• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یعنی جالب اینجاس خودتم نمیدونی از کجا اومده و جالبتر اینکه سود خوبیم داده
100.gif
100.gif
100.gif
فعلا هیچ مارکتی نداره , تا زمانی که مارکت نداشته باشه هرچقدر هم ارزش بزنه مفت نمیارزه !
مثل بیت کوین که 2010 مارکت نداشت و منت هم میکردی کسی ازت نمیخرید
50.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
الان شما کدوم کوین ها رو پیشنهاد میدید ؟؟
دوست عزیز من پیشنهاد خاصی نمیتونم بدم صفحات این تاپیک رو بخون, تحلیل کن اگر بلدی و با یک استراتژی مشخص شروع به خرید و فروش کن یعنی برنامه داشته باش
بابت یادگیری باید وقت بزاری صرف اینکه کسی بگه اینو بخر اصلا معلوم نیست بهت سود بده یا ضرر
پس اول باید یاد بگیری بعد سود کنی بنده خودمم هم همیشه در حال یادگیری هستم
ضمن اینکه به نظر من تو ارز دیجیتال یکی از مواردی که بسیار مهم هست زمان ورود و خروج تو یک معامله هست اونم با توجه به وضعیت ارز و وضعیت بازار
و توصیه ی من هم اینه طمع خودتو کنترل کن من سر این طمع سودهایی از دست دادم که زندگیم رو تغییر میداد اما تقریبا کنترلش کردم که خیلی مهمه
خیلی باحالی داداش من تا صب خوابم نبرد پا سیستم بودم
244.gif
البته اولین بار بود دیگه نمیدونم هیجان بود یا قراره عادت کنم هرشب اینجوری شب زنده داری کنم
290.gif
اگر ترید انجام میدی به سمت کم خوابیدن سوق پیدا مکنی و سرانجام خوابت به هم میریزه که باید خوب مدیریتش کنی
یه جورایی این کار آدمو بدعادت میکنه مخصوصا اگر سودهای خوبی به دست بیاری و نتونی هیجانت رو کنترل کنی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگر ترید انجام میدی به سمت کم خوابیدن سوق پیدا مکنی و سرانجام خوابت به هم میریزه که باید خوب مدیریتش کنی
یه جورایی این کار آدمو بدعادت میکنه مخصوصا اگر سودهای خوبی به دست بیاری و نتونی هیجانت رو کنترل کنی

بایننس الان شرایط درست کرده استاپ پروفیت و استاپ لاس همه قبل معامله میزاری با خیال راحت میخوابی...

پول هایی که از دست دادم اون اوایل رو معامله ای که خواب بودم اپن شده و لیکویید هم شده از خواب بیدار شدم .. دیدم موجودی 0 :-دی

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
دوست عزیز من پیشنهاد خاصی نمیتونم بدم صفحات این تاپیک رو بخون, تحلیل کن اگر بلدی و با یک استراتژی مشخص شروع به خرید و فروش کن یعنی برنامه داشته باش
بابت یادگیری باید وقت بزاری صرف اینکه کسی بگه اینو بخر اصلا معلوم نیست بهت سود بده یا ضرر
پس اول باید یاد بگیری بعد سود کنی بنده خودمم هم همیشه در حال یادگیری هستم
ضمن اینکه به نظر من تو ارز دیجیتال یکی از مواردی که بسیار مهم هست زمان ورود و خروج تو یک معامله هست اونم با توجه به وضعیت ارز و وضعیت بازار
و توصیه ی من هم اینه طمع خودتو کنترل کن من سر این طمع سودهایی از دست دادم که زندگیم رو تغییر میداد اما تقریبا کنترلش کردم که خیلی مهمه

تحلیل که بله روی فارکس کار میکنم به سبک پرایس اکشن جلو میرم و خداروشکر راضی هستم ولی تابحال ترید روی ارز دیجیتال نداشتم چون متاتریدر امکانات کمتری نسبت به سایت بایننس داره ولی خوب کار کردن با اون سایت هم هنوز وارد نیستم چون گزینه زیاد داره باید اموزشی از سایت بایننس پیدا کنم که ترید کردن درونش رو شرح بده
من خودم بشخصه در اوایل این راه خیلی ضرر دادم بخاطر کنترل نکردن طمع و نداشتن چارت ترید و کنترل ذهن و استرس زمان برد تا جا افتاده تر بشم و خداروشکر الان راضی هستم از کارگری و کار کردن برای یه شخص دیگه خیلی بهتر و راحت تر هستش
سود های خوب هم که نگم براتون روی طلا خیلی خیلی خوب ازش گرفتم ولی یه اشتباه همش رو به باد داد و بعد اون بدون برنامه ریزی وارد ترید کردن نشدم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
به گفته ایلان ماسک بیت کوین تقریباً به اندازه پول فیات آشغال است. پس ماسک هر دو را آشغال می‌داند.lol

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
bnb روی 292 فروختم امیدوارم اشتباه نکرده باشم

من که الان دو ساعته در حد چس مثقال نوسان گیری میکنم فک کنم 40 دلارم نشده باشه

اگه 290 رو نگه داره میره برای 320 تا 330

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من که الان دو ساعته در حد چس مثقال نوسان گیری میکنم فک کنم 40 دلارم نشده باشه

اگه 290 رو نگه داره میره برای 320 تا 330
من با 30m و 15m نوسان میگیرم اگر بیاد پایین دوباره میگیرم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
میدونم اینجا جای این صحبت ها نیست ولی اگر کسی هست کمک کنه ممنون میشم
اگر کسی اموزش داره از بایننس برام بفرسته که چطور باید با پنلش کار کرد ممنون میشم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
میدونم اینجا جای این صحبت ها نیست ولی اگر کسی هست کمک کنه ممنون میشم
اگر کسی اموزش داره از بایننس برام بفرسته که چطور باید با پنلش کار کرد ممنون میشم
گوگل بزنی هزاران ویدیو کوتاه و خوب هست

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فناوری کوسموس عالی هستش ولی به علت عدم بازاریابی درست حسابی مارکت کپی که لیاقتش باشه نداشته ..

حالا یک فکری به حال بازاریابیش کردن و اتفاق خوبیه

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
بایننس الان شرایط درست کرده استاپ پروفیت و استاپ لاس همه قبل معامله میزاری با خیال راحت میخوابی...

پول هایی که از دست دادم اون اوایل رو معامله ای که خواب بودم اپن شده و لیکویید هم شده از خواب بیدار شدم .. دیدم موجودی 0 :-دی
این اصلاحات و من اصلا نمیدونم یعنی چی احساس نادان بودن میکنم
wha[1].gif

به گفته ایلان ماسک بیت کوین تقریباً به اندازه پول فیات آشغال است. پس ماسک هر دو را آشغال می‌داند.lol
ایشون شکر زیاد میخوره
crazy_grin.gif

من با 30m و 15m نوسان میگیرم اگر بیاد پایین دوباره میگیرم
منم با 15m میگیرم انگار دارم راه درست ـو پیش میرم

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ایلان یادش افتاده بگه بیت کوین زیییییااااادی گرون است

می 2020 همین جمله رو درباره سهام تسلا گفته بود.

Tesla-Inc-stock-chart-5-years.png

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
bnb اینجا 300 رو نگه داره میره برای 330

بالا