دوساان شما چطور به ریال تبدیل میکنید تروخدا بگید کدوم صرافی ایرانی از همه قابل اطمینان تره ؟
کریپلند دو میلیون تومن زدم واریز کنه زیرش زاییده
از hdpay و paywm تتریوم میخریم
من که توی باننس ترید میکنم
دوساان شما چطور به ریال تبدیل میکنید تروخدا بگید کدوم صرافی ایرانی از همه قابل اطمینان تره ؟
کریپلند دو میلیون تومن زدم واریز کنه زیرش زاییده
من دوسری TWT گرفتم , یه سری برای هولد بلند مدت , یه سری برای تریدtwt هایی ک گفتم نگه داشتی یا نه
فکر کنم برعکس گفتی , BEP2 واسه BNB هست و BEP20 برای smart chainاگر بر پایه bep20 زده باشی bnb باید داشته باشی
اگر بر پایه bep2 زده باشی binance smart chain
Introducing DODO (DODO) on Binance Launchpool! Farm DODO By Staking BNB, BETH & BUSD Tokens | Binance Support
Fellow Binancians, Binance is excited to announce the 17th project on Binance Launchpool - DODO (DODO) , an open, accessible, capital-efficient decentralized exchange platform. Users will be able ...www.binance.com
واقعا اینجور پروژه ها رو چطور میشه پیدا کرد ؟ اکتبر 0.06$ بوده , الان 3$ و قطعا فردا تو بایننس لیست بشه میره روی 5$
جواد جان دلیل رو هم بگو :دیمن تقریبا همه رو به دلار تبدیل کردم و فقط BNB نگه داشتم و دلار
گوش شیطون کر به مقدار پول مورد نیاز برای خرید خونه رسیدمجواد جان دلیل رو هم بگو :دی
بایننس فیلتره اگه با pc بری قطع بشه فیلشکن موشکولی پیش نمیادعاغا اینا چیه تو لیست بایننس مثلا bnbup یا yfidown یعنی به ازای بالا پایین رفتنشون سود کنیم ؟
پ ن پ یه ساعته تو بایننس دارم دور میزنم با IP ایران چیزشکن قط شده بود خوب شد لاگین نکرده بودما
خدا رو شکر امیدوارم همیشه شاد و خرم باشیگوش شیطون کر به مقدار پول مورد نیاز برای خرید خونه رسیدم
اگه خدا نخواد با فقر امتحانمون کنه
پ ن پ یه ساعته تو بایننس دارم دور میزنم با IP ایران چیزشکن قط شده بود خوب شد لاگین نکرده بودما
بعضی وقتا وقتی فیلترشکن قطع میشه تا مدتی آی پی تغییر نمیکنه , پروتون همین حالت رو داره البته برای چند دقیقهپ ن پ یه ساعته تو بایننس دارم دور میزنم با IP ایران چیزشکن قط شده بود خوب شد لاگین نکرده بودما
عههههه داداش اینجام بگو ما تازه واردا از این چیزا بلد نیستیم چینگ پینگ دیگه کیهچانگ پنگ دیشب مصاحبه داشت گفتم صبح که بلند بشم قیمت BNB سر به فلک کشیده ها اما تو حسابم پولی واسه خرید نداشتم دیگه
عههههه داداش اینجام بگو ما تازه واردا از این چیزا بلد نیستیم چینگ پینگ دیگه کیه
یه خرید BNB روی 230$ و یه خرید DODO روی 4$ گذاشتم
برای داییم 1000 تا TWT خریدم
به نظرت TWT تا کجا میتونه بالا بره ؟ چند جا صحبت از 2.5 دلار دیدم ! من خودم رو 1 سنت خریدم !:دی