• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
میخوام ارزهام را همگی به کیف پول تراست والت انتقال بدم . با توجه به اینکه این کیف پول مربوط به بایننس هست ایا باید با قندشکن وارد شد یا با ای پی ایران مشکلی نداره ؟
مشکلی نداره فقط ممکن موجودی بدون قندشکن درست نشون نده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
درست شد.
بعد به ایلان ماسک بدبخت بگید شارلاتان، اگه این کارا شارلاتان بازی نیست پس چیه؟

الان والت لود نمیشه , فردا خود بایننس بالا نمیاد , فلنگ می بنده در میره
25r30wi.gif

یعنی داشتم با دمپایی راه میافتادم سمت جزیره مالت

bnb ها رو روی 327 نقد کردم البته یه مقداری کوچیکی هنوز گذاشتم برای 344 و 365 سفارش گذاشتم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یعنی داشتم با دمپایی راه میافتادم سمت جزیره مالت

bnb ها رو روی 327 نقد کردم البته یه مقداری کوچیکی هنوز گذاشتم برای 344 و 365 سفارش گذاشتم
من گفتم بعد از این گند دوباره بایننس ملت میرن میفروشن اما باز داره میره بالا لعنتی!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من گفتم بعد از این گند دوباره بایننس ملت میرن میفروشن اما باز داره میره بالا لعنتی!

به قول دوستمون pool خدا رو چه دیدی شاید جای اتریوم رو گرفت

بنظر من هم میتونه با یکم کار و حمایتی که از طرف بایننس روش هست جای اتریوم رو بگیره

شاید رفت روی 1000 دلار

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تو یک خط قابل خلاصه شدن هست؟

دستکاری بازار :: فقط قسمت پامپ و دامپ بخون

خلاصه اش

کسی که سهام زیادی از شرکت تهیه میکنه، بدون هیچ اطلاعات مشروع‌اقدام به تبلیغ و درواقع پروموت کردن میکنه ( مصداقی : پروموت سهام دوج هیچ فاندایی نداره )

پس از پامپ خالی میکنه اون سهام دامپ میشه ... معمولا هم پولدارها رو شرکت ها و سهام های کوچک مانور میدن ، دستشون باز تر هست

حالا بورسی هایی که وارد کریپتو شدن ، موضع گرفتن

تو بورس وارن بافت خداشون بوده

حالا شده ایلان ماسک !! کافیه بگی دوج یک سهام بی ارزش هست

میگن از ایلان بیشتر میفهمی داره تبلیغش میکنه، مطمعن باش میشه ۱ دلار :-دی

فایل های ضمیمه

• 203155CA-C9FA-4AC9-B26D-F9C4FE3D2480.jpeg
    203155CA-C9FA-4AC9-B26D-F9C4FE3D2480.jpeg
    82.4 KB · نمایش ها: 23

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
سلام خدمت همگی....

دوستان بنده چند وقت تو کار‌ ماین هستم و برای انتقال آن یک کیف پول نرم افزاری تعریف کردم

الان میخوام شروع به ترید و چندتا کوین برای دراز مدت خریداری کنم و تصمیم گرفتم اول یک کیف پول سخت افزاری برای خودم تهیه کنم

از دوستانی که اطلاعات از کیف پول سخت افزاری دارند ممنون میشم از تجربیاتشون برای بنده بگن

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
ژائو مالک بایننس در یک اطلاعیه ای نوشت: بایننس در حال بروزرسانی هستش

دوستان یکی از علت های اصلی رشد BNB

بایننس برای اینکه ارز های خودش رشد خوبی کنن پاداش توکن DODO را گذاشته که مردم بیان برای ۱۴ روز پولاشون و تبدیل کنن به اون ارز هایی که بایننس میخواد که اولیش BNB هست.
پس بدونید رشد میکنه
چون حجم بالایی میرن سمت این ارزها

فایل های ضمیمه

• IMG_20210220_104810_127.jpg
    IMG_20210220_104810_127.jpg
    49.1 KB · نمایش ها: 9

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
BNB/USD
Binance Coin (BNB) is witnessing a vertical rally, after having risen sharply in the past few days. The RSI has risen above 94, which suggests the up-move is extremely overbought in the short-term.

de6a8156-e74a-4d58-b837-f5de5081b510.png
BNB/USDT daily chart. Source: TradingView
When traders fear missing a rally, they continue to buy at every higher level. Usually, such a rally ends with a blow-off top after the last bull has purchased. When the price starts to turn down, the momentum traders are the first to jump off the ship and that deepens the correction.

