وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
تصور میکردم بلند مدت نگه داشتیپس چطور ترد کنم نمیشه که البته اگه به سود مورد نظرم برسم دیگه میرم تو کار بلند مدت
پ.ن
ترد هم تغییر بده منبعد به ترید ، اسون تر متوجه این عبارت بشیم
تصور میکردم بلند مدت نگه داشتیپس چطور ترد کنم نمیشه که البته اگه به سود مورد نظرم برسم دیگه میرم تو کار بلند مدت
کوین مارکت کپ قیمت رو 0.001$ زده ولی در صرافی کوینکس داره روی 0.08$ معامله میشه !Hydro شبانه روز گذشته 53289 درصد رشد داشته
Hydrogen | Hydro Blockchain
Hydro is the fintech blockchain providing a security and identity protocol for 2FA, MFA, KYC, payments, and documents.www.hydrogenplatform.com
بلیدوستان بایننس با ایپی ایران مشکل داره؟
میشه یه چیز پی ان درست درمون تو پ.خ معرفی کنید زورمون به وی پی اس نمیرسهبلی
همه صرافیا با IP ایران مشکل دارن ولی به وقتش
میشه یه چیز پی ان درست درمون تو پ.خ معرفی کنید زورمون به وی پی اس نمیرسه
میشه یه چیز پی ان درست درمون تو پ.خ معرفی کنید زورمون به وی پی اس نمیرسه
Windscribe هستش 10 گیگ ماهانه حجم میده و کیل سویچ هم داره
یه سری سایت هستم که افرهای رایگان میزارنیه مقدار سرعتش پایینه و البته پینگ بالا و محدودیت سرور رایگان هم داره
خودم نورد دارم ولی هر سری وارد نورد میشم یه آی پی ثابت نداره با اینکه از روی نقشه usa رو انتخاب میکنم بازم مثلا ای پی هند میندازه!!!
خودم نورد دارم ولی هر سری وارد نورد میشم یه آی پی ثابت نداره با اینکه از روی نقشه usa رو انتخاب میکنم بازم مثلا ای پی هند میندازه!!!
دوستان این چند روزه کسی تو صرافی های ایرانی واریزی داشته یا نه ؟
میخوام بدونم الآن این داستان شاپرک اجرا شده یا هنوز نشده؟
مخصوصا نوبیتکس
هلند خوبه؟یکی از کشورهای اروپایی رو تست کن . سرورها رو با شماره مخصوص خودش اگه وصل بشی آی پی ثابت دارن
با آی پی آمریکا هم هیچ وقت به بایننس وارد نشو و همینطور اکثر صرافی ها
نیازی نیستشبنظرتون اکانت وریفای شده بایننس بخرم ؟ تو همین انجمن ینفره میده 150 چوق
هلند خوبه؟
من از پروتون رایگان استفاده میکنم , همیشه با آی پی هلند ورود میکنم , خوشبختانه تا الان مشکلی نبودههلند خوبه؟
ادرس سایت هارو لطف میکنید بذارین ؟یه سری سایت هستم که افرهای رایگان میزارن
من برای tikvpn مثلا افر ۶ ماه گرفتم