pool
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,880
- لایکها
- 10,697
پایین تر بزار که قیمت بکشه پایین من روی ارزی که دارم قبل از رسیدن به هدف اردر فروش نمیزارم چون جلوی رشدش گرفته میشهمن از ۵ تا ۵.۷ فروش گذاشتم
پایین تر بزار که قیمت بکشه پایین من روی ارزی که دارم قبل از رسیدن به هدف اردر فروش نمیزارم چون جلوی رشدش گرفته میشهمن از ۵ تا ۵.۷ فروش گذاشتم
مومن پولاتو بده به من چرا آتیش میزنی الان جو بازار گاوی ممکنه چند روز پایین بزنه اما دوباره برمیگردهمقدار زیادی unfi خریده بودم روی 26 که روی 23 فروختم الان اومده روی 36
یه مقاومت دقیقا همینجایی که الان هست دارهکف بیت 42-44 فعلا خریدار زیاده و روی این قیمتها جمع میکنن میل به بالا رفتن زیادتره بسته مالی آمریکا هم برسه به دست مردم یک موج افزایشی دیگه ایجاد میکنه
چی میگی من خودم گاوممومن پولاتو بده به من چرا آتیش میزنی الان جو بازار گاوی ممکنه چند روز پایین بزنه اما دوباره برمیگرده
ممکنه یک پامپ بندازن تنگش که تا 54-55 بره بالا از نهنگهای موزمار بعید نیستاز ۵۲ برمیگرده احتمال زیاد
بسلامتی انشالله.اندکی صبر سحر نزدیک است !
سال پیش رو خورشیدی سال منه ! اگر برنامه ها اون طوری که پیش بینی کردم پیش بره قراره نهنگ ـــی بشم واسه خودم :دی
اون موقع هر توکن و کوینی که بزارید تو تاپیک در یه لحظه میبینید رنج منفی خورد :دی بدونید کار منه :دی
فعلا حال ـــش رو ببرید که نهنگ ـــــی در کار نیست :دی
خیردوستان با سایت والکس تابحال کار کردید ؟