به گفته نهنگای بزرگ بازار ..
بیتکوین را در محدوده 44k تا 45k خرید میکنند و تقریبا میشه گفت نمیزارن ریزش بیتکوین به پایینتر از 44k ادامه داشته باشد..
التکوینهای خود را با ضرر نفروشید چندروزی منتظر باشید..
دوستان حمایت خط روند 3 ماهه شکسته شده و در محدوده استاتیک 45 حمایت شده
تو تایم 4 ساعته بعد از شکست حمایت خط روند و استاتیک 47 هزار دو بار تا 44 هزار رسید و حمایت سنگین اجازه ریزش نداد و الان در حال پولبک به خط رند و خط استاتیکه
خب تو تایم بک ساعته کف دوقلو رو زده که نشان از حمایت قوی در محدوده 45 هزار رو داره
این نوسان اخری فروختم نامرد دنده عقب نگرفت سوار بشمخوبید خوشید
امیدوارم اون موقع که گفتم حداقل اندازه یه پول پیتزا دوج بخرید بهش عمل کرده باشید، بفرما اینم نتیجه اشحتی doge (نخندید) بهتر از ایتر عمل کرد.
من زییاد نداشتم از 2019 یک مقدار حدود 10 کا داشتم روی 8 سنت فروختم همون چند هفته پیش. ولی خوشا به حال آنان که هادل کرده بودن اونم در ابعاد بزرگامیدوارم اون موقع که گفتم حداقل اندازه یه پول پیتزا دوج بخرید بهش عمل کرده باشید، بفرما اینم نتیجه اش
بازگشت همه به سوی دوج است.
امیدوارم اون موقع که گفتم حداقل اندازه یه پول پیتزا دوج بخرید بهش عمل کرده باشید، بفرما اینم نتیجه اش
بازگشت همه به سوی دوج است.
هر چی پایینتر بهتر فعلا بیت 41-42 حمایت خوبی داره بریزه رفتیم 37k
SOL تو این خین و خین ریزی 49% مثبت !رو حرفت یکم SOL و SRM گرفتم و یه چوندرغازی سود داد سریع فروختم
چرا همه ریختن این رفته بالا ؟SOL تو این خین و خین ریزی 49% مثبت !
دوست دارهچرا همه ریختن این رفته بالا ؟
ایول، حالا این دفعه رو شانس آوردی اما دیگه هیچوقت رو حساب حرفای من کاری نکن =))رو حرفت یکم SOL و SRM گرفتم و یه چوندرغازی سود داد سریع فروختم
بخاطر اینکه رسیده به بالای مووینگ 200SOL تو این خین و خین ریزی 49% مثبت !