pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
الان بفروشی بهتر از یک ساعت بعددش 0.35 روی 286 و دات 1 عدد روی 38.5
الان بفروشی بهتر از یک ساعت بعددش 0.35 روی 286 و دات 1 عدد روی 38.5
حسی کار کنحسم میگه دش تا اینجا که 275$ برمیگرده
مشاهده پیوست 1225331
و دات هم تا اینجا که 36$ برمیگرده
مشاهده پیوست 1225332
البته شایدم اشتباه میکنم , به هر حال میفروشم
از اونجا که بالانس کلی تو سود هستم رد کردم ولی خب نسبت به دیروز 20$ رو از دست دادم !حسی کار کن
نظرتون در مورد اومدن بیت حوالی 51 هزار چیه ؟
تریدرهای حرفه ای بعضی زمانها روزها فقط نظاره گر هستند وارد شدن در یک موقعیت خوب بهترین کار و بیشترین سوددهی دارهفعلا کلا نقد شدم تا ببینم این خین و خین ریزی تا کجا ادامه داره
دلار 11 تومانی شده ، 26 تومان ..یعنی واقعا انتظارتون از بازاری که سه سال منتظرش بودین همین بود؟
ارز های دیجیتال فعلا روی دور افتاده و حالا حالا ها میره بالا ساتوشی(ایلان) میدونه داره چیکار میکنه ایندفعه شاید اقدام بورس ایران در سطح جهانی رخ بده (شوخی)یعنی واقعا انتظارتون از بازاری که سه سال منتظرش بودین همین بود؟
من که تا حسابم به اندازه دیروز برگرده دست بهش نمیزنم حتی اگه از موجودی اولیم که واردش کردم هم کمتر بشه.
با این حمایت های ایلان عزیز اصلاحش باید سنگین باشه شاید تا چندماه قیمتش درجا بزنه ولی میره بالا حداقل برای 2 سال دیگه بیت یه قیمت فضایی نجومی حتما تو جیب خودش دارهدلار 11 تومانی شده ، 26 تومان ..
بیت 19 هزار تایی هم شد 58 هزار
حتی تو سقف 2018 هم خرید میزد و تو ضرر بود.. بیش از توقعش جبران شد برگشت
ریال و دلاری سود ..
گرچه بعد از اصلاح بیت برمیگرده و ممکن همین سال صد هزارم ببینه
با این حمایت های ایلان عزیز اصلاحش باید سنگین باشه شاید تا چندماه قیمتش درجا بزنه ولی میره بالا حداقل برای 2 سال دیگه بیت یه قیمت فضایی نجومی حتما تو جیب خودش داره
دلار 11 تومانی شده ، 26 تومان ..
بیت 19 هزار تایی هم شد 58 هزار
حتی تو سقف 2018 هم خرید میزد و تو ضرر بود.. بیش از توقعش جبران شد برگشت
ریال و دلاری سود ..
گرچه بعد از اصلاح بیت برمیگرده و ممکن همین سال صد هزارم ببینه
والا هیچی قابل پیش بینی نیست، ایلان ماسک در این باره گفتش که من سرمایه گذار نیستم، مهندسم، پس تسلا سرمایه گذاری کرده روی بیت نه ایلان ماسک، همین تسلا هم بعید نیست تا الان اصل پولی که گذاشته بود رو از بازار خارج کرده باشه. (به اندازه کافی سود کردن)ارز های دیجیتال فعلا روی دور افتاده و حالا حالا ها میره بالا ساتوشی(ایلان) میدونه داره چیکار میکنه ایندفعه شاید اقدام بورس ایران در سطح جهانی رخ بده (شوخی)
ولی دنیای دیجیتال جای بسیار خوبی برای ارز های دیجیتالی شده درسته الان خیلی خیلی ارز زیاد شده
ولی فعلا روی موتور بوگاتی نشسته و این ارز ها راه های بسیار درازی در پیش دارن برای قیمت
حکایت اون یارو که برای پیتزا 18 تا بیت داد الان شاید بعد از دیدن این قیمت بیت خودکشی کرده باشه