وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
سگ تو شانس BNB اوردر زدم 220 نرسید ترمزم نداشت الان 245ـه
کندل 4ساعته بسته شه ببینیم ...
سگ تو شانس BNB اوردر زدم 220 نرسید ترمزم نداشت الان 245ـه
ای وال نامرد یه 10 دقیقه طولش میدادیاین ریزش ها مربوط به وال که به سرعت هم قیمت برمیگرده چون میخواد بده بره فروش زیر قیمت میزنه یکهو میریزه
مشاهده پیوست 1224998
10 دقیقه توی کرپیتو که عمرش زیر 15 ساله میشه سال نوریای وال نامرد یه 10 دقیقه طولش میدادی
من دیروز یکم ازش خریدم..ظاهرا توکن سوزی هم داره که میتونه رشدش بدهماشالا پاندی یکی دو تا 50 درصد و یه 80-90 درصد داده توی همین 1-2 هفته. امروزم که تا الان 50 درصد مثبته.
از قدیم میگن زمینی رو بخر که دوروبرش آباد نیست که با آباد شدنش دوروبرش قیمتش رو ببره بالاسلام بر شما عزیزان دل
من یه مقدار سرمایه دارم برای حداقل 12 ماه دیگه نیازی بهش ندارم میخوام سرمایه گذاری کنم نظر خودم نصف روی اتر و نصف روی بیت هستش میشه راهنمایی کنید چطور سرمایه گذاری کنم که موفق باشه
در مورد این گپی که الان برای بیت درست شده و بدون اصلاحات داره بالا میره ایا اتفاق بورس ایران براش نمی افته ؟
الان شما کدوم کوین ها رو پیشنهاد میدید ؟؟از قدیم میگن زمینی رو بخر که دوروبرش آباد نیست که با آباد شدنش دوروبرش قیمتش رو ببره بالا
شما میخوای بیت کوینی رو بخری که شاید بعد از این همه سعود یه اصلاح کامل بکنه یا اتری که یه سقف جدید قیمتی زده ؟
من باشم ارزی میخرم که رشد نکرده باشه یعنی قابلیت رشد زیادی داشته باشه
نه اینکه این دوتایی که گفتی رشد نکنه ها به نظر الآن برای سرمایه گذاری گزینه های بهتر با دامنه سود بیشتر وجود داره که اساتید میتونن بیشتر کمک کنن
bnb *اش داره سریع خالی کرد برگشت بره سمت 300 نون روغنی میشه شانس بیاریم بیت جفتک نندازه