Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
نگران این چیزا نباش
بفکر کسب درامدت باش
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
دوستان میخوام یه آی دی جدید بسازم هرکی آنلاین هست کد یا لینک رفرالش رو بهم بده
آقا جواد آی پی کدوم کشور رو از پشتیبان بگیرم ترکیه خوبه هم نزدیکم هست یا همون المانی هلندی جایی بهتره ؟
من فرانسه میرمآقا جواد آی پی کدوم کشور رو از بگیرم ترکیه خوبه هم نزدیکم هست یا همون المانی هلندی جایی بهتره ؟
المان نگیرآقا جواد آی پی کدوم کشور رو از پشتیبان بگیرم ترکیه خوبه هم نزدیکم هست یا همون المانی هلندی جایی بهتره ؟
اخه لاگین بودم قندشکن قطع شد میخوام اکانت جدیدو بسازم دیگه با کیل سویچ درجا موجودی رو به حساب جدید بزنم یا بفرستم صرافی دیگه بعد بفرستم اکانت جدید ؟
منم شنیدم اینو البته میگفتن اجباری نبوده و میشده ردش کرد، وی پی اس خودم آلمانه الان فعلا همچین موردی پیش نیومده.المان نگیر
از خیلیا احراز هویت خواسته بخاطر قوانین خود المان
با اپ بودی یا دسکتاپ؟به قول رفیقمون دست به ماشه باشید
پ ن پ پشتیبان قندشکن جواب نداد ای پی جدید بگیرم وقتی تو بایننس بودم قندشکن قطع شد مشکلی پیش نیاد؟
به قول رفیقمون دست به ماشه باشید
پ ن پ پشتیبان قندشکن جواب نداد ای پی جدید بگیرم وقتی تو بایننس بودم قندشکن قطع شد مشکلی پیش نیاد؟
دسکتاپ بودم دیدم بیت نوسان نداره سرم تو گوشی بود یادم رفت ای پی ایران باشه قطع میشه نوسان قیمت قطع میشهبا اپ بودی یا دسکتاپ؟
آره منم اینو شنیدم تازه شنیدم خود بایننس گفته شما ایرانیا با ای پی خارجی فعالیت کنین مشکلی نداریماونجوری که شنیدم فقط موقع لاگین آی پی رو چک میکنه البته مطمئن نیستم.
دسکتاپ بودم دیدم بیت نوسان نداره سرم تو گوشی بود یادم رفت ای پی ایران باشه قطع میشه نوسان قیمت قطع میشه
آره منم اینو شنیدم تازه شنیدم خود بایننس گفته شما ایرانیا با ای پی خارجی فعالیت کنین مشکلی نداریم
لعنتی امروز تمرکز کرده بودم کف خرید کنم وقتی وی پی ان خاموش شد ترس ورم داشت دوباره لاگین نکردم اینام همه کشیدن بالا باز اومدن پایین
چرا 56 نه؟ چرا 62 نه؟ بابا خسته شدیم دیگهدوباره رفتیم برای 52k
https://www.youtube.com/watch?v=YHjYt6Jm5j8
چرا 56 نه؟ چرا 62 نه؟ بابا خسته شدیم دیگه