طبق تکنیکال تا 470 راه دارهچهل روز پیش بی ان بی رو تو نوبیتکس خریده بودم 1090 الآن شده شش برابر
یعنی 110 تومن من الآن میتونست بشه 800 تومن که اون دوج لامصب ازم گرفتم
چه تجربه هایی که ما بدست نیاوردیم تو عمرمون
اما ایشالله از این به بعد اگر اتفاق خاصی تو دنیا نیوفته میشه پیشرفت کرد اما پول میخواد
راستی دش رو رو 277 امروز صبح خرید زدم اولین باره بجای پایین کشیدن بالا رفته خودم تعجب کردم (از بدشانس بودن ما)
بفروشم پایین اومد باز بخرم یا نگه دارم ؟ تا چقدر به نظرتون بالا میره ؟
حدود 4 تا ازش دارم
مشاهده پیوست 1224705
وقتی بالاخره بعد از یکی دو هفته صبر کردن خسته میشم و میفروشمش :| باورم نمیشه به 5 دقیقه بعد از فروختن من هم نکشید که اکانتش توئیت زد و کشید بالا.
دقیقا !!هر خرید و فروشی از جانب به قول بورسیها حقیقی در صرافیها براش برنامه دارن این از بد شانسی یا خوش شانسی شما نیست, بیشتر اردرها حتی در بایننس فیک و توسط باتها کنترل میشه نهایت سود صرافی باید ببره بیخود نیست چلغوزی مثل ژائو ظرف کمتر از چند سال راه 1000 ساله رو با یک وبسایت طی میکنه فقط از جیب من و شما وگرنه نوآوری و هیچی جز کپی محصولی که وجود داشته نداشته
بارها شده حتی با تکنیکال درست وارد یک ارزی شدی اما به محض ورود شما از فرداش کله شده اینو از بد شانسی ندونید همون زمانی که شما و قبلش یک عده وارد شدن نوبت به صرافی میرسه تا با خسته کردن همون عده ای که وارد شدن ارز از دستشون بکشه بیرون حالا این وسط اون شخصی که با تکنیکال درست وارد شده باید بر صرافی غلبه کنه و بزاره تو کاسش چون بالاخره برای به دام انداختن یک عده جدید مجبوره ارز مورد نظر بکشه بالا
همین الان توی باینسس پروژه هایی تو لیست هستن که تیم پروژه هیچ آپدیت جدیدی چندین ماه ارائه نداده و کلا تعطیل و احتمالا چند ماه دیگه هم از بایننس حذف میشن مثل بقیه ای که حذف شدن اما تا جاییکه برای بایننس سود داره دائم بالا و پایینشون میکنه تا حداکثر منفت ببره
وسط تمام این سودها که یک عده میبرن یک عده چند برابری مالشون از دست میدن سعی کنید جزء این عده نباشید
مشاهده پیوست 1224705
وقتی بالاخره بعد از یکی دو هفته صبر کردن خسته میشم و میفروشمش :| باورم نمیشه به 5 دقیقه بعد از فروختن من هم نکشید که اکانتش توئیت زد و کشید بالا.
آخه چند بار این مدت پیش اومده واسم، چون سرمایه ام زیاد نبود مجبور بودم هی روی ارزهای مختلف جا به جا بشم، بعد مثلا اگر چند ساعت و چند روز طول میکشید اشکالی نداشت اما چند بار به چند دقیقه هم نکشیده و بعد از فروش کشیده بالا! خیلی سوزوندنم واقعا این چیزا.هر خرید و فروشی از جانب به قول بورسیها حقیقی در صرافیها براش برنامه دارن این از بد شانسی یا خوش شانسی شما نیست, بیشتر اردرها حتی در بایننس فیک و توسط باتها کنترل میشه نهایت سود صرافی باید ببره بیخود نیست چلغوزی مثل ژائو ظرف کمتر از چند سال راه 1000 ساله رو با یک وبسایت طی میکنه فقط از جیب من و شما وگرنه نوآوری و هیچی جز کپی محصولی که وجود داشته نداشته
بارها شده حتی با تکنیکال درست وارد یک ارزی شدی اما به محض ورود شما از فرداش کله شده اینو از بد شانسی ندونید همون زمانی که شما و قبلش یک عده وارد شدن نوبت به صرافی میرسه تا با خسته کردن همون عده ای که وارد شدن ارز از دستشون بکشه بیرون حالا این وسط اون شخصی که با تکنیکال درست وارد شده باید بر صرافی غلبه کنه و بزاره تو کاسش چون بالاخره برای به دام انداختن یک عده جدید مجبوره ارز مورد نظر بکشه بالا
همین الان توی باینسس پروژه هایی تو لیست هستن که تیم پروژه هیچ آپدیت جدیدی چندین ماه ارائه نداده و کلا تعطیل و احتمالا چند ماه دیگه هم از بایننس حذف میشن مثل بقیه ای که حذف شدن اما تا جاییکه برای بایننس سود داره دائم بالا و پایینشون میکنه تا حداکثر منفت ببره
وسط تمام این سودها که یک عده میبرن یک عده چند برابری مالشون از دست میدن سعی کنید جزء این عده نباشید
وای داداش این ip که باهاش میرم بایننس بلک لیسته خطریه اکانت عوض کنم الان ؟قبل ورود حتما با یکی دو تا سایت چک کن DNS و IP یکی باشن بعضی وقتا DNS رو ممکنه یه کشور دیگه بندازه
Find and check IP address
What's my IP address, how to find and check my IP address. Two versions of anonymity check: light and extendedwhoer.net
SRMچه کوینی هستش
وای داداش این ip که باهاش میرم بایننس بلک لیسته خطریه اکانت عوض کنم الان ؟
مشاهده پیوست 1224710
دوتا دیگه هم دارم بلک لیست نیستن ولی ip و dns با هم فرق دارن مثلا ip فرانسه dns انگلیس
مشاهده پیوست 1224711
SRM
دیگه اینجا همه میدونن من خیلی وقته اینو دنبال میکنم چند دفعه هم فروختم دوباره خریدمش، تقریبا از 2.3 باهاش بودم ولی لعنتی دیگه خستم کرد.
ایردراپ کوسموس شرکت کردیم بهمون توکن اوسموس داد lol
Osmosis - The Cosmos Interchain AMM
Osmosis is the first IBC-native Cosmos interchain AMMairdrop.osmosis.zone
جهت شرکت
اره ، همینطور استک کرده باشیباید ATOM داشته باشیم؟
الان نورد چک کردم dns نداره نوشته N/A مشکلی نیس ؟ بلک لیست هم نیست ولی بزنی گوگل کپچا میاره ولی مال خودم کپچا نمیارهاره بهتره عوض کنی که کشورا یکی بشن و توی بلک لیست نباشه ، البته بلک لیست مربوط به اسپمرا هستش و برای بایننس مشکلی نداره ولی توی حل کردن کپچاها به مشکل میخوری
الان نورد چک کردم dns نداره نوشته N/A مشکلی نیس ؟ بلک لیست هم نیست ولی بزنی گوگل کپچا میاره ولی مال خودم کپچا نمیاره
نورد یکمم ای پی رو تغیرر میده این چی مشکلی نداره؟ مثلا 192.212.160 دفعه بعدی میشه 192.211.222
ژائو عقده ای بعید نیست اتریوم پشت سر بزاره بیت کوینم روش نمیشه و گرنه چند روز دیگه ادعای ناکاماتو شدن پیدا میکنه. خرید cmc برای این بود که هر کاری دلش خواست با قیمتها انجام بده