• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یعنی فقط منتظرن از نقدینگی دربیاییم سریع بکشه پایین

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
دست به ماشه باشید
به نظرت پایینتر میره یا همینجا ورود کنیم ؟
283.gif

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
سلام بچها میخوام یه ا کانت جدید بسازم از اگه لینک رفرال اکانت خودم استفاده کنم بعد موجدیمم بریزم توش تابلو نیس ؟
sharmandegi.gif

اصلا این رفرال چقد برامون داره ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان اگر سایتهای صرافی داخلی بسته بشن،برای تبدیل تتر به ریال و یا شارژ بایننس راهی وجود داره؟

حسابی گیر دادن به ارز دیجیتال..مشخص نیست چه خوابی دیدن

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
دوستان اگر سایتهای صرافی داخلی بسته بشن،برای تبدیل تتر به ریال و یا شارژ بایننس راهی وجود داره؟

منم از صرافی های مجازی ایرانی برای شارژ بایننس استفاده میکردم اما خوب صرافی های حضوری هم هستن حساب خارجی دارن ولی باید اشنا پیدا کنی چون اونام میترسن برای هرکی نمیکنن:/ گیری افتادیم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

بخش خرید و فروش ارز های مجازی در بازارچه پی تی ,

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759

شرکت ها رو میتونن محدود کنن ولی اشخاص حقیقی رو نه . تو این بخش کاربرهای زیادی هستن که میشه ازشون خرید کرد . البته گاها دیدم یه مقدار گرون میفروشن ! ولی به هر حال از هیچی بهتره

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069

از دلار وبمانی یا پیپال و بقیه اینا استفاده میکنیم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
دستور شاپرک به پرداخت‌یارها: خدمات مربوط خریدوفروش ارزهای دیجیتال را قطع کنید.

شرکت خدمات پرداخت شاپرک به شرکت‌های پرداخت‌یار دستور داده است که نسبت به قطع خدمات پرداخت الکترونیک به پذیرندگان پشتیبانی‌شده که کالا و خدماتی مغایر به قوانین جمهوری اسلامی ایران و بانک مرکزی ارائه می‌کنند، اقدام کنند. این شرکت از وب‌سایت‌های ارائه‌دهنده خدمات خریدوفروش ارزهای دیجیتال به‌عنوان یکی از همین کسب‌وکارها یاد کرده است

پ.ن : پول هاتون رو بیارید بورس ما بخوریم !

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
دستور شاپرک به پرداخت‌یارها: خدمات مربوط خریدوفروش ارزهای دیجیتال را قطع کنید.

شرکت خدمات پرداخت شاپرک به شرکت‌های پرداخت‌یار دستور داده است که نسبت به قطع خدمات پرداخت الکترونیک به پذیرندگان پشتیبانی‌شده که کالا و خدماتی مغایر به قوانین جمهوری اسلامی ایران و بانک مرکزی ارائه می‌کنند، اقدام کنند. این شرکت از وب‌سایت‌های ارائه‌دهنده خدمات خریدوفروش ارزهای دیجیتال به‌عنوان یکی از همین کسب‌وکارها یاد کرده است

پ.ن : پول هاتون رو بیارید بورس ما بخوریم !
از وقتی که بورس راه افتاد میدونستم میخوان جیبامونو خالی کنن ولی این دیگه خیلی مسخرس خرید و فروش ارزو خلاف اعلام کنی اگه اینجوریه پس خرید و فروش بورسم خلافه
haha.gif

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
رفتیم واسه 60کا دیگه انشاالله؟
اینشالله من دیروز اشتباه تایپ کردم شکست انجام شده بود پولبک زده و داره میره بالا (من اشتباه تایپ کردم پایین) و اینکه تو راه چندتا مقاومت درجا بزنه ولی پرچم کنج (مثلث کنج افزایشی)تشکیل شده من و اگر به اندازه میله این پرچم بخواد بالا بره اینشالله تا 64 هزار بالا میره

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

هزاران راه برای دور زدن تحریم داخلی هست انگشت وسط بهترین کارایی در اینطور مواقع داره ما بچه جنگ و تحریمیم 4 تا شاسگول نشستن ببینن کجا 2 ریال پول ریخته, انگل زاده هاشون عقب موندن هول کردن :D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بالا