نه اقا میخوام تتر خریداری کنم بعدش بریزم تو حساب بایننس اتفاقا همین سوال رو ازشون پرسیدم که اگر سایتتون به هر دلیلی هک شد و من نتونستم موجودیمو برگردونم چه تضمینی هست بدون پاسخ دادن زدن تیکت رو بستنخیر
پ ن: به هیچ عنوان موجودی خودتون داخل این نوع صرافیها نگهداری نکنید هکشون به راحتی آب خوردن
تتر از hdpay و paywm بخرنه اقا میخوام تتر خریداری کنم بعدش بریزم تو حساب بایننس اتفاقا همین سوال رو ازشون پرسیدم که اگر سایتتون به هر دلیلی هک شد و من نتونستم موجودیمو برگردونم چه تضمینی هست بدون پاسخ دادن زدن تیکت رو بستن
فقط جهت خرید میخوام استفاده کنم اگر سایت معتبر ایرانی یا هرچیزی که ریال دریافت کنه و بشه حساب رو شارژ کرد ممنون میشم معرفی کنید تاپ چنج هست ولی کارمزد بالایی داره
یکی از دوستان داخل این تاپیک یه پیج اموزشی از بایننس بهم داد نگاه کردم کلیت کار باهاش رو یاد گرفتم ولی قسمت های مختلفی داره هم خرید و فروش هم مثل فارکس ترید زدن و پیپ گرفتن حرفه ای نیستم ولی هر روز تمرین میکنم
ولی سایت بایننس یکم برام گیج کنندس نمیدونم خرید و فروشش کار کردن بهتره یا ترید زدن روش
البته خوب میدونم خرید فروش برای سرمایه گزاریه و ترید کردن مثل فارکس هم نوعی پول دراوردنبسیار جالب
ولی نمیدونم از کدومش برای کار استفاده کنم
فیوچرز داشت فکر کنم و یه قابلیت دیگه اگه وقتتون گرفته نمیشه یکم توضیحات بهم در موردش میدید
demand and supplyدوستان برای ترد روزانه چه تحلیلی باید یاد بگیرم ؟
رفیق بایننس هستن خوراک نوسان گیری در کل پروژه هایی که در دوران نزولی وجود نداشتن قیمتهاشون بالاست باید یک دوره به خرابی بازار بخورن تا قیمتهاشون واقعی بشهاین DODO و 1Inch رو چه حسابی قیمتشون اینقدر بالاست ؟ با این ساپلای قیمتشون باید نهایت 0.05 باشه
رفیق بایننس هستن خوراک نوسان گیری در کل پروژه هایی که در دوران نزولی وجود نداشتن قیمتهاشون بالاست باید یک دوره به خرابی بازار بخورن تا قیمتهاشون واقعی بشه
من بزرگترین اشتباهم این بود که خواستم با BNB نوسان گیری کنم در حالی که میشد مثلا با BAL نوسان بهتری گرفت الان 30 تا BNB دارم منتظر قیمت هستم تا رد کنم بره و توی این مدت هم دستم خالی مونده
Shadows price today, DOWS to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Shadows price, DOWS market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
مقداری از این میخوام بگیرم در حد 2000 دلار
تا جایی که من میدونم یه تریدر حرفه ای یا در کل یه سرمایه گذار حرفه ای که بازی با پولو کاملا بلده هیچ وقت نیاز به پول گرفتن و سیگنال فروختن یا اموزش به دیگران نداره اگرم راهنمایی کنه به صورت رایگان گاهی یه گوشزدهایی میکنه ولی هرگز وقتشو برا سیگنال فروختن تلف نمیکنه و نیازی به این نوع کسب درامد نداره .بدرد نخور ترین و اخاذ ترینشون میخواهم بهتون معرفی کنم ))) تبلیغ معکوس
از ابتدایی که وارد اهرم کریپتو شدم..
