دوستان یه سوال بی ربط کسی میدونه این علامت چیه؟ تو ویندور پایین صفحه میاد هیچ جوری بسته نمیشه . خیلی مزاحمه
مشاهده پیوست 1226486
چیزی شبیه این پیدا نکردم شکل شبیه network connection هستش ولی اونجا چیزی پیدا نکردم یدونه روش ok هم میادش ولی هیچ اثری نداره اصلا نمیره فقط ریست باید بکنم سیستم روTask Manager باز کن دنبال برنامش بگرد شبیه آیکونهای شرکتهای هواپیمایی ممکنه توی startup ویندوزت کار گذاشتن اونجا هم دنبالش بگرد
توی Task Manager یکی یکی برنامه هایی که برات آشنا نیستن end task کن ببین روی کدوم بسته میشهچیزی شبیه این پیدا نکردم شکل شبیه network connection هستش ولی اونجا چیزی پیدا نکردم یدونه روش ok هم میادش ولی هیچ اثری نداره اصلا نمیره فقط ریست باید بکنم سیستم رو
دست رو دلم نزار که خونه الان نمیدونم چه کنم ورود بزنم نزنمدماغم خوب کار کرد چه سود تپلی داد xvs رفتیم سمت 58k آیا
بیت چارت روزانه خوبی داره ممکنه اول بریم سمت 52kدست رو دلم نزار که خونه الان نمیدونم چه کنم ورود بزنم نزنم
به نظر تا ۳۵.۳۶ میاد بیتدست رو دلم نزار که خونه الان نمیدونم چه کنم ورود بزنم نزنم
همیشه فرصت هست نباید ترس از جا موندن داشت همین ترس باعث ضرر سنگین میشه شکار خوب صبر میخوادبه نظر تا ۳۵.۳۶ میاد بیت
بهترین موقع ورود بلند مدت اون زمان هست
فرانسیس سوارز (Francis Suarez)، شهردار میامی، در ویدیویی اعلام کرد که شورای دولتی میامی از طرح او برای پرداخت عوارض شهری، مالیات مستغلات و سرمایهگذاری دولتی با بیت کوین حمایت کردهاند.
نهنگ اگه خود کشی نکرده باشه حتما تبدیل به ماهی شده الانهمزمان با افزایش فعالیت نهنگهای بیت کوین، شاهد انجام تراکنشهای بزرگی در بازار بودیم. طبق گزارشهایی که در شبکههای اجتماعی دستبهدست میشود، اشتباه یک نهنگ باعث بروز این مشکل شده بود. گفته میشود که این نهنگ ۳۱۶,۰۰۰ بیت کوین را به جای آنکه هر واحد را با قیمت ۴۷,۰۰۰ دلار بفروشد، با قیمت ۶,۱۰۰ دلار فروخته است! این مسئله باعث شد تا PDAX معاملات خود را برای مدتی متوقف کند.
دوتا رقم هیچ تناسبی با هم ندارن ! اگه میگفت بجای 47000 روی قیمت 4700 دلار فروخته بیشتر قابل باور بود !گفته میشود که این نهنگ ۳۱۶,۰۰۰ بیت کوین را به جای آنکه هر واحد را با قیمت ۴۷,۰۰۰ دلار بفروشد، با قیمت ۶,۱۰۰ دلار فروخته است!