Unlucky
Registered User
- نوشتهها
- 275
- لایکها
- 509
کــــــــــــــــــــــــــــــــــی فروخــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
کــــــــــــــــــــــــــــــــــی فروخــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
همین ترس "شاید خریدیم بیشتر ریخت" بتونی مدیریت کنی به مرور با نگاه به نمودار و حمایتها دستت میاد چه زمان اقدام به خرید کنیاز کجا بفهمیم کفشه؟ شاید خریدیم بیشتر ریخت
تو لدجرچیزینمیشه؟دوستانی ک کیوتوم دارن ایدراپشو زودتر بگیرن و تو صرافی گت ای او بفروشن چون داره ریزش میککند الان 1.1 دلار هست 19 هزار دلار من خودم گرفتم از فروش ایدراپش
چجوری باید گرفتش . من سنگین 10 دونه دارم ازشدوستانی ک کیوتوم دارن ایدراپشو زودتر بگیرن و تو صرافی گت ای او بفروشن چون داره ریزش میککند الان 1.1 دلار هست 19 هزار دلار من خودم گرفتم از فروش ایدراپش
استاد تو این ریزش پند و پیشنهادی دارید دریغ نکنید خدا خیرتون بدهدوستانی ک کیوتوم دارن ایدراپشو زودتر بگیرن و تو صرافی گت ای او بفروشن چون داره ریزش میککند الان 1.1 دلار هست 19 هزار دلار من خودم گرفتم از فروش ایدراپش
مرسی داداش واقعآ برای من تازه وارد نعمتیدوباره میشه وارد شد "شاید فرصتی دیگر" هر موردی خرید زدید به سود رسید بفروشید بازار بیشتر تمایل به نزولی شدن داره و ممکنه 42k ببینیم و شاید 37k طبق تاریخچه ماه مارس ماه نزولی
فعلا روی دش 9$ و روی دات 4$ ضررم , به نظرت بازار تا این حد برمیگرده ؟ یا به همین ضرر راضی باشم همین الان رد کنمدوباره میشه وارد شد "شاید فرصتی دیگر" هر موردی خرید زدید به سود رسید بفروشید بازار بیشتر تمایل به نزولی شدن داره و ممکنه 42k ببینیم و شاید 37k طبق تاریخچه ماه مارس ماه نزولی
مشخص نیست, ترید کردن در هر حالتی چه صعودی و چه نزولی سود و ضرر خودش داره کسانی که دنبال سود بالا هستن از قرمز شدن بازار خوشحال میشنمیگم تا مارس 10 روز مونده بنظرت چندروز وقت داریم خروج بزنیم من امروزم خوب بود شاید چندروز بتونم همینجوری ترد کنم یا ممکنه بریزه؟
شرایط کلی منفی روی چند خریدی؟فعلا روی دش 9$ و روی دات 4$ ضررم , به نظرت بازار تا این حد برمیگرده ؟ یا به همین ضرر راضی باشم همین الان رد کنم
خطر از بیخ گوش رد ..احتمالا اصلاح تا ۳۵ داریم )
الت هاهم نصف میشه ارزششون بعد این اصلاح
دش 0.35 روی 286 و دات 1 عدد روی 38.5شرایط کلی منفی روی چند خریدی؟
جیگر شیر داریخطر از بیخ گوش رد ..
از 52 k من شورت گرفته بودم.. تا 58 هم حجم اضافه میکردم !!
75درصد سرمایه ام درگیر شد .... اگر 61 میزد هیچی نمیموند دیگه هرچی این مدت سود کردیم میرفت ..
که این دوشنبه عزیز فرا رسید .... 50درصد فروختم .. 50درصد نگه داشتم هنوز به نظرمن باید بریزه
سیم اخر زده بودم ..جیگر شیر داری