آدرس :
@gatetrade
ماهی 100دلار میگیره
چطوری خامش شدم ؟ سال 2018 بود فکرکنم
هرچی گفتم ادعای تحلیل داری جهت بازار مشخص کن باقیش با ما نخود و کشمش هم جهتشو بدونی سود میگیری
تو گوشش نرفت دیگه .. منم تمدید نکردم
حالا
همون سیگنال که مثلال زدم ! برمیگشت 0.38 قطعا حد ضرر خورده !!
اما گاوی میشد میرفت تا 0.50 سنت !! این میگفت ببینید سود داده !
هرچی میگفتیم بابا این حدضرر کوفتید خورده پس باطله ! نزدیک 200ممبر داشت فکرکنم 3-4 تا رفیقاشون بودن .. باقی هم همین 100دلار میدادن
یک درامد تپل !
---------
یک چندتا کانال دیگه هم هست بعدا سرفرصت میگم
اونا بامزه تر بودن ))
به نظرم اینجور مواقع بخشی از سودتون رو بدین به افراد نیازمند حسی که این کار داره خودش انگیزه میشه واسه به دست آوردن سود بیشتر.تا جایی بگم ک گاهی احساس پوچی میکنم و مواقعی که سود بالایی میکنم حس بدی بهم دست میده یه حس بی ارزش بودن پول به خاطر اینکه گاهی واقعا چقدر راحت میتونه پول به دست بیاد اونم چنصد میلیون ک حس پوچی میاره برا منی که ادم طماعی نیستم نمیدونم کسی این حسو تجربه کرده یا نه یا شاید مسخره باشه حرفم البته بگم من ادم حریصی نیستم و ساده زیستنو ترجیح میدم همیشه ولی به خاطر اینده که معلوم نیست چه اتفاقی پیش میاد کم و بیش فعالیت میکنم .
کاملا درسته قطعا اینکارو میکنم و البته یه برنامه خیلی منظم تو این زمینه تو نظر دارم که سال اینده عمری باقی باشه حتما انجامش میدمبه نظرم اینجور مواقع بخشی از سودتون رو بدین به افراد نیازمند حسی که این کار داره خودش انگیزه میشه واسه به دست آوردن سود بیشتر.
کاملا درسته قطعا اینکارو میکنم و البته یه برنامه خیلی منظم تو این زمینه تو نظر دارم که سال اینده عمری باقی باشه حتما انجامش میدم
من امروز
Stafi
SafePal و
FXS
Frax Share خریدم
یه مقدار هم
CHZ
Chiliz
گرفتم احتمالا تا 0.15 بره و شایدم بالاتر
چه رشدی کرده، فکر کنم تبلیغات استادیومی که واسشون میشه خیلی تاثیرگذاره.درد و بلای CHZ بخوره توی سر BNB
دیروز ۵۰۰ تا سود داد دوباره با سودش یه مقدار دیگه خریدمچه رشدی کرده، فکر کنم تبلیغات استادیومی که واسشون میشه خیلی تاثیرگذاره.
این تیمهای فوتبال هم به خاطر کرونا درآمدشون کم شده با این کارها درآمدزایی میکنن.
دیشب مثل اینکه تو بازی بارسا تبلیغاتش بوده.دیروز ۵۰۰ تا سود داد دوباره با سودش یه مقدار دیگه خریدم
بنظرم میتونه تا ۲ دلار هم ببینه
این توکن صرافی هستش که کوینای فوتبالی اول تو اونجا لیست میشندیشب مثل اینکه تو بازی بارسا تبلیغاتش بوده.
باید بریم بازیهارو دنبال کنیم قبلش خرید بزنیم
میدونم، اون تبلیغات عقبی رو بعد از گل ببینی واسه همینه.این توکن صرافی هستش که کوینای فوتبالی اول تو اونجا لیست میشن
من که چند وقت پیش گفتم , صرافیش چیلیز هست که توکن chz رو دارهدیشب مثل اینکه تو بازی بارسا تبلیغاتش بوده.
باید بریم بازیهارو دنبال کنیم قبلش خرید بزنیم