کدوم سایت رو میگی؟ و این استاد معظم کی هستش؟بخاطر اینکه رسیده به بالای مووینگ 200
اون سامانه معاملاتی که بهتون گفتم هیچکس در موردش نظر نداد شاید تست هم نکرد
اما کساییکه به تحلیل وارد هم نبودن و ارزهایی که مووینگ 200 رو تاچ کردن و بالاش کندل زدن عین سیخ رفتن بالا بین 30 تا 400 درصد هم سود دادن
استاد معظم این ارز تو لیست خریدش بود تو لایوی که ازش دیدم و معرفی هم کرده بود اما من دیر متوجه شدم و البته نقدینگی من متاسفانه کمه
به قول ایشون مووینگ 200 عین آهن ربا میمونه
XEM هم تو چند تا پست قبلم فک کنم پریروز بود به عرض دوستان رسوندم که ببینید تا کجا رفت دقیقا مووینگ 200 رو تاچ کرده بود و سود خوبی داد به اونایی که داشتن
اینم از هموناس
مشاهده پیوست 1225551
اینم XEM
مشاهده پیوست 1225552
اگر میخوای خرید مطمئن بزنی با نمودار هفتگی کار کن به نظر من آلتها کاهش قیمت چندانی نداشتن قیمتهاشون جذاب نیست برای همین پای خرید نمیرم فقط نوسان گیری روزانه در حد جزئی انجام میدم. امسال حداقل باید 2 میلیون کاسب شم فصل قبلی 1.300 بودتوکن یا کوین خاصی برای خرید مدنظر داری ؟
منم فعلا دارم نوسان میگیرماگر میخوای خرید مطمئن بزنی با نمودار هفتگی کار کن به نظر من آلتها کاهش قیمت چندانی نداشتن قیمتهاشون جذاب نیست برای همین پای خرید نمیرم فقط نوسان گیری روزانه در حد جزئی انجام میدم. امسال حداقل باید 2 میلیون کاسب شم فصل قبلی 1.300 بود
اگر تحلیل بلدی برو داخل سامانه تست کن متوجه میشیکدوم سایت رو میگی؟ و این استاد معظم کی هستش؟
انتظار میره وارد کانال بالایی قیمت و سقف کانال لمس بشه
نکته اصلی حجم معاملات در این محدوده میباشد
لطفا بر اساس استراتژی خود معامله کنید
اگر چیزی عرض میکنم صرفا حدس و گمانی بیش نیست
عرض ادب
چیزی که به ذهنم میرسه اینکه
ارز دیجیتال قدمت بالایی و ثبات شخصیتی خاصی نداره تا قیمت توسط عرضه و تقاضا مشخص شود
این نوع حرکت ها ، هجوم افراد خاصی نشان میده که هرچی قیمت بالاتر برود افراد بیشتری با سرمایه کوچک تری به خود جذب میکنه
اشخاصی که این نوع سرمایه گذاری به وجود اورده اند اهداف بلند مدتی دارند
اما حرکات و موج های اینچنینی صرفا توسط اشخاصی که هوش احساسی و مالی بالایی دارند به وجود می اید
برای من که هوش احساسی و مالی پایین تری نسبت به اون افراد دارم سخت که بخواهم روی چنین حرکت های شارپی تصمیم درستی بگیرم
از این جملت خیلی لذت بردم ، افرینیه چیزی تو این چندروز که شروع کردم یادگرفتم اینه که مهم نیست چه قیمتی میخری مهم اینه که تعداد کویین هات رو بالا ببری ولی نمیدونم چرا نمیتونم به حرف خودم عمل کنم
one clever whale who managed to cash out $156 million before the dip began on Mondayجواد تو بودی؟
مرسی آقای حسینی این نشون میده دارم با فرمون درست میرم جلو تازه چند روزه وارد بازار کریپتو شدم دارم سعی میکنم بیشتر یادبگیرماز این جملت خیلی لذت بردم ، افرین
در بازارهای مالی دیدگاه افراد سرمایه گذار بدین شکل که تعداد یا حجم دارایی افزایش دهید
طبق تحقیقات جهانی افرادی که تازه وارد دنیای تجارت های بدون مرز میشوند در ابتدا ساختار بازار به سادگی تحلیل و بررسی میکنند
سپس فکر میکنند این ساختار باید پیچیده تر باشه و خودشون درگیر مسائل مختلف میکنند
و این پیچیدگی ها باعث دگرگونی فکری و به احتمال خیلی زیاد ضرر اونها میشه
اگر به صورت مستمر ۵ سال در این حرفه دوام بیاورند متوجه خواهند شد که در ابتدا ساده ترین و صحیح ترین طرز تفکر داشتند
منتهی چون در این مدت ذهن درگیر مسائل مختلف دیگه ای شده نیاز به تنظیم و ساختار ذهنی جدیدی هستند
مهمترین مسئله در حال حاضر اینکه از اهرم ها و ضریب های بالا استفاده نکنید
چه تفاهمی منم 227.5 فروختم گفتم پایینتر میخرم رف دیگه پشتشم نگا نکرد ...ولی امروز باید سهممونو از بازار بگیریمای دریغ از عمر رفته
شانس که ندارم دیروز یه چنتا نوسان خوب گرفتم اخری قیمت رو روی 230 گذاشتم دیدم نمیاد بالا فروختم بیام از پایین شروع کنم روی 207 خرید گذاشتم که دیگه کشید بالا و هیچ چی