• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
بخاطر اینکه رسیده به بالای مووینگ 200
اون سامانه معاملاتی که بهتون گفتم هیچکس در موردش نظر نداد شاید تست هم نکرد
اما کساییکه به تحلیل وارد هم نبودن و ارزهایی که مووینگ 200 رو تاچ کردن و بالاش کندل زدن عین سیخ رفتن بالا بین 30 تا 400 درصد هم سود دادن
استاد معظم این ارز تو لیست خریدش بود تو لایوی که ازش دیدم و معرفی هم کرده بود اما من دیر متوجه شدم و البته نقدینگی من متاسفانه کمه
به قول ایشون مووینگ 200 عین آهن ربا میمونه
XEM هم تو چند تا پست قبلم فک کنم پریروز بود به عرض دوستان رسوندم که ببینید تا کجا رفت دقیقا مووینگ 200 رو تاچ کرده بود و سود خوبی داد به اونایی که داشتن
اینم از هموناس

مشاهده پیوست 1225551

اینم XEM

مشاهده پیوست 1225552
کدوم سایت رو میگی؟ و این استاد معظم کی هستش؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
توکن یا کوین خاصی برای خرید مدنظر داری ؟
اگر میخوای خرید مطمئن بزنی با نمودار هفتگی کار کن به نظر من آلتها کاهش قیمت چندانی نداشتن قیمتهاشون جذاب نیست برای همین پای خرید نمیرم فقط نوسان گیری روزانه در حد جزئی انجام میدم. امسال حداقل باید 2 میلیون کاسب شم فصل قبلی 1.300 بود

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اگر میخوای خرید مطمئن بزنی با نمودار هفتگی کار کن به نظر من آلتها کاهش قیمت چندانی نداشتن قیمتهاشون جذاب نیست برای همین پای خرید نمیرم فقط نوسان گیری روزانه در حد جزئی انجام میدم. امسال حداقل باید 2 میلیون کاسب شم فصل قبلی 1.300 بود
منم فعلا دارم نوسان میگیرم

یه ذره bake خریدم
میخوام با سود نوسان برگر و cake وdot بخرم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اینارم یه چک کنید همه ریختن اینا رشد خوبی داشتن :

Flow & SwissBorg & Fantom & UNUS SED LEO & Solana

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
کدوم سایت رو میگی؟ و این استاد معظم کی هستش؟
اگر تحلیل بلدی برو داخل سامانه تست کن متوجه میشی

تبلیغ این سامانه در سیما (نمیدونم برای کی هست)

اینستا : atlastedcom
پیج شخصی اینستا : bijanmehraban (البته تو پیج شخصیش هم تحلیل زیاد میزاره)
کانال تلگرام : atlast_mining
پروفایل تریدینگ ویو :

آقای بیژن مهربان
کاملا مسلط به زبان انگلیسی و به نظر من کارش خوبه یعنی کاربلده و اگر دنبالش کنید متوجه میشید
ظاهرا یه مدتی تو ایران نبوده و تحلیلهایی که خودش و تیمش میکنن رو اول خودشون میخرن بعد بعضی ها رو معرفی میکنن
دیروز یا پریروز هم ظاهرا تو لایو گفتن اوضاع بیت خطرناکه و اعلام هم کردن و تمام خریدهاشون رو بستن
بنده یکماهه دارم دقیق تحلیلهاشون رو دنبال میکنم تقریبا 90 درصد و یا شاید همه تحلیلهایی که با استفاده از سامانه خودشون و تیمشون تحلیل کردن درست بوده
سامانه شون مشتری خارجی هم داره و به گفته خودشون با این مدل هیچ سامانه ای وجود نداره و میگن میخوان این سامانه رو جهانی کنن

پ ن : خدا میدونه این پست اصلا تبلیغی نیست دوستانی که منو میشناسن کاملا میدونن این معرفی رو بعنوان اطلاع رسانی و شاید کمک به دوستانم بدونید و اینکه حتما تست بگیرید و اگر موفق بودید و نتیجه داشت اینجا عنوان کنید
بازم میگم اونایی که تحلیل رو بلد هستن این سامانه به دردشون میخوره اما حتی منکه تا مدتی قبل هیچ تحلیلی بلد نبودم از طریق پیج و استوریها و آموزشی که برای سامانه گذاشتن خیلی چیزا یاد گرفتم امیدوارم به درد شما هم بخوره

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
انتظار میره وارد کانال بالایی قیمت و سقف کانال لمس بشه
نکته اصلی حجم معاملات در این محدوده میباشد

لطفا بر اساس استراتژی خود معامله کنید
اگر چیزی عرض میکنم صرفا حدس و گمانی بیش نیست

عرض ادب
چیزی که به ذهنم میرسه اینکه
ارز دیجیتال قدمت بالایی و ثبات شخصیتی خاصی نداره تا قیمت توسط عرضه و تقاضا مشخص شود
این نوع حرکت ها ، هجوم افراد خاصی نشان میده که هرچی قیمت بالاتر برود افراد بیشتری با سرمایه کوچک تری به خود جذب میکنه

