روی 6.6$ خریدمو چون روند نزولی بود میدونستم که باید صبر کنم
دقیقا دو روز چشم به مانیتور دوختم که بره بالا ولی لعنتی تکون نمیخورد و هی میومد پایین تا رسید به 6$ !!!!
بعد از دو روز و نیم انتظار سود که نداشت هیچ رفت تو ضرر و چارت هم روند نزولی رو نشون میداد
خلاصه چون از یه ترید دیگه سود گرفته بودم پنکیک رو با ضرر فروختم , روز بعدش صبح بیدار شدم و دیدم پنکیک 7$ دلار رو رد کرده !!!!!
دقیقا مشابه همین داستان رو یه ترید دیگه اتفاق افتاد و من دوبار , دوتا سود 10-15$ رو با ضرر عوض کردم
تا زمانی که تو ضرر نباشی صبر کردن راحت و اسونه , ولی به محض اینکه میری تو ضرر دیگه عین خوره به جونت میوفته که بفروش تا ضررت بیشتر نشده
ما با فبلت 6.8 اینچی زیر پتو ترید وَکنیم جگر :-دیدوستان اینجا کسی مانیتور اولترا واید داره که ترید کنه ؟
اگر دارید چند تا سوال دارم
جواد جان حتما twt هولد کن واقعا میترکونه من خودم حسابییی خریدم
لایت کوین هم بودیه سوال . ده سال پیش که تازه بیت کوین وارد بازار شده بود . تقریبا چندتا آلت کوین تو بازار بود ؟ اصلا آلت کوینی وجود داشت
جواد جان حتما twt هولد کن واقعا میترکونه من خودم حسابییی خریدم
اگر بر پایه bep20 زده باشی bnb باید داشته باشیتحلیلی روش داری ؟ 237 تا الان گرفتم
100 تاهم از airdrop توی کیف پول trust wallet دارم منتهی نمیدونم چطوری باید منتقلش کنم به بایننس
یه سوال . ده سال پیش که تازه بیت کوین وارد بازار شده بود . تقریبا چندتا آلت کوین تو بازار بود ؟ اصلا آلت کوینی وجود داشت
دوساان شما چطور به ریال تبدیل میکنید تروخدا بگید کدوم صرافی ایرانی از همه قابل اطمینان تره ؟اگر بر پایه bep20 زده باشی bnb باید داشته باشی
اگر بر پایه bep2 زده باشی binance smart chain
تحلیل هم تراست الان بیشترین دانلود داخل مارکت داره میشه گفت بهترین ولته
و اینککه صاحبش بایننسه مطمین باش 2.5دلار هم میبینه دقیق مثل کیک ولی کیک یک چهارم این توکن داره.
من 500 میلیون ازش داشتم 300 میلیونشو فروختم متاسفانه که برای ملک لازمش دارم ولی نیاز نداری بزار بمونه