The long wick on today’s candlestick suggests traders are booking profits at higher levels. If the price dips below the 38.2% Fibonacci retracement level at $260.5707, it will suggest the bulls are not buying the dips anymore. That could pull the price down to the 61.8% retracement level at $206.1262.

A break below this support could lead to panic selling from short-term traders. The pair may then complete a 100% retracement of the entire rally, resulting in a drop to $118. Conversely, if the bulls push the price above $348.6969, a move to $400 is possible.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام خدمت همگی....

دوستان بنده چند وقت تو کار‌ ماین هستم و برای انتقال آن یک کیف پول نرم افزاری تعریف کردم

الان میخوام شروع به ترید و چندتا کوین برای دراز مدت خریداری کنم و تصمیم گرفتم اول یک کیف پول سخت افزاری برای خودم تهیه کنم

از دوستانی که اطلاعات از کیف پول سخت افزاری دارند ممنون میشم از تجربیاتشون برای بنده بگن
سلام
علی جان این لینک رو ببین خودم دارمش به نظرم یه کیف خوش قیمت با برند خوب هست

ضمن اینکه اگر میخوای ترید کنی که باید پول تو خود صرافی نگه داری چون برای ارسال ارز به کیف و باز ارسال از کیف به صرافی کارمزد یا به اصطلاح فی زیادی باید پرداخت کنی (البته اگر بخوای تکرار کنی)
به نظر من فقط مقداری که میخوای اصلا بهش دست نزنی رو انتقال بده تو کیف
راستی قبل از خرید هر کیف سخت افزاری به تعداد ارزی که اون کیف ساپورت میکنه دقت کن

T R A N C E

Registered User
لایک‌ها
548
سلام
علی جان این لینک رو ببین خودم دارمش به نظرم یه کیف خوش قیمت با برند خوب هست

ضمن اینکه اگر میخوای ترید کنی که باید پول تو خود صرافی نگه داری چون برای ارسال ارز به کیف و باز ارسال از کیف به صرافی کارمزد یا به اصطلاح فی زیادی باید پرداخت کنی (البته اگر بخوای تکرار کنی)
به نظر من فقط مقداری که میخوای اصلا بهش دست نزنی رو انتقال بده تو کیف
راستی قبل از خرید هر کیف سخت افزاری به تعداد ارزی که اون کیف ساپورت میکنه دقت کن

سلام مهدی جان

اتفاقا این کیفو قبلا بررسی کردم، از لحاظ کارای خوبه؟ با کیف های هم قیمت خودش چطوره؟

بله یک سری ارز میخوام بگیرم بزارم داخلش و دست بهش نزنم

یه سوال دیگ اینکه تعرفه کارمزد برای جابه جایی کوین بین کیف سخت افزاری با نرم افزاری فرق میکنه؟ چون شنیدم میگن فی سخت افزاری خیلی کم تر هستش

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام مهدی جان

اتفاقا این کیفو قبلا بررسی کردم، از لحاظ کارای خوبه؟ با کیف های هم قیمت خودش چطوره؟

بله یک سری ارز میخوام بگیرم بزارم داخلش و دست بهش نزنم

یه سوال دیگ اینکه تعرفه کارمزد برای جابه جایی کوین بین کیف سخت افزاری با نرم افزاری فرق میکنه؟ چون شنیدم میگن فی سخت افزاری خیلی کم تر هستش
من تو بررسی هام به این کیف رسیدم از لحاظر کیفیت و قیمت
هر کیفی چه نرم افزاری چه سخت افزاری فی خودش رو داره در این مورد که کدوم کمتر یا بیشتر داره باید از کسی که اون کیف رو داره بپرسی
البته برای هولد اصلا مهم نیست چون یکبار فی میدی

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بالا