• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
دوستان برای ترد روزانه چه تحلیلی باید یاد بگیرم ؟

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
خیر

پ ن: به هیچ عنوان موجودی خودتون داخل این نوع صرافیها نگهداری نکنید هکشون به راحتی آب خوردن
نه اقا میخوام تتر خریداری کنم بعدش بریزم تو حساب بایننس اتفاقا همین سوال رو ازشون پرسیدم که اگر سایتتون به هر دلیلی هک شد و من نتونستم موجودیمو برگردونم چه تضمینی هست بدون پاسخ دادن زدن تیکت رو بستن
فقط جهت خرید میخوام استفاده کنم اگر سایت معتبر ایرانی یا هرچیزی که ریال دریافت کنه و بشه حساب رو شارژ کرد ممنون میشم معرفی کنید تاپ چنج هست ولی کارمزد بالایی داره
یکی از دوستان داخل این تاپیک یه پیج اموزشی از بایننس بهم داد نگاه کردم کلیت کار باهاش رو یاد گرفتم ولی قسمت های مختلفی داره هم خرید و فروش هم مثل فارکس ترید زدن و پیپ گرفتن حرفه ای نیستم ولی هر روز تمرین میکنم
ولی سایت بایننس یکم برام گیج کنندس نمیدونم خرید و فروشش کار کردن بهتره یا ترید زدن روش
البته خوب میدونم خرید فروش برای سرمایه گزاریه و ترید کردن مثل فارکس هم نوعی پول دراوردنبسیار جالب
ولی نمیدونم از کدومش برای کار استفاده کنم
فیوچرز داشت فکر کنم و یه قابلیت دیگه اگه وقتتون گرفته نمیشه یکم توضیحات بهم در موردش میدید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نه اقا میخوام تتر خریداری کنم بعدش بریزم تو حساب بایننس اتفاقا همین سوال رو ازشون پرسیدم که اگر سایتتون به هر دلیلی هک شد و من نتونستم موجودیمو برگردونم چه تضمینی هست بدون پاسخ دادن زدن تیکت رو بستن
فقط جهت خرید میخوام استفاده کنم اگر سایت معتبر ایرانی یا هرچیزی که ریال دریافت کنه و بشه حساب رو شارژ کرد ممنون میشم معرفی کنید تاپ چنج هست ولی کارمزد بالایی داره
یکی از دوستان داخل این تاپیک یه پیج اموزشی از بایننس بهم داد نگاه کردم کلیت کار باهاش رو یاد گرفتم ولی قسمت های مختلفی داره هم خرید و فروش هم مثل فارکس ترید زدن و پیپ گرفتن حرفه ای نیستم ولی هر روز تمرین میکنم
ولی سایت بایننس یکم برام گیج کنندس نمیدونم خرید و فروشش کار کردن بهتره یا ترید زدن روش
البته خوب میدونم خرید فروش برای سرمایه گزاریه و ترید کردن مثل فارکس هم نوعی پول دراوردنبسیار جالب
ولی نمیدونم از کدومش برای کار استفاده کنم
فیوچرز داشت فکر کنم و یه قابلیت دیگه اگه وقتتون گرفته نمیشه یکم توضیحات بهم در موردش میدید
تتر از hdpay و paywm بخر

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان برای ترد روزانه چه تحلیلی باید یاد بگیرم ؟
demand and supply
یا همون نقاط عرضه و تقاضا
ایچیموکو هم اگه قوی یادبگیری خوبه ( کتاب مانش پاتل خوبه برای یادگیری )
پرایس اکشن هم گلشاهیان و خاکستر رایگان اموزش دادن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این DODO و 1Inch رو چه حسابی قیمتشون اینقدر بالاست ؟ با این ساپلای قیمتشون باید نهایت 0.05 باشه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این DODO و 1Inch رو چه حسابی قیمتشون اینقدر بالاست ؟ با این ساپلای قیمتشون باید نهایت 0.05 باشه
رفیق بایننس هستن خوراک نوسان گیری :) در کل پروژه هایی که در دوران نزولی وجود نداشتن قیمتهاشون بالاست باید یک دوره به خرابی بازار بخورن تا قیمتهاشون واقعی بشه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
رفیق بایننس هستن خوراک نوسان گیری :) در کل پروژه هایی که در دوران نزولی وجود نداشتن قیمتهاشون بالاست باید یک دوره به خرابی بازار بخورن تا قیمتهاشون واقعی بشه

