تحلیلت در مورد Dot چیهژائو عقده ای بعید نیست اتریوم پشت سر بزاره بیت کوینم روش نمیشه و گرنه چند روز دیگه ادعای ناکاماتو شدن پیدا میکنه. خرید cmc برای این بود که هر کاری دلش خواست با قیمتها انجام بده
تحلیلت در مورد Dot چیهژائو عقده ای بعید نیست اتریوم پشت سر بزاره بیت کوینم روش نمیشه و گرنه چند روز دیگه ادعای ناکاماتو شدن پیدا میکنه. خرید cmc برای این بود که هر کاری دلش خواست با قیمتها انجام بده
نهایت تا 42 من اصلا علاقه ای به سوار شدن روی اسبهای چاق ندارم کره اسب حال میکنمتحلیلت در مورد Dot چیه
از دوستان کسی از ایردراپ بیت کوین بلک اطلاع داره؟
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
این مگه هنوز ایردراپ داره ؟ یه سال پیش تقریبا ایردراپ داشت اگر درست یادم مونده باشه حدود 36000 تا کوین میداد . یادمه دو سه ماهه ایردراپش تموم شد عجیبه تا الان ادامه داده !
Oops میدهسایت کوینکس برای من باز نمی شه یا برای شما هم همینطوره ؟CoinEx - The Global Digital Coin Exchange
CoinEx - The Global Digital Coin Exchange. Supports BTC, LTC, ETH, XRP etc and more trading pairs. High-speed matching engine. Full-dimension Protection. 100% Reserves. Fast Deposit & Withdrawal. Asset and trading security guaranteed.www.coinex.com
داشتم کوینامو تبدیل می کردم به bnb که همون موقع سایت قطع شد . اون موقع ۲۹۷ بود هنوز نیم ساعت نشده شد ۳۳۸ دلار . اینم شانسه مایهOops میده
همیشه میخوای ببینی سرور سایت مشکل داره یا شما دسترسی نداری یک اسکرین بگیر اوضاع میاد دستت
Site-Shot - Capture a Website screenshot via API
Site-Shot: Online webpage screenshot service that takes a full page snapshot. The simplest way to take a full page screenshot, we support up to 20000 pixelswww.site-shot.com
میشه چنتا کره اسب سر حال معرفی کنیدنهایت تا 42 من اصلا علاقه ای به سوار شدن روی اسبهای چاق ندارم کره اسب حال میکنم
آره الانم هست.ارزش داره الانم؟
اینجاس که یارو میگه آخ قلبــــم
دوشنبه خونین چی چیس ببخشید ما زیاد سوال موال میپرسیمآیا بازهم دوشنبه خونین داریم
از دوستان کسی از ایردراپ بیت کوین بلک اطلاع داره؟
این مگه هنوز ایردراپ داره ؟ یه سال پیش تقریبا ایردراپ داشت اگر درست یادم مونده باشه حدود 36000 تا کوین میداد . یادمه دو سه ماهه ایردراپش تموم شد عجیبه تا الان ادامه داده !
تا اونجا که من میدونم ایردراپ فعلی که فعال هست مربوط به زیرمجوعه گیری هست و همینطوری تعلق نمیگرهالان نگاه کردم 3600 تا میده فقط یه ثبت نام ساده است نهایت اینه که به جایی نمیرسه
من سال پیش زیاد زدم وقتم رو هم زیادی گرفت فکر میکردم پروژه خوبی بشه ولی از قرار معلوم یه ساله هنوز به جایی نرسیده ! اون موقع میگفتن تا چند ماه دیگه تو یه صرافی لیست میشن ! ایردراپ همینه فقط باید صبر کرد ممکنه یکی ــــشون بگیره
درست میشه سرورشون ترکیده دوباره.یه تسویه حساب از بایننس زدم الان بخش والتش لود نمیشه
اره اومد فروختم به paywmدرست میشه سرورشون ترکیده دوباره.
توی اصطبل دارم میگردم شاید کره ای به دنیا بیاد همین اسبهای چاقم شاید چند ماه دیگه لاغر بشن دوباره سوارشون شیممیشه چنتا کره اسب سر حال معرفی کنید