چه حساسیت هایی ؟دوستانی که در صرافیهای ایرانی معامله میکنن حواسشون رو بیشتر جمع کنن..ظاهرا یک سری حساسیتها پیش اومده..خدا بخیر کنه
من خودم 50 درصد از موجودی نوبیتکس رو خارج کردم و منتقل کردم به بایننس
چه داستانی بوجود اومده ؟؟دوستانی که در صرافیهای ایرانی معامله میکنن حواسشون رو بیشتر جمع کنن..ظاهرا یک سری حساسیتها پیش اومده..خدا بخیر کنه
من خودم 50 درصد از موجودی نوبیتکس رو خارج کردم و منتقل کردم به بایننس
چه حساسیت هایی ؟
کمیته اقتصاد دیجیتال !!
کمیته اقتصاد دیجیتال !!
چه حساسیت هایی ؟
دقیقاهمون بایننس فعالیت کنیم خیلی مطمئن تره..معلوم نیست چه خوابی دیدن
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
پول مردم رو تو بورس خوردن یه آبم روش حالا میخوان مردم ته مونده پولشون رو اینا بگن کجا ببر کجا نبر
یعنی هر جایی که ببینن این ملت میخوان دوزار بیاد تو جیبشون سریع نامه میزنن بعد هفت ماهه بازار منفیه انگار نه انگار
یعنی حقوقی بخوره مردم ضرر کردن به ...
خدایا قربون اون صبرت ...
پروژه اینترنت ماهواره ایلان ماسک هنوز آنچنان جا نیوفتاده ولی اینا درجا کارگروه اینترنت ماهواره راه اندازی کردن !!همون بایننس فعالیت کنیم خیلی مطمئن تره..معلوم نیست چه خوابی دیدن
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
تاپ چنج مگه خارجی نیست؟دقیقا
بعد موضوع اینه بخوای تتر اضافه کنی به بایننس با بخوای تتر تو بایننس رو به ریال تبدیل کنی؛ اگر درگاه صرافی ها به مشکل بخوره خب کار سخت میشه سعید جان
چه بدبختی داریم ما بخدا
اصلا چرا ریال کنی ... موجودی تتر میبری بالا ..دقیقا
بعد موضوع اینه بخوای تتر اضافه کنی به بایننس با بخوای تتر تو بایننس رو به ریال تبدیل کنی؛ اگر درگاه صرافی ها به مشکل بخوره خب کار سخت میشه سعید جان
چه بدبختی داریم ما بخدا
نمیبندن بابا، تهش یه مالیات میبندن بهش، وقتی میتونن ازش سود ببرن چرا اینکارو کنن؟ببن قول میدم همه این داستانا سر ب رجا مه یعنی اینا تا موفق نشن این داستانا ادامه داره
و اگر به نتیجه نرسن و به هر علتی توافق نشه گند میزنن به ارز دیجیتال میره ببین کی گفتم
یکیش همین برنامه اگه جلوی همه صرافیای ایرانی رو ببندن, میخواییم چکار کنیم ؟
آقا راستی یه سوال
اگه مثلا یه 50 هزار تتر یه دفعه واریز کنی بایننس به مشکل نمیخوری ؟
کسی تا حالا مبلغ بالا تتر زده به بایننس ؟
بالای 30-40 هزار تا
هیچ مشکلی نیست توی حسابت 1 میلیون دلارم باشه کار به کارت نداره با کوچکترین خطا توی این مسائل قبر خودش مثل بیترکس میکنهآقا راستی یه سوال
اگه مثلا یه 50 هزار تتر یه دفعه واریز کنی بایننس به مشکل نمیخوری ؟
کسی تا حالا مبلغ بالا تتر زده به بایننس ؟
بالای 30-40 هزار تا