• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
آخرین بار که پول لازم بودم مجبور شدم آلت ها رو بفروشم همشون ۷ برابر شدن
هفته پيش تو اوج هم میخواستم بفروشم که ریزش کرد
الان کمی اومده بالا احتمالا باز ریزش داشته باشه میترسم بفروشم باز آلت ها رشد داشته باشن ، نظری دارین؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
آخرین بار که پول لازم بودم مجبور شدم آلت ها رو بفروشم همشون ۷ برابر شدن
هفته پيش تو اوج هم میخواستم بفروشم که ریزش کرد
الان کمی اومده بالا احتمالا باز ریزش داشته باشه میترسم بفروشم باز آلت ها رشد داشته باشن ، نظری دارین؟
روی حمایت های حساس استاپ بذارید
البت با یک بافری استاپ بذارید بهتره چون ممکنه استاپ هانتیگ بشه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
بنظر من تایم فریم 4 ساعته توی شکست هست و داره پولبک میزنه بعدش یه ریزش باید ازش انتظار داشت مگر اینکه خبری از ایلان در توییتر درج شه و بازار رو برگردونه بالا

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یه ذره REEF خریدم.
درباره ADA حس خوبی ندارم از دیشب.

به قول خارجیا not financial advice

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یه ذره REEF خریدم.
درباره ADA حس خوبی ندارم از دیشب.

به قول خارجیا not financial advice

یه تحلیل دیدم نوشته بود ADA داره BEARISH میشه سریع ردش کردم رفت ولی reef خوبه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بایننس فی انتقال تتر ترون رو زده 1$ !
767.gif

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
badger dao تقریبا به قیمت کف امروز رسیده , به نظرتون ارزش خرید داره ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
دوستان توکن ها و کوین هایی که بلند مدتی نگه میدارید رو هم ازشون نوسان میگیرید یا نه ؟ مدتی هست دارم رو قیمت های پایین Bat جمع میکنم البته بیشترش رو از طریق ایردراپ به دست آوردم . انتظارم برای فروش حدود یه دلار بود که حدودا تا 75 / 80 سنت هم رسید ولی دوباره تا حوالی 45 سنت ریخت و الان حدود 60 سنته
بعضی وقتا احساس میکنم اگر نوسان بگیرم بیشتر سود میکنم ولی حقیقتا نوسان گیری یکم اعصاب میخواد :دی از اون طرف خیلی بالا پایین میشه حیف ـــم میاد :دی
استراتژی ــــتون واسه بلند مدتی چیه ؟

توکن BAT هم حوالی 31 سنت شد به نظرم میتونه صعود شارپی داشته باشه امیدوارم تا یه دلار بالا بره بلکم ما هم به نون و نوایی برسیم :دی
روی این توکن وسوسه شدم یه ریسک درست و حسابی بکنم یا با موشک میرم فضا یا موشک وسط راه پیاده ام میکنه با مخ میخورم زمین :دی

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
هکرها تهدید کردند اگر شرکت صادرکننده‌ی استیبل کوین تتر مبلغ ۵۰۰ بیت کوین (BTC) را به آدرسی مشخص پرداخت نکند، مدارکی شامل اطلاعات حساسِ این شرکت را افشا می‌کند. همان‌گونه که در حساب کاربری رسمی تتر در توییتر آشکار شد، هکرها تهدید کرده‌اند اگر باج خواسته‌شده‌‌شان پرداخت نشود، مدارکی را افشا خواهند کرد که به اکوسیستم بیت کوین ضربه خواهد زد. تتر اعلام کرده است این مبلغ را پرداخت نخواهد کرد که معادل دلاری آن در زمان انتشار مقاله ۲۳٫۸ میلیون است. تتر تویت کرد:

امروز درخواست باجی به مبلغ ۵۰۰ بیت کوین به آدرس bc1qa9f60pved3w3w0p7snpxlnh5t4uj95vxn797a7 دریافت کردیم. ارسال‌کننده گفته است اگر این مقدار بیت کوین را تا فردا دریافت نکند، مدارکی برای عموم منتشر خواهند کرد که به اکوسیستم بیت کوین ضربه می‌زند. این کار را انجام نمی‌دهیم.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان توکن ها و کوین هایی که بلند مدتی نگه میدارید رو هم ازشون نوسان میگیرید یا نه ؟ مدتی هست دارم رو قیمت های پایین Bat جمع میکنم البته بیشترش رو از طریق ایردراپ به دست آوردم . انتظارم برای فروش حدود یه دلار بود که حدودا تا 75 / 80 سنت هم رسید ولی دوباره تا حوالی 45 سنت ریخت و الان حدود 60 سنته
بعضی وقتا احساس میکنم اگر نوسان بگیرم بیشتر سود میکنم ولی حقیقتا نوسان گیری یکم اعصاب میخواد :دی از اون طرف خیلی بالا پایین میشه حیف ـــم میاد :دی
بستگی به کلیت بازار داره اگر گاوی باشه نوسان نمیگیرم اگر خرسی باشه نوسان میگیرم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من 300 ماتیک روی 7 سنت خریدم . هدفم بلند مدت بود ولی با همین فلسفه شما اومدم با نوسان گیری زیادش کنم که وقتی فروختم رفت بالا !!
الان از 300 تا ماتیک هیچی ندارم !
25r30wi.gif

نتیجه اخلاقی : بلند مدت رو بنداز یه گوشه و بهش دست نزن

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
من 300 ماتیک روی 7 سنت خریدم . هدفم بلند مدت بود ولی با همین فلسفه شما اومدم با نوسان گیری زیادش کنم که وقتی فروختم رفت بالا !!
الان از 300 تا ماتیک هیچی ندارم !
25r30wi.gif

نتیجه اخلاقی : بلند مدت رو بنداز یه گوشه و بهش دست نزن
منم همین بلا رو XVS سرم اومد موقع نوسان گیری جا موندم البته من فعلا دارم ترد روزانه یادمیگیرم
duck.gif

بالا