pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
جایگاه سوم بخواد حفظ کنه زیر 240 نباید بیادبعد اینکه سقف زد
rsi زیر 70.. تا 120-30بیاد خوبه :-دی
جایگاه سوم بخواد حفظ کنه زیر 240 نباید بیادبعد اینکه سقف زد
rsi زیر 70.. تا 120-30بیاد خوبه :-دی
با این قیمت خیر, دوج کوین به باد بنده آویزون ایلان ماسک این همه ارز خوب که حداقل کارایی و برنامه دارندوستان اینده دوج کوین رو چطور میبینین ارزش داره بخرم ؟
lolدوستان اینده دوج کوین رو چطور میبینین ارزش دارم بخرم ؟
دوستان اینده دوج کوین رو چطور میبینین ارزش دارم بخرم ؟
پیشنهاد شما چیه؟با این قیمت خیر, دوج کوین به باد بنده آویزون ایلان ماسک این همه ارز خوب که حداقل کارایی و برنامه دارن
اینجوری که آدم پیر میشه حداقل سبزه بکار سریع رشد کنهپولت رو بده من برات بکارم درخت پول در بیاد
lol
تو این تاپیک ملت بیتکوین رو هم بنده نیستن، دوج رو که اصلا حساب نمیکنن.
والا بخدا با این قیمتا آدم به فردای بازار کریپتو اعتماد ندارهlol
تو این تاپیک ملت بیتکوین رو هم بنده نیستن، دوج رو که اصلا حساب نمیکنن.
فردای هیچی قابل اعتماد نیستوالا بخدا با این قیمتا آدم به فردای بازار کریپتو اعتماد نداره
BNB تو 24 ساعت 100 دلار دامپ شد اگه 330 میخریدم الان سرمو میزدم تو دیوار ولی خوبیش اینه کسی بخواد بخره الان میتونه 230 بخرهفردای هیچی قابل اعتماد نیست
بیت سوپرایز میکنه تا 46 بیاد ؟!فردای هیچی قابل اعتماد نیست
چی شد ماسک خالی کرد ؟خب دوستان بول مارکت امسال هم تموم شد میتونید برید به کار و زندگیتون برسید.
در نزول چند نعمت است که در صعود نیست عمام رهخب دوستان بول مارکت امسال هم تموم شد میتونید برید به کار و زندگیتون برسید.
ما خواستار bnb پنج دلاری و بیت کوین 1 دلاری هستیمبیت سوپرایز میکنه تا 46 بیاد ؟!
سلطان فقط پامپ میکنهچی شد ماسک خالی کرد ؟
من که آدم نمیشم هر دفعه میگم واسه دامپ بعدی پول میذارم کنار اما باز طبق معمول موجودیم تترم صفره!در نزول چند نعمت است که در صعود نیست عمام ره
من موجودی دارم ولی 220 BNB میخواستم چرا ترمز نداشت لاگین کنمسلطان فقط پامپ میکنه
من که آدم نمیشم هر دفعه میگم واسه دامپ بعدی پول میذارم کنار اما باز طبق معمول موجودیم تترم صفره!