یعنی فقط منتظرن از نقدینگی دربیاییم سریع بکشه پایین
به نظرت پایینتر میره یا همینجا ورود کنیم ؟دست به ماشه باشید
چطوری میشه خرید؟نچ رسید به 37-40 بگیر, اگه رسید
بایننس لیست شدهچطوری میشه خرید؟
منم از صرافی های مجازی ایرانی برای شارژ بایننس استفاده میکردم اما خوب صرافی های حضوری هم هستن حساب خارجی دارن ولی باید اشنا پیدا کنی چون اونام میترسن برای هرکی نمیکنن:/ گیری افتادیمدوستان اگر سایتهای صرافی داخلی بسته بشن،برای تبدیل تتر به ریال و یا شارژ بایننس راهی وجود داره؟
حسابی گیر دادن به ارز دیجیتال..مشخص نیست چه خوابی دیدن
بخش خرید و فروش ارز های مجازی در بازارچه پی تی ,دوستان اگر سایتهای صرافی داخلی بسته بشن،برای تبدیل تتر به ریال و یا شارژ بایننس راهی وجود داره؟
دوستان اگر سایتهای صرافی داخلی بسته بشن،برای تبدیل تتر به ریال و یا شارژ بایننس راهی وجود داره؟
از دلار وبمانی یا پیپال و بقیه اینا استفاده میکنیمدوستان اگر سایتهای صرافی داخلی بسته بشن،برای تبدیل تتر به ریال و یا شارژ بایننس راهی وجود داره؟
از وقتی که بورس راه افتاد میدونستم میخوان جیبامونو خالی کنن ولی این دیگه خیلی مسخرس خرید و فروش ارزو خلاف اعلام کنی اگه اینجوریه پس خرید و فروش بورسم خلافهدستور شاپرک به پرداختیارها: خدمات مربوط خریدوفروش ارزهای دیجیتال را قطع کنید.
شرکت خدمات پرداخت شاپرک به شرکتهای پرداختیار دستور داده است که نسبت به قطع خدمات پرداخت الکترونیک به پذیرندگان پشتیبانیشده که کالا و خدماتی مغایر به قوانین جمهوری اسلامی ایران و بانک مرکزی ارائه میکنند، اقدام کنند. این شرکت از وبسایتهای ارائهدهنده خدمات خریدوفروش ارزهای دیجیتال بهعنوان یکی از همین کسبوکارها یاد کرده است
پ.ن : پول هاتون رو بیارید بورس ما بخوریم !
اینشالله من دیروز اشتباه تایپ کردم شکست انجام شده بود پولبک زده و داره میره بالا (من اشتباه تایپ کردم پایین) و اینکه تو راه چندتا مقاومت درجا بزنه ولی پرچم کنج (مثلث کنج افزایشی)تشکیل شده من و اگر به اندازه میله این پرچم بخواد بالا بره اینشالله تا 64 هزار بالا میرهرفتیم واسه 60کا دیگه انشاالله؟
دوستان اگر سایتهای صرافی داخلی بسته بشن،برای تبدیل تتر به ریال و یا شارژ بایننس راهی وجود داره؟
کوتاه مدت ؟
رو چه قیمتی ؟
من از ۵ تا ۵.۷ فروش گذاشتماولین پله 3.42 خریدم پله ای خرید میزنم سمت پایین (اگر پایین اومد) تا 2 اردر گذاشتم - هدف 6-8 دلار