اشخاصی که این نوع سرمایه گذاری به وجود اورده اند اهداف بلند مدتی دارند
اما حرکات و موج های اینچنینی صرفا توسط اشخاصی که هوش احساسی و مالی بالایی دارند به وجود می اید
برای من که هوش احساسی و مالی پایین تری نسبت به اون افراد دارم سخت که بخواهم روی چنین حرکت های شارپی تصمیم درستی بگیرم

سلام
حدس و گمانی که در انتظارش بودیم شکل نگرفت

یکی از مواردی که باید به عدم ثبات شخضیتی مرز ارزها اضافه کنم
عدم استقبال و عدم تایید دولت ها از مرز ارزها میباشد
یکی از عوامل ریزش اخیر خانم یلن بودند که حسابی بیت کوین مورد انتقاد و عدم تایید قرار دادن

کسانی که میخواهند روی رمز ارزها ترید کنند به ساعت مصاحبه افراد مهم دنیا باید توجه داشته باشند مخصوصا وزیرهای اقتصادی کشورها
سخنرانی چنین افرادی در تصمیم گیری سرمایه گذاران بشدت تاثیر گذار است ، تاثیر افرادی مثل ایلان ماسک صرفا یک موج ایجاد میکنه اما دولت ها توانایی ایجاد یک روند دارند

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
یه چیزی تو این چندروز که شروع کردم یادگرفتم اینه که مهم نیست چه قیمتی میخری مهم اینه که تعداد کویین هات رو بالا ببری ولی نمیدونم چرا نمیتونم به حرف خودم عمل کنم
283.gif

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
یه چیزی تو این چندروز که شروع کردم یادگرفتم اینه که مهم نیست چه قیمتی میخری مهم اینه که تعداد کویین هات رو بالا ببری ولی نمیدونم چرا نمیتونم به حرف خودم عمل کنم
283.gif
از این جملت خیلی لذت بردم ، افرین
در بازارهای مالی دیدگاه افراد سرمایه گذار بدین شکل که تعداد یا حجم دارایی افزایش دهید

طبق تحقیقات جهانی افرادی که تازه وارد دنیای تجارت های بدون مرز میشوند در ابتدا ساختار بازار به سادگی تحلیل و بررسی میکنند
سپس فکر میکنند این ساختار باید پیچیده تر باشه و خودشون درگیر مسائل مختلف میکنند
و این پیچیدگی ها باعث دگرگونی فکری و به احتمال خیلی زیاد ضرر اونها میشه
اگر به صورت مستمر ۵ سال در این حرفه دوام بیاورند متوجه خواهند شد که در ابتدا ساده ترین و صحیح ترین طرز تفکر داشتند
منتهی چون در این مدت ذهن درگیر مسائل مختلف دیگه ای شده نیاز به تنظیم و ساختار ذهنی جدیدی هستند

مهمترین مسئله در حال حاضر اینکه از اهرم ها و ضریب های بالا استفاده نکنید

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
از این جملت خیلی لذت بردم ، افرین
در بازارهای مالی دیدگاه افراد سرمایه گذار بدین شکل که تعداد یا حجم دارایی افزایش دهید

طبق تحقیقات جهانی افرادی که تازه وارد دنیای تجارت های بدون مرز میشوند در ابتدا ساختار بازار به سادگی تحلیل و بررسی میکنند
سپس فکر میکنند این ساختار باید پیچیده تر باشه و خودشون درگیر مسائل مختلف میکنند
و این پیچیدگی ها باعث دگرگونی فکری و به احتمال خیلی زیاد ضرر اونها میشه
اگر به صورت مستمر ۵ سال در این حرفه دوام بیاورند متوجه خواهند شد که در ابتدا ساده ترین و صحیح ترین طرز تفکر داشتند
منتهی چون در این مدت ذهن درگیر مسائل مختلف دیگه ای شده نیاز به تنظیم و ساختار ذهنی جدیدی هستند

مهمترین مسئله در حال حاضر اینکه از اهرم ها و ضریب های بالا استفاده نکنید
مرسی آقای حسینی این نشون میده دارم با فرمون درست میرم جلو تازه چند روزه وارد بازار کریپتو شدم دارم سعی میکنم بیشتر یادبگیرم :)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ای دریغ از عمر رفته

شانس که ندارم دیروز یه چنتا نوسان خوب گرفتم اخری قیمت رو روی 230 گذاشتم دیدم نمیاد بالا فروختم بیام از پایین شروع کنم روی 207 خرید گذاشتم که دیگه کشید بالا و هیچ چی

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
ای دریغ از عمر رفته

شانس که ندارم دیروز یه چنتا نوسان خوب گرفتم اخری قیمت رو روی 230 گذاشتم دیدم نمیاد بالا فروختم بیام از پایین شروع کنم روی 207 خرید گذاشتم که دیگه کشید بالا و هیچ چی
چه تفاهمی منم 227.5 فروختم گفتم پایینتر میخرم رف دیگه پشتشم نگا نکرد ...ولی امروز باید سهممونو از بازار بگیریم
9.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نظرتون بیت آروم گرفته ؟
حسم میگه میخواد رکب بزنه

منم بی ان بی 210 دلاری رو از دست دادم و فروختم:rolleyes:

بالا