وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
الان دیدم چارت ها و عدد هاش اشتباهس نمیشه روش حساب باز کرد ... خراببایننس دمو داره ؟
کوکوین سالم بود :
کوکوین دمو
الان دیدم چارت ها و عدد هاش اشتباهس نمیشه روش حساب باز کرد ... خراببایننس دمو داره ؟
اگه تحمل چند روز تو ضرر بودن رو نداری، لیاقت سود کردن رو هم نداری.این چرا برعکسه حالا که فروختم داره میره بالا
یکی هم نوشته بود : eos 17 دلاری خریدم هنوز 4ساله تو ضررم ، بازم صبرکنم ؟ :-دیاگه تحمل چند روز تو ضرر بودن رو نداری، لیاقت سود کردن رو هم نداری.
(ببخشید رک گفتم ترجمه یه توئیت خارجی بود )
اخه بچها گفتن ممکنه تا 40 بریزه برا همین نمیخوام از اون عقب بمونم سود اصلی خریدن تو اون زمانه برا همین عجله کردماگه تحمل چند روز تو ضرر بودن رو نداری، لیاقت سود کردن رو هم نداری.
(ببخشید رک گفتم ترجمه یه توئیت خارجی بود )
اگه ایرانی بوده واقعآ دمش گرم ولی اگه خارجی بوده که وضعش خوب بوده براش مهم نبودهیکی هم نوشته بود : eos 17 دلاری خریدم هنوز 4ساله تو ضررم ، بازم صبرکنم ؟ :-دی
ریپلای ها :
پنیک نکن ..
.
.
.
قوی باش )
حاجی خوشم میاد تحت هر شرایطی ریلکسیتو همین اوضاع خین و خین ریزی BNB و Dash یک ساعت قبل 20$ نوسان تپل دادن
هرکی زد نوش جونش
منتظرم بیتکوین بیاد حوالی 44 یه خرید روی 42.5 بزارم
برای من تقریبا درسته , تنها مشکل دمو بایننس اینه غیر از بیتکوین بقیه کوینهاش راکده , بعضی ها حتی چارت درست و حسابی نداره و نمیشه درست و حسابی تست زد
مشاهده پیوست 1225475
مثلا چارت اتر
مشاهده پیوست 1225476
EcoCelium Christmas Update
There are only couple of days left before Christmas and a week before our Recap of 2020.medium.com
ایلان ماسک هم یاد گرفته دوتا توییت میزنه قیمت خیلی بالاست یهو بیت میریزه میره خرید میکنه بعد میگه من میرم بخرم قیمتا میره بالا خرید خودشو میفروشه اندازه 10 سال سود شرکتاش تسلا و اسپس ایکس و اینا رو تو چند روز با توییت زدن در میارهتسلا از دلالی بیتکوین 1 میلیارد دلار سود کرده است و این در حالی است که کل سود این شرکت از فروش اتوموبیل 720 میلیون دلار بوده است.
Tesla Has Already Profited More From $1.5 Billion Bitcoin Buy Than 2020 Car Sales: Wedbush - Decrypt
Analysts from Wedbush Securities think that Tesla could profit more from its $1.5 billion Bitcoin purchase than from its day-to-day business.decrypt.co
تو یکی دو هفته آینده حواستون به SOL و SRM باشه من فعلا تتر ندارم دیگه تا بازار مثبت بشه.
مشاهده پیوست 1225340
تو همین بازار منفی هم رشد کردن :|
فاک، بسه دیگه :|
مشاهده پیوست 1225352
عوضی جوو سازی میکنه پول مفت درمیاره ضررش برا ما بدبختاسایلان ماسک هم یاد گرفته دوتا توییت میزنه قیمت خیلی بالاست یهو بیت میریزه میره خرید میکنه بعد میگه من میرم بخرم قیمتا میره بالا خرید خودشو میفروشه اندازه 10 سال سود شرکتاش تسلا و اسپس ایکس و اینا رو تو چند روز با توییت زدن در میاره
کوانتوم به زحمت بعد سه سال رفت بالااستفاده کنید و خرید بزنید از این وضع(برا هولدرا)