من بزرگترین اشتباهم این بود که خواستم با BNB نوسان گیری کنم در حالی که میشد مثلا با BAL نوسان بهتری گرفت الان 30 تا BNB دارم منتظر قیمت هستم تا رد کنم بره و توی این مدت هم دستم خالی مونده

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من بزرگترین اشتباهم این بود که خواستم با BNB نوسان گیری کنم در حالی که میشد مثلا با BAL نوسان بهتری گرفت الان 30 تا BNB دارم منتظر قیمت هستم تا رد کنم بره و توی این مدت هم دستم خالی مونده

مقداری از این میخوام بگیرم در حد 2000 دلار

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

مقداری از این میخوام بگیرم در حد 2000 دلار

من امروز

Stafi
SafePal و
FXS
Frax Share خریدم

یه مقدار هم
CHZ
Chiliz
گرفتم احتمالا تا 0.15 بره و شایدم بالاتر

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بدرد نخور ترین و اخاذ ترینشون میخواهم بهتون معرفی کنم ))) تبلیغ معکوس

از ابتدایی که وارد اهرم کریپتو شدم..

آدرس :
@gatetrade

ماهی 100دلار میگیره

چطوری خامش شدم ؟ سال 2018 بود فکرکنم

هرچی گفتم ادعای تحلیل داری جهت بازار مشخص کن باقیش با ما نخود و کشمش هم جهتشو بدونی سود میگیری

تو گوشش نرفت دیگه .. منم تمدید نکردم

حالا
همون سیگنال که مثلال زدم ! برمیگشت 0.38 قطعا حد ضرر خورده !!

اما گاوی میشد میرفت تا 0.50 سنت !! این میگفت ببینید سود داده !
هرچی میگفتیم بابا این حدضرر کوفتید خورده پس باطله ! :D نزدیک 200ممبر داشت فکرکنم 3-4 تا رفیقاشون بودن .. باقی هم همین 100دلار میدادن

یک درامد تپل !

---------
یک چندتا کانال دیگه هم هست بعدا سرفرصت میگم

اونا بامزه تر بودن ))
تا جایی که من میدونم یه تریدر حرفه ای یا در کل یه سرمایه گذار حرفه ای که بازی با پولو کاملا بلده هیچ وقت نیاز به پول گرفتن و سیگنال فروختن یا اموزش به دیگران نداره اگرم راهنمایی کنه به صورت رایگان گاهی یه گوشزدهایی میکنه ولی هرگز وقتشو برا سیگنال فروختن تلف نمیکنه و نیازی به این نوع کسب درامد نداره .
یکی از دوستان اینترنتی خودم که یه صرافی تلگرامی خوب با مشتری داره که دو سال پیش درامدش راحت ماهی 20 میلیون بود میخواست بده 100 میلیون چون وقتی که صرف این صرافی میکرد برا همون ترید ک میزاشت خیلی بیشتر در میاورد البته تو بیتمیکس ترید میکرد مارجین . پس ببینید هیچ تریدر کاربلدی برای کسب درامد نیاز به فروش سیگنال نداره هرگز پس همه اینایی که سیگنال میفروشن هیچ کدوم حرفه ای نیستن و کاربر عادی و نهایت سطح متوسط هستند و خیلیاشون حتی اماتور هستن و کپی میکنند .
خود من دیگه وارد مرحله ای از تجربه شدم و اونقدری دیگه مسلط بر بازار هستم(البته من یه کاربر معمولی هستم هنوزم و در سطح حرفه ای هم نیستم ادعا نباشه) که کسب درامد برام واقعا خیلی راحته از ارزهای دیجیتال و بازی با بازار گاهی با ترید گاهی با ایدراپ و گاهی مارجین و عمدتا هولد .تا جایی بگم ک گاهی احساس پوچی میکنم و مواقعی که سود بالایی میکنم حس بدی بهم دست میده یه حس بی ارزش بودن پول به خاطر اینکه گاهی واقعا چقدر راحت میتونه پول به دست بیاد اونم چنصد میلیون ک حس پوچی میاره برا منی که ادم طماعی نیستم نمیدونم کسی این حسو تجربه کرده یا نه یا شاید مسخره باشه حرفم البته بگم من ادم حریصی نیستم و ساده زیستنو ترجیح میدم همیشه ولی به خاطر اینده که معلوم نیست چه اتفاقی پیش میاد کم و بیش فعالیت میکنم .

