فعلا هیچ مارکتی نداره , تا زمانی که مارکت نداشته باشه هرچقدر هم ارزش بزنه مفت نمیارزه !یعنی جالب اینجاس خودتم نمیدونی از کجا اومده و جالبتر اینکه سود خوبیم داده
مثل بیت کوین که 2010 مارکت نداشت و منت هم میکردی کسی ازت نمیخرید
فعلا هیچ مارکتی نداره , تا زمانی که مارکت نداشته باشه هرچقدر هم ارزش بزنه مفت نمیارزه !یعنی جالب اینجاس خودتم نمیدونی از کجا اومده و جالبتر اینکه سود خوبیم داده
دوست عزیز من پیشنهاد خاصی نمیتونم بدم صفحات این تاپیک رو بخون, تحلیل کن اگر بلدی و با یک استراتژی مشخص شروع به خرید و فروش کن یعنی برنامه داشته باشالان شما کدوم کوین ها رو پیشنهاد میدید ؟؟
اگر ترید انجام میدی به سمت کم خوابیدن سوق پیدا مکنی و سرانجام خوابت به هم میریزه که باید خوب مدیریتش کنیخیلی باحالی داداش من تا صب خوابم نبرد پا سیستم بودمالبته اولین بار بود دیگه نمیدونم هیجان بود یا قراره عادت کنم هرشب اینجوری شب زنده داری کنم
اگر ترید انجام میدی به سمت کم خوابیدن سوق پیدا مکنی و سرانجام خوابت به هم میریزه که باید خوب مدیریتش کنی
یه جورایی این کار آدمو بدعادت میکنه مخصوصا اگر سودهای خوبی به دست بیاری و نتونی هیجانت رو کنترل کنی
تحلیل که بله روی فارکس کار میکنم به سبک پرایس اکشن جلو میرم و خداروشکر راضی هستم ولی تابحال ترید روی ارز دیجیتال نداشتم چون متاتریدر امکانات کمتری نسبت به سایت بایننس داره ولی خوب کار کردن با اون سایت هم هنوز وارد نیستم چون گزینه زیاد داره باید اموزشی از سایت بایننس پیدا کنم که ترید کردن درونش رو شرح بدهدوست عزیز من پیشنهاد خاصی نمیتونم بدم صفحات این تاپیک رو بخون, تحلیل کن اگر بلدی و با یک استراتژی مشخص شروع به خرید و فروش کن یعنی برنامه داشته باش
بابت یادگیری باید وقت بزاری صرف اینکه کسی بگه اینو بخر اصلا معلوم نیست بهت سود بده یا ضرر
پس اول باید یاد بگیری بعد سود کنی بنده خودمم هم همیشه در حال یادگیری هستم
ضمن اینکه به نظر من تو ارز دیجیتال یکی از مواردی که بسیار مهم هست زمان ورود و خروج تو یک معامله هست اونم با توجه به وضعیت ارز و وضعیت بازار
و توصیه ی من هم اینه طمع خودتو کنترل کن من سر این طمع سودهایی از دست دادم که زندگیم رو تغییر میداد اما تقریبا کنترلش کردم که خیلی مهمه
اگر ترید انجام میدی به سمت کم خوابیدن سوق پیدا مکنی و سرانجام خوابت به هم میریزه که باید خوب مدیریتش کنی
یه جورایی این کار آدمو بدعادت میکنه مخصوصا اگر سودهای خوبی به دست بیاری و نتونی هیجانت رو کنترل کنی
bnb روی 292 فروختم امیدوارم اشتباه نکرده باشم
من با 30m و 15m نوسان میگیرم اگر بیاد پایین دوباره میگیرممن که الان دو ساعته در حد چس مثقال نوسان گیری میکنم فک کنم 40 دلارم نشده باشه
اگه 290 رو نگه داره میره برای 320 تا 330
گوگل بزنی هزاران ویدیو کوتاه و خوب هستمیدونم اینجا جای این صحبت ها نیست ولی اگر کسی هست کمک کنه ممنون میشم
اگر کسی اموزش داره از بایننس برام بفرسته که چطور باید با پنلش کار کرد ممنون میشم
این اصلاحات و من اصلا نمیدونم یعنی چی احساس نادان بودن میکنمبایننس الان شرایط درست کرده استاپ پروفیت و استاپ لاس همه قبل معامله میزاری با خیال راحت میخوابی...
پول هایی که از دست دادم اون اوایل رو معامله ای که خواب بودم اپن شده و لیکویید هم شده از خواب بیدار شدم .. دیدم موجودی 0 :-دی
ایشون شکر زیاد میخورهبه گفته ایلان ماسک بیت کوین تقریباً به اندازه پول فیات آشغال است. پس ماسک هر دو را آشغال میداند.lol
منم با 15m میگیرم انگار دارم راه درست ـو پیش میرممن با 30m و 15m نوسان میگیرم اگر بیاد پایین دوباره میگیرم
bnb اینجا 300 رو نگه داره میره برای 330
در وضعیت ثابت نهایت ریزشی که من حدس میزنم ۲۹۵ باشهبه نظرت تا چه قیمتی میتونه بیاد پایین ؟