دوستان همیشه یه چیزو بدونند شعار اصلی میگه مبلغی رو وارد کنید که توانایی از دست دادن ان را داشته باشید اینو همیشه رعایت کنید.

هولدرهای کوین لیسک حتما دقت کنند :

اگر لیسک هولد دارید اونم تو والت خود لیسک حتما یه تراکنش ارسالی از والتتون داشته باشید میتونید از والت خودتون به والت خودتون یه مبلغ ناچیزی ارسال کنید تا امنیت والتتون تکمیل بشه وگرنه ممکنه بیایید ببینید تو والتتون لیسکی وجود نداره و همشو هکر خالی کرده و رفته اینی که گفتم مخصوص والت خود لیسکه والتهای واسطه مثل اگزودوس رو نمیدونم نیاز به این کار داره برای لیسک یا نه

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تا جایی بگم ک گاهی احساس پوچی میکنم و مواقعی که سود بالایی میکنم حس بدی بهم دست میده یه حس بی ارزش بودن پول به خاطر اینکه گاهی واقعا چقدر راحت میتونه پول به دست بیاد اونم چنصد میلیون ک حس پوچی میاره برا منی که ادم طماعی نیستم نمیدونم کسی این حسو تجربه کرده یا نه یا شاید مسخره باشه حرفم البته بگم من ادم حریصی نیستم و ساده زیستنو ترجیح میدم همیشه ولی به خاطر اینده که معلوم نیست چه اتفاقی پیش میاد کم و بیش فعالیت میکنم .
به نظرم اینجور مواقع بخشی از سودتون رو بدین به افراد نیازمند حسی که این کار داره خودش انگیزه میشه واسه به دست آوردن سود بیشتر.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
به نظرم اینجور مواقع بخشی از سودتون رو بدین به افراد نیازمند حسی که این کار داره خودش انگیزه میشه واسه به دست آوردن سود بیشتر.
کاملا درسته قطعا اینکارو میکنم و البته یه برنامه خیلی منظم تو این زمینه تو نظر دارم که سال اینده عمری باقی باشه حتما انجامش میدم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کاملا درسته قطعا اینکارو میکنم و البته یه برنامه خیلی منظم تو این زمینه تو نظر دارم که سال اینده عمری باقی باشه حتما انجامش میدم

ولی این حس پوچی بعد پول زیاد رو منم تجربش کردم
خیلی خفنه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
درد و بلای CHZ بخوره توی سر BNB
چه رشدی کرده، فکر کنم تبلیغات استادیومی که واسشون میشه خیلی تاثیرگذاره.
این تیمهای فوتبال هم به خاطر کرونا درآمدشون کم شده با این کارها درآمدزایی میکنن.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چه رشدی کرده، فکر کنم تبلیغات استادیومی که واسشون میشه خیلی تاثیرگذاره.
این تیمهای فوتبال هم به خاطر کرونا درآمدشون کم شده با این کارها درآمدزایی میکنن.
دیروز ۵۰۰ تا سود داد دوباره با سودش یه مقدار دیگه خریدم
بنظرم میتونه تا ۲ دلار هم ببینه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دیشب مثل اینکه تو بازی بارسا تبلیغاتش بوده.

باید بریم بازیهارو دنبال کنیم قبلش خرید بزنیم :D
من که چند وقت پیش گفتم , صرافیش چیلیز هست که توکن chz رو داره

باشگاه های معروف هم توکن های طرفداری رو از طریق سایت socios.com عرضه میکنند , یه سری هاشون تو بایننس لیست شده
یونتوس = JUV
اتلتیکو مادرید = ATM
بارسلونا = BAR
پاریسن ژرمن = PSG
آث میلان = ACM
آ اس رم = ASR

و یه سری تیمهای معتبر دیگه

مثلا تو بازیهای این فصل یووه تو هر بازی در تبلیغات دور زمین توکن طرفداری تبلیغ میشه

متاسفانه نمیشه در پیش خرید شرکت کرد چون KYC نیاز داره وگرنه پیش خرید اینها کاملا سود هست

بالا